Licențiat în Administrarea afacerilor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cu o diplomă de licență în administrarea afacerilor, ați stabilit o etapă importantă pentru cariera dvs. În învățarea la distanță, vă oferim o pregătire de bază amplă în domeniul administrației de afaceri - în plus, prin alegerea specializării, vă aprofundați cunoștințele în anumite industrii. Pe lângă pregătirea științifică și orientată spre practică, dezvoltarea abilităților sociale și a calificărilor interdisciplinare este, de asemenea, în centrul studiilor dvs. de învățare la distanță.

Conținut actualizat Pentru a vă putea oferi întotdeauna cele mai noi cunoștințe și cele mai bune conținuturi de învățare, verificăm în mod regulat toate modulele programelor noastre de grad pentru actualitate și relevanța lor în practică. Aflați mai multe și faceți clic pe noul curriculum acum!

perioada de studiu
  • Perioada standard de studiu: 36 de luni
  • Sunt posibile diferite modele de timp
  • Începerea studiului este posibilă în orice moment
admitere
(Tehnic) Abitur sau calificare de acces la universitate
Fără Abitur:
  • Certificat de master sau pregătire avansată
  • Cel puțin doi ani de pregătire profesională urmată de cel puțin 3 ani de experiență profesională (cu normă întreagă)

Viitorul tău profesional în afaceri

După ce ai terminat studiile de învățare la distanță, ești un generalist bine pregătit, pe de o parte, iar pe de altă parte, ai cunoștințe de specialitate extinse despre anumite industrii, prin alegerea specializărilor tale. Economiștii de afaceri sunt deseori căutați - de exemplu în asigurări, logistică, marketing și comerț electronic, finanțe, producție sau turism.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Citește mai puţin