Citește Descrierea Oficială

Descrierea cursului

Universitatea Tehnologică Informatică La Trobe oferă o educație excelentă, generalistă în domeniul tehnologiei informației (IT), și posibilitatea de a explora domenii de interes în sistemele informatice, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare și dezvoltarea web-ului.

Structura de învățare vă permite să finalizați cursul ca student online cu normă întreagă sau să combinați studiile online cu jumătate de normă cu angajamentele de lucru.

Acest curs are un accent aplicat și include certificările de furnizori din industria IT care sunt relevante și de dorit pentru potențialii angajatori. Absolvenții cu calificări aplicate nu numai că dispun de competențele și cunoștințele de la o instituție de învățământ universitar, ci și de gândirea practică de a le aplica în industrie.

Trei calificări într-un grad

Universitatea La Trobe oferă diplome on-line care vă oferă ocazia unică de a obține până la trei calificări pe durata studiilor. Cu condiția să completeze în mod satisfăcător fiecare parte a cursului dvs., vi se va acorda o diplomă aplicată (sfârșitul anului 1), un grad asociat aplicat (sfârșitul anului 2), și o diplomă de licență aplicată atunci când ați terminat toți trei ani. Capacitatea dvs. de câștig potențială crește pe măsură ce progresați prin cursul dvs.

Anul 1

După absolvirea anului 1 al diplomei dvs., veți primi o diplomă aplicată, dacă decideți să vă părăsiți gradul în acest moment. Puteți adăuga această calificare la CV-ul dvs. și puteți merge mai departe cu planurile de carieră sau îmbrățișați opțiunea de a continua studiile în timp ce lucrați.

Ieșiți cu

Diplomă de Tehnologie Informatică Aplicată

Venitul așteptat

$ 50K-60K

Anul 2

Finalizarea cu succes a celui de-al doilea an va crește șansele dvs. de a obține o poziție de plată mai mare, cu o calificare aplicată pe care o caută angajatorii. Cu toate acestea, acum sunteți bine peste jumătatea gradului de licență aplicat, de ce să nu continuați să studiați în timp ce rămâneți angajat?

Ieșiți cu

Gradul asociat de Tehnologie Informatică Aplicată

Venitul așteptat

$ 60K- $ 80K

Anul 3

Felicitări! Dvs. ați terminat calificarea. Diploma de licență aplicată îmbunătățește foarte mult oportunitățile pe care le aveți la dispoziție. O calificare a acestui nivel mărește foarte mult CV-ul tău și spune multe despre tine. Nu numai că veți fi înarmați cu abilitățile și cunoștințele pregătite pentru locuri de muncă, pe care angajatorii sunt disprețuiți, dar și că puteți să vă concentrați asupra atingerii unui obiectiv.

Ieșiți cu

Licențiat în Tehnologia Informației Aplicate

Venitul așteptat

$ 80K-120K

Cursul rezultatelor învățării

Rezultatele învățării vizate (CILOs) sunt scurte declarații care definesc ce elevii trebuie să demonstreze că știu și pot face până la sfârșitul unui curs.

 • Scrieți rapoarte care comunică în mod concis cerințele tehnice și de afaceri colegilor, părților interesate ale companiei și comunităților de afaceri în conformitate cu standardele profesionale.
 • Desfășurați prezentări orale care comunică în mod clar cerințele tehnice și de afaceri unei varietăți de public, inclusiv colegilor și părților interesate din comunitățile IT și generale.
 • Analizează și evaluează datele numerice și dovezile din rapoartele și revistele de afaceri și științifice pentru a face recomandări colegilor, publicului științific și non-științific care respectă standardele profesionale.
 • Demonstrați abilitățile de cercetare și abilități de informare pentru a localiza, interoga și evalua literatura de specialitate relevantă pentru a dezvolta specificații pentru proiectele de sisteme informatice de afaceri.
 • Propuneți și analizați strategii pentru rezolvarea problemelor sistemului de afaceri din viața reală și / sau provocările din alte domenii de studiu.
 • Implementați și evaluați soluțiile la probleme de afaceri și tehnice necunoscute, construite și reale, compatibile cu standardele profesionale.
 • Contribuiți constructiv într-o echipă care utilizează abilități de team-building, autoevaluare, negociere și comunicare pentru a finaliza proiectele profesionale.
 • Demonstrați gradul de conștientizare a valorilor sociale, legale și etice adecvate care să formeze activitatea unui profesionist în domeniul TIC.
 • Aplicați concepte de proiectare a sistemelor de informații fundamentale și tehnici bazate pe computer pentru a rezolva probleme de afaceri și / sau conexe în domeniul de studiu și practică aleasă.

Oportunități de carieră

Acest curs a fost conceput cu un accent de ocupare a forței de muncă în lumea interesantă a IT-ului. Absolvenții se vor încadra în rolurile care depășesc decalajul dintre personalul tehnic și cel de conducere. Opțiunile de carieră includ:

 • Analist de sisteme
 • Analist programator
 • Manager de baze de date
 • Inginer de software
 • Strategist de software
 • Sisteme de marketing

Dacă alegeți să ieșiți la nivel de diplomă (sfârșitul anului 1), veți avea abilități la nivel de bază pentru a începe munca în rolurile industriei IT, cum ar fi Help-desk și Web Support. Dacă ieșiți la nivel de diplomă asociată (sfârșitul anului 2), veți avea competențe suplimentare certificate de industrie.

Integrarea certificării furnizorilor vă oferă cunoștințele necesare pentru a sprijini cunoștințele tehnice.

Costurile cursului

Taxele de diplomă sunt de numai 9.185 USD pe an dacă îndepliniți cerințele relevante privind rezidența HECS-HELP și studiați într-un loc acceptat de Commonwealth.

Costurile cursului internațional

Program predat în:
Engleză
La Trobe –Didasko

Vezi 4 mai multe cursuri de la La Trobe –Didasko »

Ultima actualizare October 2, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Ian 2020
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
20,000 AUD
Costul cursului internațional pe an
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date