Licențiat în Design

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Suntem un furnizor de programe educaționale online cu birouri în Regatul Unit. Programele noastre sunt predate în 3 limbi pentru toată lumea.

De ce un grad în design?


Designul nu a fost niciodată atât de important. Face parte din viața noastră de zi cu zi, pentru că o găsim în toate produsele pe care le folosim, pe site-urile pe care le consultăm sau pe aplicațiile pe care le instalăm pe smartphone-urile noastre.

Gradul de Design de la Școala de Design și Marketing din Londra vă va ajuta să vă creați o carieră în lumea creativă și puteți fi stimulul necesar pentru a atinge obiective noi, pentru a vă elibera aspectul creativ și pentru a crea proiecte puternice care să inspire și să motiveze oamenii. Gradul nostru de Design se bazează pe trei puncte fundamentale:

 • Cunoaștere: o înțelegere contemporană și extinsă a conceptelor, a instrumentelor, a istoriei și a metodelor de proiectare în general, precum și a legăturilor dintre principalele domenii de activitate;
 • Capacități: abilitatea de a crea, planifica, implementa și gestiona proiecte cu succes în cunoașterea dobândită;
 • Atitudine: dezvoltarea unor caracteristici personale, cum ar fi flexibilitatea, empatia, realismul și spiritul antreprenorial.

Gradul LSDM în Design este exclusiv online și este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


PERSPECTIVUL GENERAL AL ​​CURSULUI


introducere

Gradul nostru de design a fost creat pentru cei care doresc să dobândească noi abilități, cunoștințe și să găsească noi soluții atunci când elaborează noi propuneri pentru problemele de design globale. Planul nostru de studiu a fost definit pe baza unei decizii strategice printr-o atitudine multidisciplinară pe piețele globale.


Capacități de învățare

Gradul nostru de Design pregătește profesioniști pentru diferite domenii ale Designului, oferind o educație superioară avansată și cuprinzătoare, coordonată și susținută de cele mai recente evoluții din domeniul științific și tehnologic. Planul de studiu al diplomei de proiectare a LSDM a fost elaborat și împărțit în trei etape distincte:

Etapa 1

Prima etapă, care corespunde primului an al cursului nostru, urmărește să pregătească studenții LSDM pentru diferite domenii ale Designului printr-o înțelegere contemporană și extinsă a conceptelor, instrumentelor, istoriei și metodelor de proiectare în general. De asemenea, încearcă să înțeleagă legăturile dintre domeniile principale de activitate (cum ar fi comunicarea, interacțiunea și proiectarea produselor) prin dezvoltarea unei perspective generale a temelor asociate cu misiunea de proiectare, interacțiunea cu piețele și rolul său în societate.


Etapa 2

A doua etapă, care corespunde celui de-al doilea an al cursului, urmărește să insufle capacități solide pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor. Aceste capabilități sunt structurate în jurul principalelor domenii ale conceptului de comunicare, ale designului interactiv și ale designului produsului. Elevii vor putea:

 • Identificați și analizați: analizați mediul în care are loc rezolvarea problemelor, gândiți creativ, identificați condițiile și obiectivele asociate cu rezolvarea problemelor și identificați resursele și capacitățile necesare;
 • Faceți alegeri: luați decizii, înțelegeți incertitudinile și riscurile asociate, anticipați implicațiile viitoare ale deciziilor și dezvoltați capacitatea argumentativă;
 • Integrare: procese și diversitate de interes simultan cu creșterea flexibilității și a inovării;
 • Implementarea: planificarea și organizarea, crearea mediilor adecvate, implementarea și controlul, dezvoltarea capacităților creative în etapele de concepție și execuție a proiectelor.


Etapa 3

A treia etapă, care corespunde celui de-al treilea an al cursului, urmărește să consolideze cunoștințele dobândite în unitățile anterioare ale cursului și să progreseze cu încredere, realism și spirit antreprenorial. În această etapă, elevii LSDM își vor dezvolta, desigur, proiectul final prin intermediul acestor sarcini:

 • Flexibilitate: reușesc să se ocupe de diferite proiecte de proiectare și să se adapteze la circumstanțele în schimbare ca un profesionist cu multiple capacități și dispus să lucreze într-o echipă multidisciplinară;
 • Empatia: înțelegeți diferite puncte de vedere și discutați-le;
 • Realism: efectuați o evaluare rapidă a capacităților și capacităților dvs. de performanță în orice moment, în funcție de propria dvs. competență și performanță;
 • Antreprenoriatul: capacitatea de a crea, dezvolta și vinde o idee, o lucrare vizuală, un produs sau un serviciu.


Cadre didactice

Personalul nostru didactic este format din profesori calificați, reputați și cu experiență. Pe lângă nivelul academic al doctoratului, acestea prezintă cariere profesionale consolidate, interconectând componenta academică cu piața muncii.


Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt însoțiți săptămânal printr-un Centru de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați în proiectare, cu masterat și cu mai mulți ani de experiență dovedită. Centrul nostru de instruire este de asemenea disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.


Obiective și rezultate profesionale

Gradul nostru de Design este destinat studenților, profesioniștilor, artiștilor sau muncitorilor independenți cu ambiție sau o carieră consolidată în publicitate (directori de artă, producători sau designeri), design vizual, design de comunicare, design grafic și design interactiv (designeri, lideri de echipă, directori de artă sau directori creativi). Studenții de la Facultatea de Design vor avea posibilitatea de a lucra în agenții vizuale (publicitate, design) sau companii de design de produs, design de comunicare, design interactiv, printre altele.STRUCTURA

Gradul nostru de Design este 100% on-line, creat pentru a învăța în conformitate cu disponibilitatea studenților noștri și fără un program fix. Adică studenții LSDM pot defini când sau unde pot accesa conținutul nostru și pot efectua activități de evaluare. Numai misiunile finale și prezentările specifice vor fi programate pe un program fix, care va fi comunicat în timp util elevilor LSDM.

În aproximativ 30 de luni, studenții LSDM vor fi absolvit cursurile de Design acreditate de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai bune universități de specialitate din Regatul Unit.


Metodele de predare și învățare adoptate în acest curs:

 • Predate în spaniolă, engleză și portugheză;
 • Curs constând din 3 nivele cu un total de 26 unități curriculare;
 • Conținutul unităților este asincron și este organizat pe teme săptămânale;
 • Puteți accesa conținutul oricând și oriunde doriți;
 • Centrul de Tutor acționează ca un instrument de suport și interacțiune pentru studenții noștri;
 • Resurse online (cum ar fi conferințe, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni de feedback, forumuri, grupuri de discuții online și exerciții practice).

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin