Read the Official Description

Licențiat în justiție penală

Fie că sunteți în căutarea de a vă muta într-o nouă poziție, sau doriți doar satisfacția de a finaliza gradul dvs., etc Un licenta on-line în justiția penală vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele!

Următoarea dată de început a programului

 • 2 iulie 2018
 • 27 august 2018
 • 22 octombrie 2018

De ce să câștigați o diplomă de licență în domeniul justiției penale la Universitatea McMurry?

McMurry oferă o diplomă de licență în domeniul justiției penale pentru cursanții adulți care văd absolvirea gradului ca bază pentru avansarea carierei și satisfacția personală. Acest program de licență oferă confortul și flexibilitatea de a studia online și o comunitate de studenți și instructori care împărtășesc un obiectiv comun: îmbunătățirea societății prin aplicarea legii la nivel național, de stat și local.

Format și cerințe

Programul de justiție penală online al Universității McMurry vă oferă flexibilitatea și oportunitatea de a vă completa studiile oricând, oriunde.

Format de program:

Noii studenți sunt admiși la programul Bachelor of Science în Justiție Penală la fiecare 8 săptămâni. Fiecare semestru este împărțit în două termeni de opt săptămâni. Elevii care caută un statut cu normă întreagă vor lua două clase în fiecare semestru pentru un total de patru clase pe semestru. Elevii care se înscriu cu normă întreagă pentru toate cele trei semestre pot câștiga până la 36 de ore de credit pentru gradul lor în fiecare an universitar.

Credit de transfer:

Există mai multe modalități de transferare a creditelor la Universitatea McMurry. Cursurile eligibile pentru creditul de transfer sunt acele cursuri care se consideră, în general, ca fiind de natură academică; luate pentru credit colegiu (nu de recuperare sau luate special pentru participarea atletica) cu o nota de cel putin C; și de la o instituție acreditată la nivel regional. Cursul de credit poate fi acordat și prin examen, cum ar fi examenele CLEP sau departamentale.

Consilierul dvs. academic va putea să vă revizuiască rezultatele evaluării transcripției.

Licențiat în științe penale în justiție

Cursuri obligatorii majore: 33 de ore de credit

 • CRJS 1311 Principiile justiției penale
 • CRJS 2311 Procedura penală I
 • CRJS 2321 Procedura penală II
 • CRJS 2361 Diversitatea în justiția penală
 • CRJS 3341 Justiție juvenilă
 • CRJS 3361 Victimologie
 • CRJS 3381 False Justiție Penală
 • CRJS 4321 Comparative Justice
 • CRJS 4341 Serial Killers
 • CRJS 4361 Elite Crime
 • CRJS 4391 Etica în justiția penală

Concentrația managementului crizei: 12 ore de credit

 • CRJS 1313 Managementul crizelor
 • CRJS 3333 Terorism și contraterorism
 • CRJS 3343 Gestionarea incidentelor teroriste
 • CRJS 4353 Legea securității naționale și politica publică 12

Concentrarea legii: 12 ore de credit

 • CRJS 1322 Introducere în știința criminalistică
 • CRJS 2332 Politicile comunitare
 • CRJS 3342 Principiile corecțiilor
 • Administrația de poliție CRJS 4352

Curs de susținere: Orientarea ACAD 1199 la învățarea online

Cursuri elective în justiție penală: 12 ore de credit

 • Selectați 12 ore de curs CRJS - 6 ore trebuie să fie avansate

Educație generală Cerințe: 39 ore de credit

 • ARTS 1300 Explorarea artei vizuale
 • BIOL 1401 Principiile biologiei
 • COMM 1310 Principiile comunicării
 • ENGL 1310 Componența și retorica engleză
 • ENGL 1320 Compoziție și literatură engleză
 • ENGL. 2330 Capodopere ale literaturii mondiale
 • HFIT 1200 Fitness pentru viață Modificat
 • MATH 1315 Matematică contemporană
 • PSYC 1340 Psihologie generală
 • RELI 2330 Introducere în Vechiul Testament
 • RELI 2350 Religiile lumii
 • SOCI 1310 Introducere în sociologie
 • SRLD1300 Introducere în etică

Ore suplimentare elective necesare: 7-15 ore de credit

7-15 ore sunt necesare pentru a ajunge la 120 de ore necesare pentru absolvire. Numărul de ore opționale variază în funcție de orele de limbi străine necesare și de cursurile de transfer. În această secțiune sunt acordate orele de certificare TCOLE.

Total ore pentru a obține un grad: 120

Acceptarea finală a cursurilor de transfer, a echivalenței cursului și a creditelor acordate unei diplome la McMurry este supusă aprobării grefierului.

Cerințe de limbă: Elevii care au absolvit liceul fără doi ani de studiu într-o singură limbă străină pot fi obligați să ia 8 ore dintr-o singură limbă străină. Elevii care au absolvit mai mult de 10 ani în urmă sunt scutiți de această cerință.

Oportunități de carieră

Oportunitățile în domeniul justiției penale sunt uriașe și includ oportunități locale, statale, federale și internaționale.

Universitatea McMurry de licență on-line în domeniul justiției penale vă pregătește pentru o mare varietate de oportunități în domeniul interesant și vital al justiției penale.

Justiție penală Drepturile de carieră includ:

 1. Agentul CIA - rolul principal al Agenției Centrale de Informații este de a colecta, analiza, evalua și disemina informații străine pentru a ajuta membrii guvernului SUA să ia decizii legate de securitatea națională. Agenții CIA pot îndeplini o mare varietate de roluri într-o serie de specialități, printre care recrutarea de agenți străini în străinătate, analiza inteligenței sau securitatea.
 2. Computer Investigator de criminalistică - Anchetatorii de computer criminalistică descoperă și descriu informațiile conținute în sistemele informatice, hard disk-uri, CD-uri și documente electronice cum ar fi e-mail-uri și imagini JPEG. Aceștia pot lucra în sectorul guvernamental sau cu firme de contabilitate, firme de avocatură, bănci sau companii de dezvoltare software.
 3. Correctional Officer - ofițerii de corecție lucrează în principal în închisori și închisori, supraveghează și ajută persoanele condamnate pentru crime. În ultimii ani, accentul lor sa mutat de la "paza" deținuților la reabilitarea prin programe de tratament în timp ce au fost încarcerați.
 4. Criminal Scene Investigator - Anchetatorii crimei sunt responsabili pentru identificarea, colectarea și analizarea dovezilor din scene de crimă. Aceștia pot procesa scenele de crimă pentru dovezi, să includă fotografierea, ambalarea, etichetarea și transportul dovezilor, să documenteze autopsiile, să informeze anchetatorii, să scrie rapoarte și să depună mărturie în instanță.
 5. Agentul FBI - Biroul Federal de Investigații reprezintă o gamă largă de roluri și specialități, inclusiv formare, amprentare, servicii de laborator și afacerile publice; ei pot servi ca supraveghetori sau manageri. Agenții speciali sunt întotdeauna la dispoziție pentru a-și proteja țara și pot fi transferați în orice moment în funcție de necesitățile FBI-ului.
 6. Pescuitul și supravegherea jocurilor - Gardienii de pește și vânători sunt ofițeri de aplicare a legii care ocrotește lacurile, râurile, plajele, zonele umede, deșerturile și chiar zonele metropolitane. Aceștia se pot angaja în operațiuni sub acoperire sau în echipă. Mulți ofițeri de conservare studiază probleme de viață sălbatică sau de pescuit sau investighează zone în care a fost raportată vânătoare ilegală.
 7. Tehnicieni de medicină legistă - tehnicienii din domeniul științelor forestiere lucrează în laboratoare, agenții guvernamentale, spitale, săli de ședință și alte locuri în care este necesară abilitatea de a reconstrui evenimente bazate pe indicii științifice, cum ar fi eșantioane de păr, materiale rupte și amprente digitale.
 8. Ofițer de poliție - rolul primordial al unui ofițer de poliție este menținerea ordinii publice. Sarcinile specifice variază și un ofițer poate fi repartizat la o fraudă, crimă, trafic de droguri sau unitate de viol. Fiecare unitate are un scop specific, iar ofițerii din cadrul unității sunt instruiți numai pentru acest obiectiv. Acestea pot face față oricăror sarcini de aplicare a legii, de la simple infracțiuni de trafic până la protecția copilului sau cazurile de crimă.
 9. Detectivul privat - Un anchetator privat este angajat de persoane fizice sau de grupuri pentru a întreprinde servicii de investigare. Detectivii particulari pot lucra pentru avocați în cauze civile și penale sau pot lua cazurile în domeniul privat care nu implică un aspect penal, să includă verificări de fond, informații legate de cazurile de divorț și cererile de despăgubire ale lucrătorilor.
 10. Ofițer de probă - ofițerii de probă monitorizează eliberarea parolelor din sistemul de corecții pentru a se asigura că respectă termenii probațiunii, ajutând parolele să se adapteze la viață după eliberare folosind tehnici de tratament specializate. Un ofițer de probă este, de obicei, alocat unei sarcini de caz de parole, cu care interacționează în casele și locurile de muncă ale parolelor, precum și la birou.
 11. Statul Trooper - Trupele de stat împiedică perturbările și revoltele, transmiterea probelor către detectivi și pregătirea mărturiilor pentru apariția instanțelor. Ele pot, de asemenea, să documenteze dovezi, să realizeze interviuri și să facă fotografii adecvate ale scenelor de criminalitate pentru investigații penale în curs. Ei emite citate și bilete de trafic și lucrează cu serviciile de urgență în scenele de accidente.
Program taught in:
Engleză
Last updated May 22, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Iulie 2019
Aug. 2019
Duration
120 ore
La zi
By locations
By date
Start Date
Iulie 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Iulie 2019

Aug. 2019

Oct. 2019