Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Studii Generale, BGS

De licență de 120 de ore de studii generale este o opțiune provocatoare și plină de satisfacție pentru studenții care doresc un grad mai mare de flexibilitate în cursul lor de studiu. Ca grad interdisciplinar, nu se bazează pe un anumit minor major sau minor. În schimb, curriculumul studenților va consta în cursuri din trei domenii de studiu care trebuie selectate de la minorii stabiliți recunoscuți în Catalogul Texas Tech. Două dintre cele trei domenii de studiu trebuie să fie administrate de Colegiul de Arte

O diplomă BGS bine concepută poate ajuta un student să se pregătească să urmărească un interes intelectual special, o ambiție profesională sau un studiu absolvent. Cele trei domenii de studiu formează o specializare coerentă care nu este disponibilă în altă parte a universității ca un plan organizat de studiu.

Opțiunile online și campusurile de satelit din Hill Country, Waco și McKinney sunt disponibile pentru studenții la distanță.

Cerințe de diplomă

Cerințe generale de studii generale

O diplomă de studii generale cuprinde trei componente principale: curriculum-ul de bază, Arte

Elevii trebuie să completeze un minim de 120 de ore de curs aplicabile pentru a îndeplini cerințele de absolvire. Din totalul de 120 de ore, un minim de 40 de ore de curs trebuie să fie luate la nivel junior / senior. Creditul de transfer poate fi aplicat în acest grad.

Cerinte minime

 • Pentru admiterea în acest program este necesară o procedură de licitare 2.0. În plus, pentru absolvire, este necesară o procedură de licitare 2.0 la Universitatea Texas Tech.
 • Programele de diplomă trebuie să fie revizuite de către Divizia de studenți a Colegiului de Arte
 • Programele de diplomă trebuie depuse la Departamentul de Studii al Colegiului de Arte
 • Fiecare zonă de studiu constă în cel puțin 18 ore de cursuri. Unele domenii de studiu pot necesita mai mult de 18 ore de cursuri.
 • Nouă ore în fiecare zonă trebuie să fie luate în reședința * la Texas Tech, dintre care șase trebuie să fie luate la nivel junior / senior. Unele domenii de studiu pot necesita mai mult de 9 ore de cursuri de rezidență.
  • CLEP nu poate fi folosit pentru a îndeplini cerințele de rezidență.
 • Un total de 24 ore de cursuri de nivel junior / senior trebuie completate în cele trei domenii de studiu. Fiecare zonă trebuie să conțină cel puțin 6 ore de cursuri de nivel junior / senior. Unele domenii de studiu pot necesita mai mult de 6 ore de cursuri junior / senior.
 • Nu se poate aplica niciun credit de blocare de la o altă universitate la cerințele de bază, educație generală sau domenii de studiu.
 • Trei cursuri desemnate ca opțiuni de alfabetizare în comunicare (CL) în cadrul studentului sunt necesare și nu pot fi transferate. Cursurile de alfabetizare a comunicării trebuie să fie luate în una sau mai multe arte

* La domiciliu se înțeleg cursurile luate prin TTU. Cursurile on-line și față în față sunt considerate a fi în reședința lor.

Curriculum de bază

Curriculum-ul de bază este conceput pentru a expune toți absolvenții Universității Texas Tech în domenii de studiu care sunt considerate în mod tradițional ca fundamentale pentru dezvoltarea intelectuală a unei persoane cu o educație largă. Aceste domenii de studiu includ următoarele: viața și științele fizice; științele sociale și comportamentale; matematică; limbă, filosofie și cultură; creații artistice; Istoria și guvernul Statelor Unite și Texas; și instrumentele de comunicare și gândire. Curriculumul de bază al Universității Texas Tech este în conformitate cu statutele Texas și cu regulile Consiliului de Coordonare a Învățământului Superior din Texas. Numai clasele de D sau mai bine pot îndeplini aceste cerințe.

 • Comunicare scrisă - 6 ore
 • Comunicare orală - 3 ore
 • Matematica - 3 ore
 • Matematică sau logică - 3 ore
 • Viaţă
 • Limbă, Filozofie,
 • Creative Arts - 3 ore
 • Social
 • Istoria americană - 6 ore
 • Guvern / Științe politice - 6 ore
 • Tehnologie și știință aplicată * - 3 ore

* Cerința de bază a curriculum-ului pentru tehnologie și aplicații a fost eliminată din programa de bază din toamna anului 2012. Orice student care a intrat în Texas Tech University în cadrul catalogului universitar 2012-13 sau mai târziu nu este obligat să îndeplinească această cerință. Orice student care va absolvi în cadrul unui catalog înainte de toamna anului 2012 este obligat să completeze cerința de tehnologie și știință aplicată.

A

Colegiul de Arte și Științe necesită cursuri suplimentare pentru absolvirea studiilor de studii generale, ca parte a cerințelor sale generale de educație. Numai clasele de D sau mai bine pot îndeplini aceste cerințe.

