Read the Official Description

Licența de la distanță în domeniul IT și scutirea de rețele de baze în sistemele de informații, arhitectura de rețea și dezvoltarea de aplicații de rețea. Acest training on-line permite profesioniștilor să se specializeze în maestru în securitatea calculatoarelor, sisteme informaționale, telecomunicații ... Sau în cercetare și dezvoltare cu partenerii noștri din Germania.

retele

Licența de la distanță în telecomunicații, specialitatea informatică și administrarea sistemelor și rețelelor vă oferă inițial fundamentale în sistemele de comunicare integrate, sisteme integrate, echipamente de telecomunicații și rețele de calculatoare ... pentru a înțelege funcționarea rețelei. Apoi va trebui să stăpânească diferite metode de gestionare a unei rețele; arhitectură și securitate. Acest curs online oferă aplicat teoria, ci și în practică, prin seminarii, TP și provocări, precum și certificări practici propuse pe parcursul celor 3 ani (Java, Cisco, MTA ...).

Cu această licență de la distanță, puteți continua în Masterat în diverse specialități, cum ar fi securitatea informațiilor, ingineria sistemelor informatice.

Program taught in:
Limba franceza

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date