Principalele comunicări creează și împărtășesc semnificația pentru binele comun.

Alăturați-vă departamentului nostru pentru a descoperi rolul central, complex al comunicării în societate. Elevii noștri învață să comunice eficient în mai multe contexte - în viața civică, în culturi, în locurile de muncă și în relații.

Cu o diplomă de comunicare de la Hope, vă exprimați angajamentul față de comunicarea etică și competentă.

Indiferent ce alegeți să faceți cu gradul dvs. de comunicare - și aveți încredere în noi, oportunitățile sunt fără limite - veți obține un start pentru viața din afara sălii de clasă, luând parte la un stagiu, finalizând cursuri riguroase, explorând lumea în afara campusului studiați și găsiți locul în cluburile studențești în campus.

Programe de studii

Departamentul nostru oferă o comunicare majoră și minoră. Gradul nostru combină teoria și practica, în timp ce electives vă permit să adaptați programul la interesele dumneavoastră.

În concordanță cu tradiția robustă a artelor liberale a lui Hope, pregătim studenții noștri pentru o societate și un loc de muncă în continuă evoluție.

Școlile de comunicare învață cum să creeze și să împărtășească semnificația pentru binele comun. Acestea continuă să exceleze în diverse domenii, de la relații publice la lege. Studenții noștri tind să fie curioși și auto-direcționați, astfel încât programul nostru este conceput pentru a vă echipa cu abilități de viață durabile, care sunt aplicabile la o serie de cariere.

Cursuri

Realizarea de cursuri de comunicare la Hope poate însemna colaborarea strânsă alături de facultatea noastră cu privire la un proiect de cercetare, producerea de materiale media în studioul nostru de televiziune sau proiectarea unei soluții de relații publice.

Cursurile noastre subliniază diferite tipuri de comunicare:

  • Retorică
  • Comunicare relațională
  • Studii media și producție
  • Comunicare organizationala
  • Comunicarea globală

Prin cercetare, învățare experiențială și implicare civică, veți obține o înțelegere profundă a modului în care comunicarea joacă un rol esențial în viața socială.

După absolvire

Principalele comunicări se bucură de un set de abilități robuste și agile. Fiind pregătit să gândească critic, să ia decizii în mod etic și să aibă o înțelegere puternică a cercetării și analizei, înseamnă că poți merge în mai multe locuri de muncă cu un pas peste competiție.

Absolvenții noștri continuă să aibă o carieră în diverse domenii. Mulți continuă să participe la școala absolventă. Dacă ați absolvit un comunicat major sau minor, vă rugăm să luați legătura cu noi. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
34,990 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019