Licențiat în Marketing (Hons)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Suntem un furnizor de educație online din Marea Britanie, accesibil la nivel mondial în 3 limbi diferite.

De ce o diplomă de licență în marketing?


Într-o epocă globală și extrem de competitivă, companiile trebuie să se desprindă și să obțină resurse umane specializate. Această necesitate sporește căutarea unor profesioniști cu înaltă calificare, cu cunoștințe avansate de marketing, competențe puternice în rezolvarea problemelor și gândire strategică și creativă.

London School Of Design And Marketing de licență în Marketing va fi un pas major în cariera ta, oferindu-vă cu trei instrumente-cheie:

 • Cunoștințe: dobândirea de cunoștințe puternice cu privire la concepte, instrumente, modele și practici;
 • Abilități: abilitatea de a crea, planifica, implementa și conduce proiecte de succes;
 • Atitudine: dezvoltarea unor trăsături cheie personale, precum gândirea strategică, metodologia, autonomia, flexibilitatea și încrederea.

LSDM de licență în Marketing este exclusiv online și este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

London School Of Design And Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


PREZENTARE GENERALĂ A CURSULUI


Introducere

Bachelor-ul nostru în Marketing a fost conceput pentru cei care doresc să dobândească noi abilități, cunoștințe în marketing, promovând soluții și propuneri de management și marketing. Gândirea strategică și creativă a cursului nostru preia conducerea marketingului, oferind studenților LSDM cunoștințele și înțelegerea practicilor de marketing în contexte corporative. Componenta extrem de practică va permite studenților LSDM să creeze un cadru de strategii de marketing, procese și tehnici de analiză și evaluare.


Abilități de învățare

Bachelor-ul nostru de Marketing pregătește profesioniști pentru mai multe domenii de marketing și management, oferind o educație superioară avansată și cuprinzătoare, coordonată și susținută de ultimele evoluții în domeniile științific și tehnologic. Planul de curs pentru LSDM de licență în Marketing a fost dezvoltat și împărțit în trei etape separate:


Etapa 1

Prima etapă, care corespunde primului an al cursului nostru, își propune să ofere studenților cunoștințe și înțelegere a conceptelor, instrumentelor și modelelor, precum și a relațiilor respective în domeniile-cheie ale cunoștințelor de marketing. În această etapă, studenții LSDM vor fi capabili să definească concepte de afaceri și probleme legate de managementul marketingului, precum și să aplice instrumente și metode de cercetare. În general, vor fi dezvoltate următoarele competențe:

 • Înțelegerea profundă a conceptului de marketing, a impactului și a relevanței acestuia în zilele noastre;
 • Integrarea și înțelegerea modelelor actuale de gestionare, bazate pe trilogia DDA (Diagnostic, Decision, Action);
 • Identificarea ferestrelor de oportunitate, pe baza unui diagnostic solid;
 • Balanța strategiei de diagnostic și de marketing;
 • Calibrarea și strategia de luare a deciziilor, articularea obiectivelor, segmentarea, concentrarea, poziționarea și mixul de marketing;
 • Planuri de acțiune axate pe principiile de execuție, centrate pe satisfacția indivizilor și organizațiilor și în același timp în concordanță cu obiectivele de mediu și corporative.


Etapa 2

Cea de-a doua etapă, care corespunde celui de-al doilea an al cursului, vizează să furnizeze studenților LSDM competențe care îi vor ajuta să planifice, să conducă și să încheie proiecte aplicate cunoștințelor dobândite anterior. În acest stadiu, elevii LSDM vor dezvolta abilități de cercetare și vor putea să elaboreze rapoarte cu privire la date, idei, constatări și / sau recomandări, să pregătească prezentări de calitate, să utilizeze instrumente statistice pentru colectarea, analiza și interpretarea datelor, noi idei și comportamente.


Etapa 3

A treia etapă, care corespunde celui de-al treilea an al cursului nostru, vizează stabilirea cunoștințelor dobândite în unitățile anterioare de curs și progresul cu încrederea în sine, realismul și spiritul antreprenorial. În această etapă, elevii LSDM își vor dezvolta proiectul final de curs prin următoarele abilități:

 • Flexibilitate: abilitatea de a gestiona diferite proiecte și perspective;
 • Încredere: credința în abilitățile și performanțele proprii;
 • Realismul: efectuarea unei evaluări rapide a propriilor aptitudini;
 • Antreprenoriatul: capacitatea de a dezvolta și de a vinde o idee, produs sau afacere;
 • Având o minte deschisă și o gândire internațională, dezvoltând un comportament proactiv.


Profesori

Personalul nostru didactic este format din profesori calificați, cu experiență și reputați. Pe lângă gradul academic de doctorat, aceștia prezintă o carieră profesională bine stabilită, care leagă componenta academică de piața muncii.


Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt supravegheați săptămânal printr-un Centru de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați în marketing, cu diplome de masterat și cu experiență de mai mulți ani. Centrul nostru de instruire este de asemenea disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.


Obiective și produse profesionale

Diploma de licență în marketing este destinată studenților, profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor cu ambiție sau o carieră stabilită în industria de marketing. Studenții din Bachelor în Marketing vor avea oportunitatea de a lucra în agenții de comunicare, companii din mai multe zone de vânzări sau responsabile de dezvoltarea de produse sau servicii, studii de piață, marketing digital și publicitate, preluând rolul managerilor de marketing, al creativelor, al managerilor de clienți , managerii de afaceri, printre altele.


STRUCTURA


Gradul nostru de licență în Marketing este 100% on-line, conceput pentru a învăța în conformitate cu disponibilitatea studenților noștri, fără un orar fix. Cu alte cuvinte, elevii LSDM pot defini când sau unde pot accesa conținutul nostru. Numai misiunile finale și prezentările specifice vor fi programate într-un orar fix, care va fi raportat în timp util studenților LSDM.

În aproximativ 30 de luni, studenții LSDM vor fi finalizat licența noastră în Marketing acreditată de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai importante universități specializate din Regatul Unit.


Metode de predare și învățare utilizate în acest curs:

 • Predate în engleză, spaniolă și portugheză.
 • Curs cu 3 nivele și un total de 26 unități curriculare;
 • Conținutul unităților este asincron și este organizat de subiecte săptămânale;
 • Puteți accesa conținutul oricând și oriunde doriți;
 • Centrul nostru de Tutor funcționează ca un instrument de suport și interacțiune pentru studenții noștri;
 • Resurse online (cum ar fi prelegeri, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni de feedback, forumuri, grupuri de discuții online și exerciții practice).

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin