Licențiat al justiției penale de la Universitatea Reinhardt este proiectat pentru profesionistul de lucru și este câștigat complet online.

PROGRAM FORMAT

Noii studenți sunt acceptați în programele online la fiecare opt săptămâni. Fiecare semestru de toamnă și de primăvară este format din șaisprezece săptămâni și este împărțit în două sesiuni de opt săptămâni. Semestrul de vară este de 14 săptămâni și este împărțit în două sesiuni de șapte săptămâni. Elevii vor lua două clase în fiecare sesiune pentru un total de patru clase pe semestru, în cazul în care un student vrea cu normă întreagă statut.

Recompensați-vă cu un grad. Doriți să vă avansați cariera și să vă deplasați în poziții executive și de comandă? Din ce în ce mai mult, o diplomă în justiția penală este cheia succesului.

Gradul de justiție penală de la Universitatea Reinhardt a fost proiectat de profesioniști în domeniul aplicării legii. Cursurile noastre oferă o bază în justiția penală și, în același timp, se asigură că acestea sunt actuale cu nevoile unei societăți globale. Pentru a rămâne competitiv în rândul forței de muncă, obținerea unui grad reprezintă un pas esențial în construirea carierei.

Următoarea dată de început a programului

  • 12 martie 2018
  • 7 mai 2018

BACHELOR JUSTIȚIEI PENALE

Reinhardt are o fundație în industrie, cu o academie de poliție de campus, care este certificată de Consiliul de Standarde și Consiliul de Formare al Păcii de la Georgia. Suntem autorizați să livrăm Cursul de bază pentru aplicarea legii, împreună cu o pregătire avansată, specializată și continuă. Datorită experienței noastre în această industrie, știm că există o nevoie tot mai mare în rândul profesioniștilor din domeniul aplicării legii pentru a extinde educația pentru a rămâne competitivă și actuală în domeniu. De asemenea, știm că profesioniștii sunt ocupați atât de obligațiile profesionale, cât și de cele personale. Ca rezultat, oferim flexibilitatea de a câștiga o diplomă de licență de justiție penală, 100% on-line.

Concepute pentru adulții care lucrează, aceste programe online de 100% vă deplasează într-un ritm proiectat pentru cineva cu un post cu normă întreagă, dar care dorește să-și termine gradul în timp util. Cursurile noastre sunt dezvoltate și predate de lideri în domeniul justiției penale. Nu numai că vă oferă teoria și practica actuale, veți învăța din experiențele lor reale.

"Programul de gradul de justiție penală a fost foarte solicitant și a necesitat disciplina și concentrarea. Profesorii au fost foarte pricepuți, expertiza lor și experiențele personale au oferit o perspectivă a vieții reale, pe lângă materialul prezentat în manuale. adesea angajate cu studenții unu-la-unu.Ai, de asemenea, a încurajat și a stimulat discuții de grup care îmbunătățit de învățare, deoarece a expus elevilor la diferite idei și perspective.Am spus orice student potențial care caută în program că, dacă sunt gata să se angajeze la o viață care îndeplinesc experiența de învățare cu unii dintre cei mai cunoscuți profesori din domeniul lor, atunci Universitatea Reinhardt este locul lor. "- Investigator Coy Turner, 2015

Program predat în:
  • Engleză
Reinhardt University - Online Programs

Vezi 3 mai multe cursuri de la Reinhardt University - Online Programs »

Acest curs este Online
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare