Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Managementul Aviației (BAvMan) prin învățământul la distanță (organizată în comun cu Universitatea Massey, Noua Zeelandă)

PROGRAMUL DE PREZENTARE

O Licențiat în Managementul Aviației (BAvMan) vă oferă cunoștințe esențiale în afaceri și managementul resurselor, cu referire în mod special în sectorul aviației. Un accent deosebit este pus pe discutarea conceptelor cheie și probleme în managementul, factorii umani și tehnologie și aplicarea lor în domeniul aviației.

PROGRAM STRUCTURA

Fiecare hârtie este alocată o valoare de 15 credite, ceea ce dă o indicație a timpului total pe care este necesar pentru a finaliza cerința de evaluare a aproximativ minimum 10 ore de studiu pe săptămână pe hârtie. Hârtiile sunt împărțite în 3 nivele-100 de lucrări, 200 și 300 de nivel (100 de nivel fiind cel mai ușor, 300 de nivel fiind cel mai dificil).

Există 3 semestre un an și vă puteți lua maxim 4 lucrări în semestrul 1 și 2 și maximum 2 lucrări pentru semestrul 3. Timpul real de luat pentru a finaliza gradul depinde de cât de multe documente să luați pe semestru.

Fiecare lucrare este identificată printr-o referință de 6, cum ar fi numărul de 190.216. 1 3 cifre (190) se referă la departamentul din cadrul Universității care predă hârtia în acest caz, 190 este Școala de Aviație. Ultimele 3 numere (216) indică nivelul hârtiei și numărul său în cadrul departamentului. De exemplu, primul an (lucrări de 100 de nivel) au numere cum ar fi 190.109, anul 2 (lucrări de 200 de nivel) au numere, cum ar fi 190.216, iar anul 3 (lucrări de 300 de nivel) au numere cum ar fi 190.313.

Cerințe de curs

Cursul de studiu este format din 360 de credite (24 lucrări cu o valoare de 15 credite fiecare). Aceasta cuprinde 10 lucrari obligatorii, 8 lucrări de aviație elective și 6 mai multe lucrări fie de la Școala de Aviație sau Colegiul de electives de afaceri.

Cerințele de admitere

Cerințe academice

Tu trebuie să posede 1 din următoarele caracteristici:

  • Un minim de 2 H2 trece și o trecere 3 la nivelul H2 H1 sau, plus cel puțin un E de gradul în N-nivel / Matematică O-nivel sau de matematică suplimentare;
  • Pre-2006: GCE A-niveluri, cu 3 treceri și un minim de 1 la C Grad;
  • examene de nivel avansat de la oricare din comisiile de examinare din Marea Britanie. Toate treceri de nivel avansat trebuie să fie dobândită în aceeași ședință;
  • O diplomă de la o instituție recunoscută; sau
  • O calificare internațională echivalentă (de exemplu, bacalaureatul)

Cerințe de limbă engleză

Tu trebuie să posede 1 din următoarele caracteristici:

  • Testul minim de limba engleza ca un scor de limbă străină (TOEFL), de 550 și de mai sus;
  • C6 grad minim de limba engleza la nivel GCE-O;
  • Sistem de minim International English Language Testing (IELTS) scor de 6.0 (cu nici o bandă mai mică decât 5.5); sau
  • O calificare echivalentă.

Notă: Cu excepția GCE rezultatelor O-nivel, toate celelalte rezultate din mai mult de 2 ani înainte de data depunerii cererii nu vor fi acceptate.

CREDITE CROSS

Massey University poate lua în considerare unele calificări profesionale ca echivalentul a documentelor selectate pentru BAvMan. Numărul și nivelul creditelor transversale care urmează să fie atribuite vor fi stabilite după aplicare. Creditele încrucișate pot fi utilizate pentru a satisface cele mai prescrise 360 ​​de credite necesare pentru realizarea BAvMan, sub rezerva termenilor și condițiilor prevăzute pentru finalizarea cu succes a întregului program.

Numărul maxim de credite transversale care pot fi acordate pentru învățarea anterioară este de 120 de credite (8 lucrări). În general, piloții profesioniști și controlorii de trafic aerian și a celor cu o diplomă de la o instituție recunoscută poate ajunge până la 120 de credite de credite transversale. Toate celelalte calificări și experiență de aviație vor fi luate în considerare de la caz la caz.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Singapore Aviation Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Iulie 2019
Noem. 2019
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
1,450 NZD
pe hârtie.
După locații
După dată
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date