Licențiat în Management Hotelier

Generalități

Programul de descriere

Managementul hotelului și al ospitalității se străduiește întotdeauna să ofere clienților săi extraordinari - de multe ori șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an și fără a pierde din vedere bugetul. Aceasta necesită o planificare și organizare fără cusur. Acesta este motivul pentru care specialiștii solicită - fie în hoteluri, restaurante, cazinouri și parcuri de distracții, la linii de croazieră, operatori turistici sau agenții de evenimente. Cu managementul hotelului de învățare la distanță sunteți pregătit pentru provocările unei industrii diverse.

perioada de studiu

  • Perioada standard de studiu: 36 de luni
  • Sunt posibile diferite modele de timp
  • Începerea studiului este posibilă în orice moment
admitere
(Tehnic) Abitur sau calificare de acces la universitate
Fără Abitur:
  • Certificat de master sau pregătire avansată
  • Cel puțin doi ani de pregătire profesională urmată de cel puțin 3 ani de experiență profesională (cu normă întreagă)
acreditare
FIBAA, ZFU (număr de aprobare 169717)

Curs Prezentare generală

Diploma de licență în Hotel Management vă oferă o imagine de ansamblu asupra planificării, dezvoltării și gestionării operațiunilor hoteliere. În plus, obțineți cunoștințe aprofundate în domeniile contabilității, situațiilor financiare anuale și managementului personalului.

Programul nostru de licență este modular, ceea ce înseamnă că studiați folosind domenii care sunt împărțite în așa-numitele „module”. În cadrul acestor module există un curs introductiv și un curs aprofundat, care vă pregătesc sistematic pentru finalizarea acestui modul. În cadrul modulelor, veți primi puncte ECTS (Sistemul european de transfer de credit) pentru fiecare finalizare reușită, care vă documentează performanța. Aceste puncte ECTS sunt comparabile la nivel internațional și bineînțeles recunoscute.

specializare

În al cincilea și al șaselea semestru, îți alegi cele trei specializări în valoare de 30 ECTS. Pentru a face acest lucru, optați pentru cel puțin o specializare științifică („specializare obligatorie”) din sectoarele turismului, ospitalității și evenimentelor și maxim două specializări funcționale și industriale („specializări elective”).
Câteva specializări exemplare sunt:

  • Conducere avansată
  • Controlul afacerilor
  • Evenimente de agrement
  • Vânzări aplicate
  • management de eveniment

Gradul acreditat

Toate cursurile curente la IUBH sunt acreditate de FIBAA (Fundația pentru Acreditarea Administrației Internaționale a Afacerilor).
Acreditarea este acordată numai dacă conținutul și structura unui program de studiu îndeplinesc toate cerințele calitative.

FIBAA este un fel de TÜV pentru educația academică care verifică calitatea cursurilor de licență și master în numele Consiliului de acreditare. Acreditarea este reînnoită la fiecare cinci ani (prima acreditare) sau la șapte ani (re-acreditare) - o garanție pentru calitatea învățăturii noastre.
FIBAA premiază sigiliul său premium pentru cursuri de calitate excepțională. Cinci cursuri la IUBH au primit deja acest sigiliu special. IUBH este una dintre universitățile de top din Germania cu cinci sau mai multe sigilii premium.

Viitorul tău profesional în management hotelier

Managementul hotelului are legătură cu trăirea pasiunii și serviciilor. Ospitalitatea și serviciul pentru oaspeți profesioniști în fața scenelor, precum și organizarea perfectă a disponibilității, finanțelor, personalului și a utilizării bunurilor în conformitate cu cele mai noi metode de afaceri din culise sunt o necesitate absolută. Managementul hotelului de învățare la distanță vă pregătește optim pentru provocările vieții hoteliere de zi cu zi.

Ultima actualizare May 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Citește mai puţin