Licențiat în Marketing

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Suntem un furnizor de programe educaționale online cu birouri în Regatul Unit. Programele noastre sunt predate în 3 limbi pentru toată lumea.

De ce o diplomă în marketing?


Într-o epocă globală și extrem de competitivă, companiile trebuie să se diferențieze și să obțină resurse umane specializate. Această necesitate sporește căutarea de profesioniști cu înaltă calificare, cu cunoștințe avansate de marketing, abilități puternice de rezolvare a problemelor și gândire creativă.

Gradul de Marketing de la Școala de Design și Marketing din Londra va fi un pas important în cariera dvs. și vă oferă trei instrumente:

 • Cunoștințe: dobândirea de cunoștințe puternice privind conceptele, instrumentele, modelele și practicile;
 • Capacități: capacitatea de a crea, planifica, implementa și direcționa proiecte de succes;
 • Atitudine: dezvoltarea unor caracteristici personale importante, precum gândirea strategică, metodologia, autonomia, flexibilitatea și încrederea.

Gradul LSDM în Marketing este exclusiv online și este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


PERSPECTIVUL GENERAL AL ​​CURSULUI


introducere

Gradul nostru de Marketing a fost creat pentru cei care doresc să dobândească noi abilități, cunoștințe în Marketing, promovând soluții și propuneri de management și marketing. Gândirea creativă și strategică a cursului nostru se află în prim-planul managementului de marketing, oferind studenților LSDM cunoștințele și înțelegerea practicilor de marketing în contexte de afaceri. Componenta extrem de practică va permite elevilor LSDM să creeze un tabel al strategiilor de marketing, precum și procesele și tehnicile de analiză și evaluare.


Capacități de învățare

Gradul nostru de Marketing pregătește profesioniști pentru diferite domenii de Marketing și Management, oferind o educație superioară avansată și cuprinzătoare, coordonată și susținută de cele mai recente evoluții în domeniile științific și tehnologic. Gradul LSDM în curriculumul de marketing a fost dezvoltat și împărțit în trei etape distincte:


Etapa 1

Prima etapă, care corespunde primului an al cursului nostru, urmărește să ofere studenților cunoașterea și înțelegerea conceptelor, instrumentelor și modelelor, precum și interdependențele respective în domeniile principale ale cunoștințelor de marketing. În acest stadiu, studenții LSDM trebuie să fie capabili să definească concepte de afaceri și probleme legate de managementul marketingului, precum și să aplice instrumente și metode de cercetare. În general, vor fi dezvoltate următoarele capabilități:

 • Înțelegerea profundă a conceptului de marketing, a domeniului său de aplicare și a relevanței sale în prezent;
 • Integrarea și înțelegerea modelelor actuale de gestionare, bazate pe trilogia DDA (Diagnostic, Decision, Action);
 • Bazat pe un diagnostic solid, identificarea ferestrelor de oportunitate;
 • Balanța de diagnostic și strategia de marketing;
 • Calibrarea și luarea deciziilor strategiilor, articularea obiectivelor, segmentarea, concentrarea, poziționarea și mixarea de marketing;
 • Planurile de acțiune s-au axat pe principiile de execuție, axate pe satisfacția indivizilor și a organizațiilor, concomitent cu obiectivele de afaceri și de mediu.


Etapa 2

A doua etapă, care corespunde celui de-al doilea an al cursului, urmărește să ofere studenților LSDM abilitățile care îi vor ajuta să planifice, direcționeze și încheie proiectele aplicate cunoștințelor dobândite anterior. În acest stadiu, studenții LSDM vor dezvolta capacități de cercetare și vor putea să creeze rapoarte privind date, idei, concluzii și / sau recomandări, să pregătească prezentări de calitate, să utilizeze instrumente statistice pentru colectarea, analiza și interpretarea datelor, dezvoltarea personală și experiența de noi idei și comportamente.


Etapa 3

A treia etapă, care corespunde celui de-al treilea an al cursului, urmărește să consolideze cunoștințele dobândite în unitățile anterioare ale cursului și să progreseze cu încredere, realism și spirit antreprenorial. În această etapă, elevii LSDM își vor dezvolta, desigur, proiectul final prin intermediul acestor sarcini:

 • Flexibilitate: abilitatea de a gestiona diferite proiecte și perspective;
 • Încredere: credința în abilitățile și performanțele proprii;
 • Realismul: faceți o evaluare rapidă a abilităților dvs.;
 • Antreprenoriatul: capacitatea de a dezvolta și de a vinde o idee, produs sau serviciu;
 • Au o minte deschisă și o gândire internațională, dezvoltând un comportament proactiv.


Cadre didactice

Personalul nostru didactic este format din profesori calificați, reputați și cu experiență. Pe lângă nivelul academic al doctoratului, acestea prezintă cariere profesionale consolidate, interconectând componenta academică cu piața muncii.

Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt însoțiți săptămânal printr-un Centru de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați în Marketing, cu masterat și cu mai mulți ani de experiență dovedită. Centrul nostru de instruire este disponibil și în engleză, spaniolă și portugheză.


Obiective și rezultate profesionale

Gradul nostru de marketing este destinat studenților, profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor cu ambiție sau o carieră consolidată în industria de marketing. Studenții de la cursul de Marketing vor avea oportunitatea de a lucra în agenții de comunicare, companii din diferite zone de vânzări sau de a dezvolta produse sau servicii, studii de piață, marketing digital și publicitate, asumându-și funcțiile de manageri de marketing, creativi, manageri clienti, manageri de afaceri, printre altele.


STRUCTURA


Gradul nostru de Marketing este 100% on-line, creat pentru a învăța în conformitate cu disponibilitatea studenților noștri și fără un program fix. Adică, elevii LSDM pot defini când sau unde pot accesa conținutul nostru. Numai misiunile finale și prezentările specifice vor fi programate pe un program fix, care va fi comunicat în timp util elevilor LSDM.

În aproximativ 30 de luni, studenții LSDM vor fi absolvit cursurile de Marketing acreditate de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai bune universități de specialitate din Regatul Unit.


Metodele de predare și învățare adoptate în acest curs:

 • Predate în spaniolă, engleză și portugheză;
 • Curs constând din 3 nivele cu un total de 26 unități curriculare;
 • Conținutul unităților este asincron și este organizat pe teme săptămânale;
 • Puteți accesa conținutul oricând și oriunde doriți;
 • Centrul de Tutor acționează ca un instrument de suport și interacțiune pentru studenții noștri;
 • Resurse online (cum ar fi conferințe, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni de feedback, forumuri, grupuri de discuții online și exerciții practice).
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin