Citește Descrierea Oficială

Descrierea cursului

Tehnologia Cloud Applied la Universitatea Trobe a fost construită pentru sectorul cloud computing, care se bucură în prezent de o creștere rapidă și încorporează 6 certificări de industrie foarte apreciate (4 dintre acestea sunt specifice serviciilor Amazon Web) în cadrul calificării.

Cursul conține cunoștințe și abilități în sistemele informatice, dezvoltare web și software, învățare automată, baze de date și date mari, migrație cloud enterprise, dezvoltare de aplicații pentru cloud și rețele de calculatoare. Cursul este aplicat în centrul atenției și pregătește studenții pentru certificările furnizorilor cheie care sunt relevante pentru ocuparea forței de muncă în industria IT.

Prima colaborare la nivel mondial

Această calificare a fost dezvoltată în colaborare cu Amazon Web Services (AWS). Metoda de livrare on-line 100% de către Didasko le permite noilor intrați în sector, schimbătorilor de cariere și lucrătorilor IT existenți să efectueze învățarea într-o manieră simplă și convenabilă. Acesta vă permite să combinați studiile online cu intrarea timpurie în forța de muncă și / sau îmbunătățirea carierei, continuând studiul online.

Ce este Cloud Technology?

Competențele și cunoștințele despre cloud computing sunt esențiale pentru companiile de a-și îndeplini strategia de transformare digitală. Serviciile Cloud oferă o platformă naturală pentru optimizarea sistemelor informatice existente pentru a crește eficiența operațională, stimulând în același timp agilitatea și creșterea economică. Tehnologiile cloud au transformat modul în care se realizează crearea de rețele, stocarea și prelucrarea datelor, dezvoltarea aplicațiilor și asigurarea infrastructurii.

Odată cu creșterea rapidă a cloud computing-ului (peste 400 de miliarde de dolari prin serviciile cloud-based până în 2020), a devenit clar că acesta este modul în care afacerile la nivel global vor funcționa acum și în viitor.

Trei calificări într-un grad

Universitatea La Trobe oferă diplome on-line care vă oferă ocazia unică de a obține până la trei calificări pe durata studiilor. Cu condiția să completeze în mod satisfăcător fiecare parte a cursului dvs., vi se va acorda o diplomă aplicată (sfârșitul anului 1), un grad asociat aplicat (sfârșitul anului 2), și o diplomă de licență aplicată atunci când ați terminat toți trei ani. Capacitatea dvs. de câștig potențială crește pe măsură ce progresați prin cursul dvs.

Anul 1

După absolvirea anului 1 al diplomei dvs., veți primi o diplomă aplicată, dacă decideți să vă părăsiți gradul în acest moment. Puteți adăuga această calificare la CV-ul dvs. și puteți merge mai departe cu planurile de carieră sau îmbrățișați opțiunea de a continua studiile în timp ce lucrați.

Ieșiți cu

Diplomă de tehnologie cloud aplicată

Venitul așteptat

$ 50K-60K

Anul 2

Finalizarea cu succes a celui de-al doilea an va crește șansele dvs. de a obține o poziție de plată mai mare, cu o calificare aplicată pe care o caută angajatorii. Cu toate acestea, acum sunteți bine peste jumătate de gradul de licență aplicat, de ce să nu continuați să studiați în timp ce rămâneți angajat?

Ieșiți cu

Gradul asociat de tehnologie cloud aplicată

Venitul așteptat

$ 60K- $ 80K

Anul 3

Felicitări! Dvs. ați terminat calificarea. Diploma de licență aplicată îmbunătățește foarte mult oportunitățile pe care le aveți la dispoziție. O calificare a acestui nivel mărește foarte mult CV-ul tău și spune multe despre tine. Nu numai că veți fi înarmați cu abilitățile și cunoștințele pregătite pentru locuri de muncă, pe care angajatorii sunt disprețuiți, dar și că puteți să vă concentrați asupra atingerii unui obiectiv.

Ieșiți cu

Licențiat în tehnologia cloud aplicată

Venitul așteptat

$ 80K-120K

Cursul rezultatelor învățării

Rezultatele învățării vizate (CILOs) sunt scurte declarații care definesc ce elevii trebuie să demonstreze că știu și pot face până la sfârșitul unui curs.

 • Realizați rapoarte care articulează în mod concis cerințele tehnice și de afaceri pentru colegii, părțile interesate ale companiei și comunitățile de afaceri, în conformitate cu standardele profesionale din tehnologia informației (IT).
 • Să dezvolte prezentări orale care să comunice cerințele tehnice și de afaceri către diverse segmente de public, inclusiv colegii și părțile interesate din domeniul IT și al comunităților generale.
 • Analizați și evaluați în mod critic datele numerice și alte dovezi din rapoartele de afaceri, științifice și științifice pentru a face judecăți în cunoștință de cauză și pentru a elabora recomandări pentru colegii, publicul științific și laic conform standardelor profesionale din domeniul IT.
 • Identificați, interogați și evaluați literatura de specialitate relevantă pentru a dezvolta specificațiile IT pentru sistemele de afaceri bazate pe cloud.
 • Proiectați și analizați strategii pentru a rezolva problemele sistemului cloud și alte provocări în tehnologia cloud.
 • Evaluați problemele complexe nefamiliare de afaceri și tehnice și implementați soluțiile de cloud computerizate în conformitate cu standardele profesionale.
 • Contribuie constructiv la echipe prin teambuilding, autoevaluare, negociere și abilități de comunicare; pentru a permite finalizarea cu succes a proiectelor profesionale în tehnologia cloud.
 • Demonstrați gradul de conștientizare a valorilor sociale, legale și etice adecvate care să modeleze activitatea unui profesionist în domeniul tehnologiilor cloud.
 • Aplicați concepte de proiectare a sistemelor informatice în tehnologie IT și cloud pentru a rezolva problemele de afaceri și legate de acestea.

Oportunități de carieră

Acest curs a fost conceput cu un accent de ocupare a forței de muncă în lumea interesantă a IT-ului. Absolvenții se vor încadra în rolurile care depășesc decalajul dintre personalul tehnic și cel de conducere. Opțiunile de carieră includ:

 • Gestionarea rețelelor de asistență și a sistemelor de operare
 • Inginer de asistență în cloud
 • Inginer de sistem
 • Dezvoltator de baze de date
 • Dezvoltator web
 • Inginer
 • Administratorul sistemului Linux

Dacă alegeți să ieșiți la nivel de diplomă (sfârșitul anului 1), veți avea abilități la nivel de bază pentru a începe munca în rolurile industriei IT, cum ar fi Help-desk și Web Support. Dacă ieșiți la nivel de diplomă asociată (sfârșitul anului 2), veți avea competențe suplimentare certificate de industrie.

Integrarea certificării furnizorilor vă oferă cunoștințele necesare pentru a sprijini cunoștințele tehnice.

Costurile cursului

Taxele de diplomă sunt de 20.000 de dolari pe an.

Program predat în:
Engleză
La Trobe –Didasko

Vezi 4 mai multe cursuri de la La Trobe –Didasko »

Ultima actualizare April 16, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Ian 2020
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
20,000 AUD
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date