Licență de telecomunicații

Université Virtuelle (UIV)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licență de telecomunicații

Université Virtuelle (UIV)

Licența de la distanță în domeniul IT și scutirea de rețele de baze în sistemele de informații, arhitectura de rețea și dezvoltarea de aplicații de rețea. Acest training on-line permite profesioniștilor să se specializeze în maestru în securitatea calculatoarelor, sisteme informaționale, telecomunicații ... Sau în cercetare și dezvoltare cu partenerii noștri din Germania.

retele

Licența de la distanță în telecomunicații, specialitatea informatică și administrarea sistemelor și rețelelor vă oferă inițial fundamentale în sistemele de comunicare integrate, sisteme integrate, echipamente de telecomunicații și rețele de calculatoare ... pentru a înțelege funcționarea rețelei. Apoi va trebui să stăpânească diferite metode de gestionare a unei rețele; arhitectură și securitate. Acest curs online oferă aplicat teoria, ci și în practică, prin seminarii, TP și provocări, precum și certificări practici propuse pe parcursul celor 3 ani (Java, Cisco, MTA ...).

Cu această licență de la distanță, puteți continua în Masterat în diverse specialități, cum ar fi securitatea informațiilor, ingineria sistemelor informatice.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Tunisia - Tunisia Online
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Tunisia - Tunisia Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala