Cursul de licență are ca scop instruirea profesioniștilor capabili să participe la activități de analiză, proiectare, implementare și management de sistem în domeniul informaticii, automatizării și ingineriei de management.

Programul își propune să ofere o gamă largă de abilități metodologice și tehnice în domeniul ingineriei informațiilor pentru a crea profesioniști cu un grad ridicat de flexibilitate și adaptare la cerințele pieței. De asemenea, oferă o pregătire solidă în matematică și fizică, oferind astfel instrumentele și metodologiile științifice necesare pentru a aborda problemele de inginerie într-un mod riguros.

Obiectivele cursului sunt: ​​pe de o parte, o pregătire solidă, generală științifică și metodologică și, pe de altă parte, crearea unui profesionist foarte specializat. Din acest motiv, metodologiile generale științifice și de inginerie sunt acoperite în profunzime (în scopul dezvoltării abilităților metodologice în analiza, modelarea și formularea problemelor complexe de inginerie), în timp ce sunt oferite cursuri mai avansate din punct de vedere tehnic pentru a completa competențele studenților prezentând metodologii, soluții tehnice și aplicații în sectoare specifice.

Curriculum-ul de bază nu numai că oferă studenților un fundal solid în matematică și fizică, dar dezvoltă, de asemenea, abilități transferabile în informatică, cu o vastă pregătire în analiza și programarea algoritmilor. În domeniul ingineriei informaționale, modulele oferă o bază comună în electronică, analiza și transmisia semnalelor, modelarea și controlul sistemelor dinamice și arhitectura calculatoarelor. Aceste competențe sunt completate de subiecte care acoperă metodologiile de analiză a circuitelor electrice, cunoștințe de bază în economie și administrarea afacerilor și elemente de analiză numerică.

Cum să studiezi

Activitățile de formare bazate pe Internet au loc într-o zonă macro bazată pe web, numită Cyberspace didactic. În Cyberspace didactic, procesul de instruire și învățare are loc, iar accesările sunt diversificate prin login și parola personalizate, pe baza rolului jucătorilor în calea educațională: profesori, tutori și studenți. Lecțiile și activitățile on-demand online sunt disponibile 24 de ore pe zi, împreună cu orele de curs virtuale cu streaming live și cu clasele virtuale înregistrate (https://goo.gl/jY26qD).

------

Durata: 3 ani universitari

Credite: 180 ECTS

Limba: engleză, italiană, arabă

Program predat în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi 1 mai multe cursuri de la International Telematic University UNINETTUNO »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Computer Engineering - Big Data

Computer Engineering - Programming and Security

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform