Licențiat în drept privat

Université Virtuelle (UIV)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licențiat în drept privat

Université Virtuelle (UIV)

Distanța față de licențe de drept privat prevede inițial statul de drept, în general, și de drept privat. Această formare profesională legală vă permite să pregătească competițiile naționale (notar, inspecție ...) și pentru a studia în principal și / sau de cercetare.

dreapta

Absolvent al acestei licențe la distanță trebuie să stăpânească elementele de bază ale dreptului privat; dreptul contractelor, corporativ, munca ..., dar, de asemenea, trebuie să învețe să analizeze și de a dobândi "reflex juridic". Acest curs de diplomă în Drept privat oferă cazuri practice din jurisprudență și doctrine tunisian și internaționale, permite hands-on de învățare prin parteneriate cu firme de renume și deschide oportunități internaționale cu universitățile partenere, în special în Franța și Germania.

Cu licența, vă puteți specializa cu un Master în Dreptul afacerilor și întreprinderilor, sau la o altă specialitate pentru a avea o competență dublă în administrația publică, jurnalism, managementul resurselor umane ... Puteți pune, de asemenea, concursul național notarial, inspectorii de muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Tunisia - Tunisia Online
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Tunisia - Tunisia Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala