ONLINESTUDIES

Vezi toate Facultăți în Automatizare Online în Oceania 2020

O diplomă de licență este oferită după terminarea unui program educațional de trei până la patru ani de studiu cu normă întreagă. Programele de licență pot fi urmate în campus sau online, în funcție de școală, ceea ce este ideal pentru studenții ocupați.

Aria academică de automatizare cuprinde o varietate de cunoștințe și abilități implicate cu controlul automat al diferitelor mașini și sisteme. Programele universitare au de obicei o abordare generală sau sa se concentreze pe o anumită specializare, cum ar fi aplicații industriale sau tehnologii de calculator.

Asia este cel mai probabil cel mai puternic continent din lume și economic se introduce posibilități nelimitate în educație. Centrul de greutate se deplasează spre est. Schimbările rapide și investițiile în învățământul superior și engleză sunt un limbaj vorbit public. Oportunități de angajare puternice Oceania 's, de asemenea, să satisfacă mai mult de studenți viitor.

Contactează Direct Școlile de Top Facultăți în Automatizare Online în Oceania 2020

1 Rezultate din Automatizare, Oceania Filter

Licențiat în Inginerie (Onoruri) (Instrumentație de Control și Inginerie Automatizare)

University of Southern Queensland (USQ)
Australia, Toowoomba + 3 Mai mult
Licenţă
Februarie 2020
<
La zi
<
Part time
<
8 ani
18 Feb 2019
Engleză
Online

Dobândiți instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă controla viitorul tehnic. Studiați în timp ce lucrați la distanță și aveți flexibilitatea de a vă adapta studiul la vi ...

Citeste mai mult