Citește Descrierea Oficială

Distanța față de licențe de drept privat prevede inițial statul de drept, în general, și de drept privat. Această formare profesională legală vă permite să pregătească competițiile naționale (notar, inspecție ...) și pentru a studia în principal și / sau de cercetare.

dreapta

Absolvent al acestei licențe la distanță trebuie să stăpânească elementele de bază ale dreptului privat; dreptul contractelor, corporativ, munca ..., dar, de asemenea, trebuie să învețe să analizeze și de a dobândi "reflex juridic". Acest curs de diplomă în Drept privat oferă cazuri practice din jurisprudență și doctrine tunisian și internaționale, permite hands-on de învățare prin parteneriate cu firme de renume și deschide oportunități internaționale cu universitățile partenere, în special în Franța și Germania.

Cu licența, vă puteți specializa cu un Master în Dreptul afacerilor și întreprinderilor, sau la o altă specialitate pentru a avea o competență dublă în administrația publică, jurnalism, managementul resurselor umane ... Puteți pune, de asemenea, concursul național notarial, inspectorii de muncă.

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 10 mai multe cursuri de la Université Virtuelle (UIV) »

Acest curs este Online
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare