Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă schimbare în arena internațională.

Licențiat în Economie și Managementul Afacerilor este împărțită în două căi principale:

  • Managementul afacerilor: o cale internațională de management în limba engleză;
  • Gestiunea financiară: o cale internațională destinată managementului afacerilor, cu un accent special pe probleme financiare în limba engleză.

Business Pathway permite studenților:

1) să dezvolte abilități legate de administrarea și managementul afacerilor;

2) să înțeleagă procesele și funcțiile de afaceri (de la managementul resurselor până la procesul de producție și transformare, la vânzări și servicii post-vânzare, la marketing și comunicare de afaceri);

3) să aprofundeze rezolvarea problemelor inter-funcționale între diferitele funcții de producție și de exploatare ale aceleiași companii;

4) să dobândească cunoștințele necesare pentru a începe o activitate profesională independentă.

Acest curs este propus, în special, pentru a oferi o educație internațională, care vizează aprofundarea aspectelor de management și financiare ale companiilor care operează pe piața mondială.

------

Pathway administrare financiară oferă abilitățile necesare managementului și administrării afacerii, concentrându-se asupra analizei aspectelor legate de management în cadrul profilului financiar.

Acest curs este propus, în special, pentru a oferi o educație internațională, care vizează aprofundarea aspectelor de management și financiare ale companiilor care operează pe piața mondială.

La sfârșitul programului elevii vor putea să se ocupe de următoarele activități:

1. Activități profesionale (manageri și antreprenoriat) în domeniul managementului, economiei și finanțelor în organizațiile de diferite tipuri, cum ar fi întreprinderile publice și private, profit și organizațiile non-profit din diverse sectoare, inclusiv serviciile sociale;

2. Activități profesionale prin freelancing (auto-angajare) în domeniul managementului, economiei și finanțelor;

3.Continuarea studiilor prin cursuri de masterat în același domeniu disciplinar (ramură a științei).

Cum să studiezi

Activitățile de formare bazate pe Internet au loc într-o zonă macro bazată pe web, numită Cyberspace didactic. În Cyberspace didactic, procesul de instruire și învățare are loc, iar accesările sunt diversificate prin login și parola personalizate, pe baza rolului jucătorilor în calea educațională: profesori, tutori și studenți. Lecțiile și activitățile on-demand online sunt disponibile 24 de ore pe zi, împreună cu orele de curs virtuale cu streaming live și cu clasele virtuale înregistrate (https://goo.gl/jY26qD).

------

Durata: 3 ani universitari

Credite: 180 ECTS

Limba: engleză, italiană

Program predat în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi 1 mai multe cursuri de la International Telematic University UNINETTUNO »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform