Licențiat în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Ați încheiat deja programul unui asociat, dar doriți o pregătire mai aprofundată? Dacă da, Bryan University Administrarea Afacerilor Bachelor of Science grad este ideal pentru tine.

Programul de diplomă de administrare a afacerilor depășește cu mult sprijinul administrativ. Acesta va acoperi principiile eficace de management și de afaceri, precum și vă va îndruma pe părțile financiare, tehnologice și teoretice ale afacerii.

Bryan Business Administration Bachelor of Science este oferit pe internet, astfel încât să puteți finaliza programul la dispoziția dumneavoastră.

Bachelor of Science în Business Administration program de gradul a fost conceput pentru a oferi oportunități de învățământ avansat pentru studenții care au absolvit un program de gradul de Associate la o instituție acreditate post-secundar.

Cursurile abordează o mare varietate de nevoi de afaceri în materie de finanțe, tehnologie, abilități manageriale și principii de afaceri, teorii și practici. Programul Bachelor of Business Administration vă poate oferi un context de afaceri extins, concentrându-se pe principii și tehnici de administrare eficientă.

Programul evidențiază

 • 140 săptămâni; 14 trimestre în lungime
 • BA 300 - Contabilitatea costurilor manageriale
 • BA 340 - Investiții personale și managementul portofoliului
 • BA 410 - Afaceri Internaționale

"Vă mulțumesc, personalul de la Bryan, pentru că mi-ați oferit experiența plină de satisfacții pentru a vă bucura de cea mai bună calitate a învățării într-o atmosferă minunată. Și vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să deveniți un părinte mai bun, fiică și soră!" Janell Walker, Absolvent

Învățarea celor care o cunosc cel mai bine

Instructorii cu experiență vă vor împinge dincolo de abilitățile practice și vă vor prezenta principiile și teoriile care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine importanța viitoarelor roluri administrative. Veți absolvi cu toate tehnicile și abilitățile necesare pentru a fi un membru realizat al unei echipe de afaceri.

Cu instructori instructori care îi învață pe elevi în ceea ce privește aptitudinile relevante, Bryan aduce lumea reală a afacerilor în sala de clasă.

Iată câteva domenii de interes: Bachelor of Business Administration curriculum cuprinde:

 • Contabilitate de afaceri
 • Dreptul afacerilor
 • Vânzări și marketing
 • Management de proiect
 • Cercetare de piata
 • Micro și macroeconomie

Abilități pe care le puteți obține de la Bryan University

O diplomă de administrare a afacerii vă poate oferi teoriile fundamentale și cunoștințele practice necesare, astfel încât să aveți posibilitatea de a reuși într-un mediu de afaceri competitiv.

La Bryan, nu numai că puteți obține o bază solidă de cunoștințe de afaceri, dar veți afla, de asemenea, despre investiții personale, gestionarea portofoliului și strategii de succes. Având un viitor de succes în afaceri necesită mai mult decât învățarea fundamentelor - necesită cunoașterea a ceea ce este necesar pentru a se evidenția în cadrul competiției.

De aceea, la Bryan, aveți ocazia să vă concentrați și să vă atingeți calea spre succes.

Iată câteva zone despre care vă puteți aștepta să aflați în programul nostru:

 • Aplicații pentru afaceri
 • Vânzări și marketing
 • Conducere
 • Management de proiect
 • Managementul resurselor umane
Ultima actualizare Iulie 2019

Despre facultate

Bryan University has been providing focused, relevant career training programs to students since 1982, and we’re just as passionate and committed to our students’ success now as we were back then. Bry ... Citeste mai mult

Bryan University has been providing focused, relevant career training programs to students since 1982, and we’re just as passionate and committed to our students’ success now as we were back then. Bryan was founded on an unwavering desire to improve the lives of our students. Citește mai puţin