Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Economie de Fitness

Industria sportivă este în plină expansiune. Cererea puternică pentru ofertele de fitness și dezvoltarea rapidă a piețelor de fitness, cum ar fi sănătatea și nutriția, joacă un rol important în acest sens. Ca și majoritatea sectoarelor economiei, industria de fitness este în prezent puternic influențată de creșterea digitalizării, companiile și angajații care se confruntă cu sarcini interesante și provocatoare, precum instruirea în realitatea virtuală.

Sunteți gata să revoluționați lumea fitnessului? Oferim un program echilibrat de cele mai recente descoperiri științifice și o multitudine de know-how din industrie în educația noastră la distanță.

Programul nostru de licență Fitness Economics te pregătește pentru o carieră viitoare în această industrie interesantă, cu un mix echilibrat de conținut general de afaceri și expertiză în domeniile fitness, marketing, vânzări, resurse legale și umane.

Gradul acreditat

Toate programele actuale ale IUBH sunt acreditate de FIBAA (Fundația pentru Acreditarea Administrației Internaționale de Administrare a Afacerilor).

Acreditarea este pronunțată numai dacă un program de studii îndeplinește toate cerințele calitative în ceea ce privește conținutul și structura.

FIBAA este un fel de TÜV pentru învățământul universitar, care verifică calitatea programelor Bachelor și Master în numele Consiliului de Acreditare. Acreditarea este reînnoită la fiecare cinci (prima acreditare) sau șapte (re-acreditare) ani - o garanție pentru calitatea învățăturii noastre.

Pentru cursuri de calitate excepțională, FIBAA își acordă sigiliul premium. Cinci cursuri de la IUBH au primit deja acest sigiliu special. IUBH este astfel una dintre cele mai mari universități din Germania cu cinci sau mai multe sigilii premium.

Cariera ta viitoare în economie de fitness

Ca absolvent al cursului nostru de economie de fitness, vă veți putea ajuta să modelați fundamentele și schimbările și să vă asumați roluri de lider pe piețele diversificate de fitness, sport, stil de viață, modă, sănătate, wellness, nutriție și multe altele. Sarcinile dvs. specifice includ, printre altele, achiziționarea de echipamente de instruire noi și achiziționarea de clienți prin măsuri de publicitate adecvate.

Pentru a face acest lucru, trebuie să păstrați un ochi pe piața de fitness, pentru a reacționa rapid la noile tendințe și pentru a putea lua în considerare dorințele clienților. În plus, optimizați organizarea, faceți probleme personale și de marketing și construiți un sistem profesional de vânzări.

Curs Prezentare generală

În economia de fitness la distanță va fi predată în primul rând cunoștințele științifice, cunoștințele metodologice profesionale, precum și subiecții integrativi. În plus față de elementele de bază ale piețelor de fitness și fitness, vă oferim cunoștințe aprofundate în domeniile managementului evenimentelor, principiile de pregătire și nutriție și franciza în practică. Subiectele relevante legate de marketing, managementul personalului și digitalizarea se desfășoară în toate semestrele. În semestrul al cincilea și al șaselea, aveți, de asemenea, posibilitatea de a lua un total de trei cursuri elective.

Programul nostru de licență are o structură modulară, adică studiați pe baza unor domenii care sunt împărțite în așa-numitele "module". În cadrul acestor module, există uneori un curs introductiv și un curs de specializare, care vă pregătesc sistematic pentru completarea acestui modul. În cadrul modulelor, veți primi credite pentru fiecare absolvire reușită (Sistemul european de transfer de credite) care vă documentează realizările. Aceste credite ECTS sunt comparabile pe plan internațional și, desigur, recunoscute.

specializări

În semestrul al cincilea și al șaselea, alegeți cele trei specializări în valoare de 30 ECTS. Pentru aceasta, alegeți cel puțin o specializare ("specializări obligatorii") în domeniul economiei de fitness și cel mult două specializări funcționale și sectoriale ("Wahlspezialisierung").

Unele specializări electorale exemplificative sunt:

  • Sport Management
  • Gestionarea sporturilor media
  • Conducere avansată
  • Psihologie piață
  • Specializarea resurselor umane
  • Social Media Marketing II

modele de studiu

Adaptați învățarea la distanță la viața voastră.

Aveți posibilitatea să completați diploma de licență în ambele variații full-time și două part-time. În ceea ce privește conținutul, aceste modele sunt identice, dar cu variantele cu jumătate de normă, timpul dvs. de învățare săptămânal este redus.

Studiul cu frecvență redusă este adecvat în special pentru cei care au deja un volum de muncă ridicat sau care doresc să își reducă costurile lunare.

full-time

durată

În studiile cu normă întreagă puteți alege numărul maxim de cursuri pe semestru. Dacă nu finalizați studiile în timpul stabilit, studiul este prelungit pentru încă 18 luni. În acest timp, puteți utiliza toate ofertele de învățământ la distanță, ca și înainte, gratuit. Dacă observați că aveți mai puțin timp decât vă așteptați, puteți trece la un model de timp diferit cu o perioadă de 3 luni până la sfârșitul lunii.

part time

durată

Studiile part-time vă reduc școlăriile lunare. În același timp, numărul de cursuri pe care le puteți alege pe semestru este, de asemenea, în scădere.

În cazul în care nu puteți finaliza diploma în timpul stabilit, studiile vor fi prelungite pentru încă 18 luni. În acest timp, puteți utiliza toate ofertele de învățământ la distanță, ca și înainte, gratuit. Dacă observați că aveți mai mult timp decât ați așteptat, puteți trece la un model de timp diferit cu o perioadă de 3 luni până la sfârșitul lunii.

Program predat în:
Germană

Vezi 35 mai multe cursuri de la IUBH Fernstudium »

Ultima actualizare May 14, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Iulie 15, 2019
Duration
36 - 72 luni
Part time
La zi
Price
312 EUR
în lună. Prețurile variază în funcție de modelul de timp.
După locații
După dată
Start Date
Iulie 15, 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 15, 2019