 • Matematică
  • Colegiul de Arte și Științe nu acceptă mai mult de unul dintre AAEC 2401, MATH 2300, 2345, PSY 2400 pentru cerința de bază și de educație generală matematică. Fie PHIL 2310, fie PSY 2400 se pot aplica la 3 din cele 6 ore necesare pentru cerința de bază pentru matematică și educație generală. Datorită acestor cerințe, este posibil ca un student care a terminat curriculum-ul de bază să nu fi împlinit Colegiul de Arte
 • Limbă, Filozofie,
 • Această cerință este în plus față de limbă, filozofie,
 • Creative Arts - 3 ore
 • Această cerință este în plus față de necesitatea curriculum-ului Core Arts.
 • Social
 • Această cerință este în plus față de Social
 • Personal Fitness și Wellness - 2 ore
 • Elevii cu vârsta peste 25 de ani sunt scutiți.

Arii de studiu

Acest grad interdisciplinar constă în cursuri luate în trei domenii de studiu, care trebuie selectate de la minorii stabiliți recunoscuți în Catalogul Texas Tech. Două dintre cele trei domenii de studiu trebuie să se afle în cadrul Colegiului de Arte

Fiecare dintre cele trei domenii de studiu trebuie să includă cel puțin 18 ore de cursuri. Un minim de nouă ore în fiecare domeniu de studiu trebuie să fie luate în reședința * la Universitatea Texas Tech, dintre care șase trebuie să fie luate la nivel junior / senior. Un total de 24 de juniori / ore seniori trebuie să fie între cele trei domenii de studiu. Unele domenii de studiu pot necesita mai mult de 9 ore de cursuri de reședință și / sau ore junior / senior, conform regulamentelor departamentale.

Trei cursuri desemnate ca opțiuni de alfabetizare în comunicare (CL) trebuie completate în domeniile de studiu. Consultați Cerințele de absolvire pentru mai multe detalii.

Numai clasele de C sau mai bine pot îndeplini aceste cerințe.

* La domiciliu se înțeleg cursurile luate prin TTU. Cursurile on-line și față în față sunt considerate a fi în reședința lor.

Cerințe de absolvire

În plus față de cerințele de mai jos, elevii trebuie să aibă un minim de 2,0 TTU GPA pentru a absolvi.

Litera de comunicare (CL)

Trei cursuri desemnate ca opțiuni de alfabetizare în comunicare (CL) trebuie completate în cadrul unuia sau mai multor domenii de studiu administrate de Colegiul de Arte și Științe. Comunicare Cursurile de alfabetizare care nu se aplică domeniilor de studiu sau care au fost luate într-un domeniu de studiu administrat de un colegiu diferit nu pot fi utilizate pentru a îndeplini această cerință. Comunicarea Cursurile de alfabetizare trebuie să fie luate în reședință * la Texas Tech; creditele de transfer nu pot îndeplini cerințele de alfabetizare în comunicare. Numai clasele de C sau mai bine pot îndeplini această cerință.

* La domiciliu se înțeleg cursurile luate prin TTU. Cursurile on-line și față în față sunt considerate a fi în reședința lor.

Cerința multiculturală

Universitatea Texas Tech necesită ca fiecare elev să includă cel puțin un curs multicultural de 3 ore sau echivalentul său care se concentrează în mod explicit asupra subculturilor distincte ale Statelor Unite sau asupra culturii unei alte societăți. Finalizarea unui curs aprobat de studii în străinătate, inclusiv evaluările de la Universitatea Texas Tech University Study Abroad Office, poate îndeplini, de asemenea, această cerință. Multe cursuri îndeplinesc o cerință de bază a curriculumului și, în același timp, satisfac cerința multiculturală. Numai clasele de D sau mai bine pot îndeplini această cerință.

Limbă străină

Elevii care nu au terminat patru semestre de limbă străină în liceu trebuie să completeze două semestre dintr-o singură limbă străină la nivel de boboc sau mai mare. Cursuri precum SPAN 1507, care este de numai 5 ore, nu vor îndeplini complet această cerință. Studenții BGS online pot lua cursurile necesare la o altă instituție pentru a îndeplini această cerință, deoarece Texas Tech nu oferă cursuri de limbi străine online în acest moment. Înscrierea concomitentă necesită permisiunea decanului academic înainte de înscriere pentru fiecare curs pe care intenționați să îl urmați și pentru fiecare termen pe care intenționați să îl înscrieți în mod simultan. Numai clasele de D sau mai bine pot îndeplini această cerință.

Orele elective

Îndeplinirea tuturor curriculum-ului de bază, a învățământului general, a domeniilor de studiu și a cerințelor de absolvire nu va fi întotdeauna totală de 120 de ore sau 40 de ore junior / senior necesare pentru a obține un grad. În acest caz, pot fi necesare ore elective pentru a ajunge la 120 de ore în ansamblu sau 40 de ore junior / senior. Orele elective pot fi îndeplinite numai prin cursuri cu grade de D sau mai bune care nu sunt deja aplicate la alte cerințe de grad.

Academice Onoruri

Pentru a fi eligibil pentru absolvire cu statut de onoare, 48 din totalul orelor aplicate trebuie să fie luate în reședința la Texas Tech University.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
120 ore
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date