ONLINESTUDIES

Vezi tot 5 Programe de Licență în Marketingul comunicării Studii de Licență Online

Mulți oameni încep cariere lungi și fructuoase cu o diplomă de licență, oferită de universități din întreaga lume. Aceste programe pot ajuta elevii să obțină un nivel mai ridicat de ocupare a forței de muncă în multe tipuri de domenii.

Ce este un burlac on-line în comunicarea de marketing? Acest grad este foarte asemănător cu programele de publicitate în care elevii învață adesea despre scrierea pentru campanii de publicitate și marketing și despre strategiile de publicitate. Subiectele acoperă adesea comunicarea în legătură cu relațiile publice prin intermediul web-ului, tipăritului, televiziunii, radioului și altele. Specializările pot include alfabetizarea vizuală, planificarea campaniilor, metodele de povestire și de cercetare.

Există, de obicei, destul de puține beneficii de a lua un burlac în comunicare de marketing. De exemplu, multe companii solicită ca solicitanții de locuri de muncă să aibă acest nivel de educație. Absolvenții pot lucra, de asemenea, în multe tipuri de industrii, astfel încât oportunitățile de angajare sunt aproape nesfârșite.În plus, studenții vin deseori cu abilități convingătoare de nivel înalt, care pot fi de exemplu de ajutor pentru negocierile salariale.

Costurile acestui grad de licență variază. Cel mai mare factor este probabil cât durează; De exemplu, unii studenți au putut primi credite de colegiu în liceu și pot sări peste câteva clase de colegiu. Un alt factor critic îl reprezintă școala, deoarece costurile pot varia foarte mult de la o țară la alta.

Absolvenții înarmați cu grade de comunicare în marketing tind să găsească locuri de muncă legate de publicitate, cum ar fi, de exemplu, consultant publicitar, director de publicitate, consultant de comunicații sau producător de video. Un coordonator de publicitate de obicei dezvoltă și implementează strategii de publicitate pentru o afacere prin intermediul tipăririi și a canalelor online, printre altele. Persoanele care au aceste diplome lucrează în domenii precum medicina, educația, politica, mass-media și comerțul cu amănuntul.

A fi capabil să finalizeze acest grad on-line are de obicei multe avantaje, inclusiv flexibilitatea timpului și capacitatea de a ține pasul cu o activitate curentă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Marketingul comunicării Filter

Licențiat în comunicări integrate de marketing: general

University of West Alabama Online
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Online

Ajungeți la un public nou pe o varietate de platforme media prin licența Universității din West Alabama în comunicări integrate de marketing. Vei interacționa cu subiecte care ...

Citeste mai mult

Licențiat în Marketing și Comunicare

University of South Australia Online
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Online

Obțineți abilitățile necesare pentru a excela în orice rol de marketing și comunicare (marcom), indiferent de industria pe care o alegeți să o lucrați. Explorați diverse domen ...

Citeste mai mult

Burlac responsable projet de marketing și comunicare - titrului RNCP

INEAD
Licenţă
<
Frecvență redusă
Limba franceza
Online

Ce licență, titrului RNCP, Permet d'acquérir des compétences de concepție, d'Întocmire et d'EVALUăRII d'acțiuni de comunicare și de marketing.

Citeste mai mult

Licențiat în comunicări integrate de marketing: design grafic

University of West Alabama Online
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Online

Perfecționați-vă abilitățile de design grafic și obțineți un loc de muncă în mass-media prin licența online a Universității din West Alabama în comunicări integrate de marketi ...

Citeste mai mult

Licențiat în comunicări integrate de marketing: comunicări sportive

University of West Alabama Online
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Online

Licența online a comunicării de marketing integrate a Universității din West Alabama este fereastra perfectă către o carieră fructuoasă în marketingul sportiv și mass-media. C ...

Citeste mai mult