Licențiat în Inginerie Digitală și Informatică Aplicată (B. Eng.)

Generalități

Programul de descriere

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul în care operează Industria 4.0, ci ajută să-l aduceți în fruntea experienței IT și a know-how-ului practic? "Internetul de lucruri" vă trezește spiritul de cercetare și spiritul de pionierat? Apoi, programul de licență "Inginerie digitală" vă va oferi toate cunoștințele necesare despre realitatea virtuală, date mari, sisteme încorporate, precum și securitatea informatică și informatică. Aflați cum funcționează viitoarele domenii ale tehnologiei și le puneți în aplicare în mod holistic datorită cunoașterii științelor informatice. Având o diplomă de licență în " Inginerie digitală și informatică aplicată ", vă calificați pentru funcții exigente și de management în toate industriile!

Structura cursului dvs.

Programul AKAD " Inginerie digitală și informatică aplicată - Bachelor of Engineering " este împărțit în șapte semestre consecutive. Este o dezvoltare ulterioară a programului de licență "Ingineria calculatoarelor" acreditat de ACQUIN (Institutul de Acreditare, Certificare și Asigurare a Calității) și aprobat de către Centrul de Stat pentru Învățământ la Distanță (ZFU):

 • Curs de pregătire matematică (opțional): Cu ajutorul upgrade-ului gratuit de matematică, puteți reîmprospăta abilitățile de matematică pentru ingineri, dacă doriți - pentru un început de succes în primul semestru.
 • Semestrul 1: Studiile încep cu extinderea competenței dvs. metodice și de auto-competență și conferă cunoștințe de bază în domeniul informaticii, al ingineriei electrice, al matematicii legate de inginerie, al tehnologiei digitale și al limbii engleze.
 • Semestrul 2: Veți fi familiarizați cu programarea în C / C, diverse sisteme de operare și baze de date, precum și cu metodele formale de informatică și analiză.
 • Semestrul 3: Programarea în Java și arhitectura calculatoarelor sunt subiectele celui de-al treilea semestru. În calitate de om de știință de calculator, vă stăpâniți mecanismele tehnice de comunicații de date și rețele de calculatoare. De asemenea, studiați rețele de calculatoare în general și Internet în special. Învățați, de asemenea, elementele de bază ale administrării afacerii.
 • Semestrul 4: Studiile dvs. continuă cu cele mai recente cunoștințe în domeniul procesării imaginilor și datelor, care se ocupă cu microcontrolerele, programarea și gestionarea software-ului, precum și modelele de design. Veți obține toate informațiile despre comunicarea digitală și manifestările sale.
 • Semestrul 5: Sunt dedicate proceselor de afaceri și sistemelor de aplicații, tehnologiilor întreprinderilor și managementului de proiect și de calitate. De asemenea, puteți alege specializarea dvs. din patru zone atractive și astfel vă puteți modela profilul personal ca specialist în proiectarea hardware-ului, securitatea calculatorului, gestionarea informațiilor sau realitatea virtuală.
 • Semestrul 6: Pe lângă cunoașterea avansată a limbii engleze, C #, securitatea rețelelor și a software-ului, dezvoltarea de jocuri, computerele mobile, sistemele în timp real și gestionarea datelor și a cunoștințelor, veți rezolva în mod independent o sarcină de proiect folosind cunoștințele pe care le-ați dobândit până acum Specializarea ta.
 • Semestrul 7: Cursul de studiu AKAD vă pregătește individual pentru teza de licență și vă permite să vă direcționați absolvirea necontenit: cu finalizarea independentă a tezei de doctorat și apărarea sa într-un examen oral (colocviu).

Contul dvs .: microcontrolerul dvs. personal este inclus în acest program de licență AKAD. Integrați Internetul lucrurilor în viața de zi cu zi în timpul cursului dvs. de învățământ la distanță - și, în același timp, învățați cum să controlați fiabil senzorii și dispozitivele de acționare.

Utilizare ca student la AKAD și opțiunea interesantă a unei vizite de studiu de trei saptamani la Sacramento: Programul Campus California!

specializare

 • Realitatea virtuală SWA40 | SWA41 | CSH20 | SWA60
 • Modern de prelucrare a datelor IMG40 | IMG45 | IMG44 | DBA60 | IMG60
 • Securitatea calculatoarelor și securitatea informatică CSI20 CSI40 | CSI41 | CSI42 | CSI43
 • Sisteme încorporate EBS01 | EBS42 | EBS60 | CAN40 | EBS43

perspective

Perspectivele cele mai bune cu Bachelor Digital Inginerie

Licențiat în "Inginerie digitală și informatică aplicată" te face un profesionist căutat, care are nu numai cunoștințe tehnice, media și informatică, dar și cunoașterea economiei. Cursul de diplomă vă pregătește în mod optim pentru provocările de la locul de muncă: Fie ca un manager de proiect, dezvoltator de sistem sau administrator, inginer de dezvoltare, specialiști în marketing sau dezvoltatori de jocuri și design - cu acest grad se califică pentru sarcini exigente la nivel tehnic și de management. Desigur, puteți completa și o pregătire suplimentară sub forma unui program de studii la AKAD University după absolvire. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați personal consultanții noștri de studiu.

BA de la AKAD: digital, independent de timp și loc

AKAD University - pionier în programul de diplomă de licență digitală, timp și loc independent

Organizați-vă studiile în funcție de situația dvs. profesională și privată. Profitați la maximum de tipul dvs. de învățare! Cu modelul digital de studiu AKAD puteți obține o diplomă de licență în timpul vieții voastre active, astfel că sunteți flexibil , individual și eficient :

Campusul AKAD este centrul central pentru diploma de licență. În orice moment și în mișcare, puteți utiliza documentele de studiu online. Planificați examenele foarte flexibil și schimbați informații cu colegii și profesorii. Vrei să știi cât de aproape ai ajuns la licenta ta? O privire la campusul AKAD este de ajuns! Cu modelul de studiu AKAD ca student de lucru de succes pentru o diplomă de licență:

 • Instruirea la distanță: materiale de studiu orientate spre practică, actualizate și clar structurate. Timp și loc independent. Pentru acasă și pe drum!
 • E-learning la distanță: învățare eficientă prin metode de învățare digitale: exerciții online, coaching online și formare web. Astfel încât conținutul să stea în siguranță!
 • Interactiv e-learning: personal de către tutori și în schimbul direct cu colegii. Abilități suplimentare pe care le puteți folosi în mod profitabil în slujba ta!
 • Seminarii (opțional): complementare formelor virtuale de învățare. Aplicați imediat ceea ce ați învățat în probleme profesionale concrete!

cerinţe de admitere

Ei au o diplomă de liceu sau o calificare de intrare în colegiu și un grad ridicat de interes în contextele tehnologiei informației. Dar chiar dacă aveți o pregătire profesională orientată tehnic, cu mai mulți ani de experiență profesională, puteți începe cu ușurință o diplomă la AKAD. De asemenea, este posibil un studiu fără Abitur. Dacă sunteți în continuare în formă în matematică și fizică și aveți abilități de bază în aplicații PC, atunci învățământul la distanță AKAD "Digital Engineering" este ideal pentru dvs.

Ce vă așteaptă exact în învățământul la distanță Bachelor Digital Engineering și Applied Computer Science?

În scrisoarea de studiu BA_Technische_Informatik_MCS101 a programului de licență " Inginerie digitală și informatică aplicată ", veți învăța despre "Bazele sistemelor de microcomputere". Aici veți afla cum funcționează un sistem de microcalculatoare de la proiectare până la integrarea sistemelor de control pentru controale și comenzi. Veți învăța conceptele de bază și domeniile de aplicare a microcalculatoarelor, aritmetica calculatoarelor, codurile, structura unui procesor, precum și componentele de memorie și periferice.

Lectorul AKAD Prof. Jürgen Plate a pregătit următoarele cinci subiecte pentru dvs. în această scrisoare de studiu:

 1. concepte de bază
 2. arhitecturi de calculatoare
 3. Reprezentarea numerelor și semnelor în microcalculator
 4. Structura internă a unui microcalculator
 5. Memorie și intrare / ieșire

Convingeți-vă: Campusul AKAD cu modelul său flexibil de studiu, individual și eficient , vă facilitează accesul la întregul conținut al programului dvs. de învățământ la distanță. Pentru că veți învăța unde și când vreți și faceți cea mai bună pregătire posibilă pentru studiul dvs. extra-ocupațional cu resursele dvs. individuale de timp - după cum este necesar.

Oferta noastră pentru dvs.: Testați-vă învățământul la distanță de licență la AKAD University 4 săptămâni gratuit. Dacă aveți întrebări cu privire la studierea extra-ocupațională, vă rugăm să contactați serviciul nostru prietenos și calificat AKAD pentru studenți la 0711 81495-400, așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs.!

Ultima actualizare Mart 2019

Despre facultate

Die AKAD-Gruppe versteht sich als innovativer Bildungsanbieter im Fernstudium. Mit staatlich und international anerkannten Studienabschlüssen sowie durch Weiterbildung auf hohem Niveau tragen wir zum ... Citeste mai mult

Die AKAD-Gruppe versteht sich als innovativer Bildungsanbieter im Fernstudium. Mit staatlich und international anerkannten Studienabschlüssen sowie durch Weiterbildung auf hohem Niveau tragen wir zum persönlichen und beruflichen Erfolg unserer Kunden bei. Citește mai puţin