Licențiat în Design (Hons)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Suntem un furnizor britanic de educație online, accesibil la nivel mondial în 3 limbi diferite (engleză, spaniolă și portugheză).

De ce o diplomă de licență în design?


Designul nu a fost niciodată atât de important. Face parte din viața noastră de zi cu zi, pe măsură ce ne putem împiedica în fiecare produs pe care îl folosim, pe site-urile Web pe care le navigăm sau pe aplicațiile pe care le instalăm pe smartphone-urile noastre.

London School Of Design And Marketing Bachelor London School Of Design And Marketing în Design vă va ajuta să vă construiți o carieră în lumea creativă și, probabil, impulsul de care aveți nevoie pentru a atinge obiective noi, eliberați partea creativă și creați proiecte puternice care inspiră și motivează oamenii. Bachelor nostru în Design se bazează pe trei puncte cheie:

 • Cunoștințe: o înțelegere contemporană și extinsă a conceptelor, instrumentelor, istoriei și metodelor de proiectare în general, precum și legăturile dintre domeniile cheie de activitate;
 • Abilități: capacitatea de a crea, planifica, implementa și gestiona cu succes proiectele utilizând cunoștințele dobândite dobândite;
 • Atitudine: dezvoltarea unor trăsături personale, cum ar fi flexibilitatea, empatia, realismul și spiritul antreprenorial.

LSDM de licență în Design este exclusiv online și este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

London School Of Design And Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


PREZENTARE GENERALĂ A CURSULUI


Introducere

Bachelor în Design a fost conceput pentru cei care doresc să dobândească noi abilități, cunoștințe și să găsească noi soluții atunci când dezvoltă noi propuneri pentru probleme globale în Design. Planul nostru de curs a fost evidențiat pe baza unei decizii strategice printr-o atitudine multidisciplinară pe piețele globale.


Abilități de învățare

Bachelor-ul nostru de Design pregătește profesioniști pentru mai multe domenii de proiectare, oferind o educație superioară avansată și cuprinzătoare, coordonată și susținută de ultimele evoluții în domeniile științific și tehnologic. Planul de curs pentru LSDM de licență în Design a fost dezvoltat și împărțit în trei etape separate:


Etapa 1

Prima etapă, care corespunde primului an al cursului nostru, are ca scop pregătirea studenților LSDM pentru mai multe domenii de proiectare prin înțelegerea contemporană și extinsă a conceptelor, instrumentelor, istoriei și metodelor de proiectare în general. Scopul său este, de asemenea, să înțeleagă legăturile dintre domeniile cheie de activitate (cum ar fi comunicarea, interacțiunea și designul de produse) prin dezvoltarea unei prezentări complete a subiectelor legate de misiunea designului, interacțiunea cu piețele și rolul său în societate .


Etapa 2

Cea de-a doua etapă, care corespunde celui de-al doilea an al cursului nostru, își propune să insufle abilități solide pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor. Aceste abilități sunt structurate în jurul principalelor domenii ale conceptului de comunicare, ale designului interactiv și ale designului produsului. Elevii vor putea:

 • Identificați și analizați: analizați mediul în care are loc rezolvarea problemelor, gândiți creativ, identificați condițiile și obiectivele asociate cu rezolvarea problemelor și identificați resursele și abilitățile necesare;
 • Faceți alegeri: luați decizii, înțelegeți incertitudinile și riscurile asociate, anticipați implicațiile viitoare ale deciziilor și dezvoltați capacitatea argumentativă;
 • Integrarea: procesele și diversitatea intereselor simultane cu creșterea flexibilității și a inovării;
 • Implementați: planificarea și organizarea, crearea unor medii adecvate, implementarea și controlul, dezvoltarea abilităților creative în etapele de proiectare și execuție a proiectului.


Etapa 3

A treia etapă, care corespunde celui de-al treilea an al cursului nostru, vizează stabilirea cunoștințelor dobândite în unitățile anterioare de curs și progresul cu încrederea în sine, realismul și spiritul antreprenorial. În această etapă, elevii LSDM își vor dezvolta proiectul final de curs prin următoarele abilități:

 • Flexibilitate: posibilitatea de a se ocupa de o varietate de proiecte de proiectare și de a se adapta circumstanțelor în schimbare ca un profesionist multi-calificat și dispus să lucreze într-o echipă multidisciplinară;
 • Empatia: capacitatea de a înțelege și argumenta diferite puncte de vedere;
 • Realismul: evaluarea rapidă a aptitudinilor și performanțelor proprii în orice moment, bazându-se pe propria expertiză și performanță;
 • Antreprenoriatul: capacitatea de a crea, dezvolta și vinde o idee, o lucrare vizuală, un produs sau un serviciu.


Profesori

Personalul nostru didactic este format din profesori calificați, cu experiență și reputați. Pe lângă gradul academic de doctorat, aceștia prezintă o carieră profesională bine stabilită, care leagă componenta academică de piața muncii.


Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt supravegheați săptămânal printr-un Centru de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați în Design, cu diplome de master și cu experiență de mai mulți ani. Centrul nostru de instruire este de asemenea disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.


Obiective și produse profesionale

Diplomă de licență în Design este destinată studenților, profesioniștilor, artiștilor sau profesioniștilor cu ambiție sau o carieră stabilită în publicitate (directori de artă, producători sau designeri), design vizual, design de comunicare, design grafic și design interactiv (designeri, producători, , directori de artă sau directori creativi). Studenții de la Bachelor în Design vor avea ocazia să lucreze în agenții vizuale (publicitate, design) sau companii de design de produs, design de comunicare și design interactiv, printre altele.


STRUCTURA


Gradul nostru de licență în design este 100% online, conceput pentru a învăța în conformitate cu disponibilitatea studenților noștri, fără un orar fix. Cu alte cuvinte, elevii LSDM pot defini când sau unde pot accesa conținutul nostru. Numai misiunile finale și prezentările specifice vor fi programate într-un orar fix, care va fi raportat în timp util studenților LSDM.

În aproximativ 30 de luni, studenții LSDM vor fi absolvit licența de licență în Design acreditată de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai importante universități specializate din Regatul Unit.


Metode de predare și învățare utilizate în acest curs:

 • Predate în engleză, spaniolă și portugheză.
 • Curs cu 3 nivele și un total de 26 unități curriculare;
 • Conținutul unităților este asincron și este organizat de subiecte săptămânale;
 • Puteți accesa conținutul oricând și oriunde doriți;
 • Centrul nostru de Tutor funcționează ca un instrument de suport și interacțiune pentru studenții noștri;
 • Resurse online (cum ar fi prelegeri, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni de feedback, forumuri, grupuri de discuții online și exerciții practice).

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin