Controlează-ți viitorul

Dobândiți instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă controla viitorul tehnic. Studiați în timp ce lucrați la distanță și aveți flexibilitatea de a vă adapta studiul la viața voastră.

De ce instrument de control și de automatizare?

Cu un accent pe diferitele aspecte ale ingineriei mecanice și fluide din industria grea, veți studia controlul și monitorizarea proceselor industriale prin intermediul rețelelor de calculatoare și veți avea parte de un studiu practic, hands-on. Primul an al cursului vă va oferi ocazia de a explora toate domeniile din domeniul ingineriei pentru a vă permite să vă ocupați de propria carieră. De asemenea, aveți ocazia să vă îmbunătățiți mai mult cunoștințele și să vă combinați studiile majore cu un minor cu patru unități în Management.

USQ's Bachelor of Engineering (Onoruri) vă va permite să aplicați cunoștințele dvs. prin experiență practică de lucru, acces la facilități profesionale și un proiect de cercetare interesant ultimul an care vă va permite să deveniți pregătiți pentru industrie. După absolvire, veți fi calificat să lucrați într-un domeniu variat de industrii, inclusiv în minerit, transport și sănătate, și ca inginer de control al proceselor sau inginer de automatizare și control al instrumentației.

Acreditare profesională

Atunci când absolviți cu licența de Inginerie (Onoruri), veți fi eligibil pentru a aplica pentru a deveni membru al Inginerilor Australia ca absolvent de inginer profesionist. Cu experiența pe care o veți câștiga din munca în domeniu, puteți solicita statutul de agent de inginer profesionist. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra în străinătate, cu recunoașterea dvs. de acreditare în acele țări care sunt semnatare ale Acordului de la Washington.

Structura programului

Experienta practica

În plus față de cursurile enumerate mai jos, veți avea nevoie, de asemenea, să completați experiența practică, în care sunt întreprinse activități interactive interactive, cum ar fi experimentele și utilizarea echipamentelor specializate.

Toți elevii trebuie să fie în măsură să îndeplinească cerințele fizice și alte cerințe profesionale ale experienței practice în cadrul acestui program.

Scoli rezidențiale

În plus față de cursurile enumerate mai jos, elevii externi vor avea, de asemenea, posibilitatea de a veni în campus pentru școlile rezidențiale unde veți participa la cursuri și tutoriale față în față, veți folosi facilitățile și veți întâlni personal și alți studenți.

Cursuri care trebuie studiate

  • Cursuri de bază (11 unități)
  • plus 21 de cursuri majore (21 de unități)
  • plus cursuri de 8-9 x practice (valoarea unitară)

Cat va costa?

Costurile anuale aproximative pentru primul an de studiu (8 unități) din acest program sunt:

Mod de studiu / cost

  • Comunitatea a sprijinit: 9352 AUD
  • Plata integrală a comisionului la nivel național: 24080 AUD

Împrumut pentru a vă ajuta să vă plătiți onorariile

Este posibil să nu fiți nevoit să plătiți în avans taxele pentru curs (subiect). HECS-HELP și FEE-HELP vă permit să vă amânați taxele până când venitul dvs. atinge un anumit nivel.

De asemenea, puteți beneficia de asistență financiară de la Centrelink.

Burse și asistență financiară

Este posibil să puteți aplica pentru burse pentru a vă ajuta cu costurile de studiu.

Experienta profesionala

Acest program include o componentă de experiență profesională obligatorie care poate implica cheltuieli de călătorie, cazare și masă.

Scoli rezidențiale

Acest program include o componentă de școală rezidențială în campus, care implică cheltuieli de călătorie, cazare și masă.

Cerințe de intrare

  • Tematica preliminară: limba engleză (4, SA), matematica B (4, SA) sau echivalent
  • Studiu recomandat: Anul 12 Fizica (4SA)

Limba engleză cerințe

Sunteți obligat să îndepliniți cerințele aplicabile în limba engleză. Acest program necesită un minim de IELTS 6.0 sau echivalent.

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, vă puteți aplica pentru a studia un program de limbă engleză aprobat de universitate.

* Informații suplimentare privind admiterea

Un rang de selecție ajustat este rezultatul combinării rangurilor suplimentare prin scheme speciale de intrare pentru admitere.

Sistemele speciale de intrare pentru admitere vă pot ajuta să intrați în programul dorit prin creșterea numărului de locuri selectate, prin alocarea unor rânduri suplimentare în anumite circumstanțe.

Cum să aplicați

Datele de închidere

Aplicând direct la USQ:

  • Semestrul 1, 2019 - aplicațiile se închid luni, 18 februarie, iar semestrul 1 începe luni, 25 februarie 2019.
  • Semestrul 2, 2019 - aplicații închise luni 1 iulie, semestrul 2 începe luni, 15 iulie 2019.

Dacă aplicați prin QTAC, va trebui să verificați datele de închidere QTAC.

Credit pentru studii anterioare sau experiență de muncă

Poate fi eligibil pentru credit dacă ați studiat anterior sau aveți o experiență de lucru relevantă. Acest lucru va contribui la reducerea numărului de cursuri de care aveți nevoie pentru a finaliza programul.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Southern Queensland (USQ) »

Acest curs este Online
Duration
8 anii
Part time
La zi
Price
24,080 AUD
Plata integrală a taxei locale
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date