Read the Official Description

Distanța față de licențe de drept privat prevede inițial statul de drept, în general, și de drept privat. Această formare profesională legală vă permite să pregătească competițiile naționale (notar, inspecție ...) și pentru a studia în principal și / sau de cercetare.

dreapta

Absolvent al acestei licențe la distanță trebuie să stăpânească elementele de bază ale dreptului privat; dreptul contractelor, corporativ, munca ..., dar, de asemenea, trebuie să învețe să analizeze și de a dobândi "reflex juridic". Acest curs de diplomă în Drept privat oferă cazuri practice din jurisprudență și doctrine tunisian și internaționale, permite hands-on de învățare prin parteneriate cu firme de renume și deschide oportunități internaționale cu universitățile partenere, în special în Franța și Germania.

Cu licența, vă puteți specializa cu un Master în Dreptul afacerilor și întreprinderilor, sau la o altă specialitate pentru a avea o competență dublă în administrația publică, jurnalism, managementul resurselor umane ... Puteți pune, de asemenea, concursul național notarial, inspectorii de muncă.

Program taught in:
Limba franceza

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date