Citește Descrierea Oficială

Licențiat în aplicație informatică

Eligibilitate:

  • Candidații care au trecut de clasa a XII în orice flux sau
  • Candidații care au trecut clasa X și-au finalizat cu succes trei ani curs de diplomă de la un guvern recunoscut corp.

Cursul este format din 6 semestre, care pot fi finalizate în termen de o durată minimă de trei ani și o durată maximă de 6 ani.

Evaluările interne

Fiecare curs în cadrul programului trebuie să aibă un scor de evaluare internă bazate pe misiuni prezentate în timpul cursului (două pe curs), participarea clasă, discuții, și teste interne.

Procentul minim necesar în evaluarea internă este de 40% pe curs. Orice student asigurarea mai puțin de 40% într-un anumit curs nu vor fi considerate eligibile pentru a scrie examinare Termen final pentru acel curs și va trebui să reapară pentru misiuni în semestrul următor.

Examinărilor externe

Examen final pe termen lung vor fi efectuate de două ori pe an de către Universitatea, precum și două cicluri de examen suplimentar. Examenele se desfășoară on-line, folosind Web supravegheat supravegheat Online Sistemul de Examene.

Elevii dau examenele la o oră prestabilită de alegerea lor, fiind în același timp supravegheat on-line de personal Proctoring Universitatea 's, cu ajutorul studenților Camera web. Elevii ar avea nevoie de un PC / laptop cu o camera web, microfon și boxe sau casti, precum și o încredere conexiune Internet de bandă largă (512K/1MBPS), pentru a putea participa la aceste examene.

Examinarea Termen final este format din mai multe Choice Întrebări și alt obiectiv Întrebare. si procentul minim necesar pentru a șterge un examen este de 40%.

Taxe de școlarizare

Indian Candidați-RS.48000 / - peste mări indian-1375 USD / externe resortisanților 1660 USD

&nbsp

Vezi 3 mai multe cursuri de la Don Bosco University »

Acest curs este Online
Start Date
Iulie 2019
Duration
3 anii
Price
1,660 USD
Studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date