Licențiat în Administrarea Rețelei

Generalități

Programul de descriere

Multe companii se bazează pe administratorii de rețea pentru a asigura securitatea informațiilor, pentru a menține rețelele de calculatoare și pentru a ajuta la depanarea problemelor apărute în sistemele informatice. În acest rol esențial, aveți un impact direct asupra fiecărui departament și fiecărui angajat, deoarece infrastructura rețelei atinge toate aspectele afacerii. Programul de licență pentru administrarea rețelei de la American National University vă poate ajuta să vă pregătiți să vă ocupați de aceste provocări și să concurați pentru poziții de nivel mediu, cum ar fi inginerii de rețea, administratorii de rețea sau analiștii de rețea din cadrul întreprinderii.

Prin studiul de lucru al cursului, prin scenarii de învățare în lumea reală și prin expunerea valoroasă la instrumentele standard, veți învăța să proiectați și să administrați rețele axate pe Microsoft® Windows Server 2012. Curriculum-ul include planificarea, proiectarea, configurarea și depanarea mediilor Microsoft® de la rețelele mici, locale până la rețelele integrate la scară largă. Subiectele specifice includ tehnologiile de virtualizare și cloud computing, serviciile de comunicații unificate și de colaborare, administrarea serverului Linux și web, precum și arhitecturile de securitate și rețele fără fir. Deoarece cursurile noastre sunt modelate pe standarde profesionale de certificare, puteți obține mediul educațional pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru examenele de certificare Microsoft®, Cisco®, CompTIA în timp ce vă câștigați diploma.

Programul STEM

Ca program STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), absolvenții care sunt studenți internaționali pot să se califice pentru o extensie suplimentară de 24 de ore OPT (Formare opțională practică).

Experiența dvs. de învățare

Programul de licență pentru administrarea rețelei este destinat studenților care doresc să obțină cursuri de formare în domeniile majore de operare și administrare a rețelei, care pot include suportul și depanarea utilizatorilor, configurarea și întreținerea infrastructurii și gestionarea operațiunilor de rețea.

Programul combină abilitățile tehnice și cunoștințele cu accentul pe competențele profesionale în domenii precum leadership și comunicare. În acest curriculum veți învăța cum să:

 • Aplicați cele mai bune practici în operațiunile și administrarea rețelelor.
 • Configurați componentele rețelei pentru operații.
 • Program pentru conectivitatea bazei de date.
 • Remediați și remediați problemele de rețea.
 • Proiectați și implementați un WAN și LAN.
 • Descrieți, implementați și depanați serviciile de comunicații și colaborare bazate pe rețea.

Elevii pot, de asemenea, să intre în calea educației progresiste în diferite puncte; ceea ce înseamnă că un student poate să fi obținut o diplomă de asociat la o altă instituție și să se transfere la ANU pentru a continua într-un număr tot mai mare de domenii, la nivel de licență și de absolvent - în domenii de mare cerere precum administrarea rețelei, securitatea informatică și tehnologia informației.

De ce American National University ?

 • Comoditate și flexibilitate - Cu cursuri de zi și de seară aveți flexibilitatea de a lucra pe măsură ce câștigați diploma.
 • Atenție personală - Nu sunteți doar o față într-o mulțime, dimensiunile noastre mici de clasă permit atenția personală din partea instructorilor.
 • Profesioniști în carieră ca instructori - Cu programe curriculare actuale și relevante, veți învăța de la instructori cu experiență pe teren real, care vă vor îndruma și mentora.
 • Servicii de carieră - Echipa noastră de servicii profesionale începe să vă ajute înainte de absolvirea CV-ului, a scrisorilor de intenție, a tehnicilor de intervievare și a căutării unor oportunități de carieră.
 • Alumni beneficiile - sprijinul nostru nu se termină la absolvire, ca un absolvent veți avea acces la serviciile noastre de carieră și cursuri de perfecționare disponibile pe tot parcursul carierei.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Citeste mai mult

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Citește mai puţin
Salem , SUA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Mai mult Mai Puțin