Licență executiv de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 BUCUREȘTI EUROPEANĂ / strong> Toți elevii vor avea în plus față de ABMS Elveția Executive Bachelor va primi o diplomă de licență comună cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca elev de licență la ABM.

Acest Bachelor executiv al Business Administration (Executive BBA sau Ebba) program de studii este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 3 ani într-o poziție de conducere în același domeniu sau similare, cursul ABM executiv BBA este conceput pentru managerii și va crește de know-how și a le face capabile să funcționeze în mediul de afaceri la nivel mondial. Accentul este aplicarea cunoștințelor dobândite de la teorie și experiență. Încurajăm absolvenții noștri internaționali pentru a înțelege cerințele speciale ale industriei lor de management, oferind în același timp o analiză de stimulare și privire de ansamblu de practici de afaceri diverse și creative.

Bachelor noastre executiv al Business Administration programelor de studiu vă va pregăti pentru provocările de astăzi să fie manager de viitor și pentru a fi în măsură să rezolve problemele pe care le va confrunta în orice domeniu de activitate, absolvenții noștri vor îmbunătăți capacitatea lor de a înțelege și de a comunica eficient cu personalul lor și de a lucra coleg, cred independent și lucra în echipă pentru a prospera în situații de muncă.

În programele noastre de licență executive, veți:

  • Dezvoltarea și punerea în aplicare a metodelor inovatoare de cercetare.
  • Câștigă cea mai înaltă calitate a educației.
  • Realizați expertiza de publicare în reviste evaluate de colegi.
  • Deveniți un cercetător și profesionist de succes.

Licențele vor duce conducerea dvs. la nivelul următor. Cu un Bachelor, ai putea câștiga $ 1 MILION mai mult de o diplomă de liceu.

Lungimea tezei: 12000 de cuvinte (studenților le este permis să aibă 10% mai mult sau mai puțin.) Durata: 4-8 luni (avarage 6 luni) Taxă: 2900 Euro (numai pentru studenții ABMS care au terminat programul de licență).

Care sunt avantajele? Cu un Bachelor Executive cu onoruri, șansele dvs. de a fi acceptate pentru Maestru sunt de obicei mai mari și vă vor ajuta să găsiți un loc de muncă mai bun. Dacă nu doriți să faceți o teză, vei primi non-onorurile burlac executivului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Citeste mai mult

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Citește mai puţin