Read the Official Description

Contactați nasul ca pentru identificarea, controlul și analiza tuturor tipurilor de probe digitale în „criminalistica digitale“ ce? Acestea sunt funcționarea industriei 4.0 nu numai pe pista, dar le obține la interfața dintre expertiza informatică și de cunoștințe practice pentru a avansa? Cele mai stîrnește „Internet-de-lucruri“ din curiozitatea științifică și spiritul de pionierat? Apoi, programul de gradul de licență „Inginerie digitală“ vă oferă toate cunoștințele necesare de Virtual Reality, Big Data, sisteme integrate și computer și securitatea cibernetică. Aflați modul în care viitorul domenii ale lucrării de artă și le-a pus holistic Datorită computer știință-cunoaștere. Cu o diplomă de licență în "Inginerie digitală și informatică aplicată„Vă calificați pentru solicitante posturi de expert și de conducere în toate sectoarele!

Structura cursului dvs.

Programul AKAD lui "Inginerie digitală și Aplicată informatică - licență în inginerie„Este împărțit în șapte clădiri pe fiecare semestru celălalt. Este o evoluție a ACQUIN (Acreditare, Certificare și Institutul de Asigurare a Calității), acreditat de Centrul Național pentru Învățământ la Distanță (ZFU) a aprobat curriculum „informatică tehnică“:

 • Vorkurs Math (opțional): Un Math upgrade gratuit proaspete la cerere abilitățile matematice pentru ingineri - pentru un început de succes pentru primul semestru.
 • Semestrul 1: Programul incepe cu extinderea abilitățile metodice și personale și învață elementele de bază în informatică, inginerie electrică, inginerie matematică relevante, tehnologia digitală și terminologia engleză.
 • Semestrul 2: Vei deveni familiar cu programarea în C / C ++, diferite sisteme de operare și baze de date, precum și metode formale de informatică și analiză.
 • Semestrul 3: Programare în Java și arhitectura de calculator sunt temele de- al treilea semestru. Ca un computer vă maestru mecanismele tehnice pentru comunicații de date și rețele de calculatoare. De asemenea, veți studia rețele de calculatoare, în general, și în special Internetul. Ei învață, de asemenea, elementele de bază de administrare a afacerilor.
 • Semestrul 4: Studiul dumneavoastră continuă cu cele mai recente know-how în procesarea imaginilor și a datelor, microcontrolere tratate, programare de software și de management, precum și modele de design. Veți obține toate informațiile despre comunicarea digitală și manifestările sale.
 • Semestrul 5: Acestea sunt dedicate proceselor de afaceri și a sistemelor de aplicare, tehnologii de întreprindere și de proiect și managementul calității. De asemenea, alege specializarea dvs. din patru zone atractive și, astfel, amprenta profilului dvs. personal ca specialist pentru proiectare hardware, securitatea calculatoarelor, managementul informațiilor și realitatea virtuală.
 • Semestrul 6: În plus față de știință avansate de calculator limba engleză, care se ocupă cu C #, de rețea și de software de securitate precum și dezvoltarea teme de joc, de calcul mobile, sisteme în timp real și de date și de gestionare a cunoștințelor pentru a rezolva în mod independent , o sarcină de proiect , folosind cunoștințele dobândite anterior și specializarea acestora.
 • Semestrul 7: Programul AKAD dvs. vă pregătește individual pentru munca de licență înainte de a vă permite și fără greș unitatea finală: cu producerea independentă a tezei și apărare într - un examen oral (colocviu).

Plus: microcontroler dvs. personal este inclus pentru tine in acest program AKAD lui. Integrarea internetul obiectelor deja în timpul procesul de învățare la distanță în viața de zi cu zi - și să învețe despre același timp controlul în condiții de siguranță de senzori și actuatori.

Utilizare ca student la AKAD și opțiunea interesantă a unei vizite de studiu de trei saptamani la Sacramento: Programul Campus California!

specializare

 • Realitatea virtuală SWA40 | SWA41 | CSH20 | SWA60
 • Prelucrarea datelor Modern IMG40 | IMG45 | IMG44 | DBA60 | IMG60
 • Computer de securitate și securitatea cibernetică și CSI20 | CSI40 | CSI41 | CSI42 | CSI43
 • Sisteme integrate EBS01 | EBS42 | EBS60 | CAN40 | EBS43

perspective

Cele mai bune perspective cu o licență de inginerie digitală

Licențiat în „Inginerie digitală și informatică aplicată“ face un căutat profesional, care este echipat cu tehnologie, media și informatică cunoaștere și cunoaștere a economiei. Studiul va pregăti în mod adecvat pentru provocările în afaceri: Fie ca un manager de proiect, proiectant de sistem sau de administrator, inginer de dezvoltare, specialist de marketing sau de jocuri de noroc și dezvoltator de design, cu acest grad vă calificați pentru sarcini dificile la nivel profesional și managerial. Desigur, puteți completa, de asemenea, o formare suplimentară sub forma unui program de studiu la Universitatea AKAD după acest grad. Pentru mai multe informații, consilierii noastre de studiu sunt bucuroși să vă ajute personal.

Studiile sale de licență la AKAD: digitale, oriunde, oricând

Universitatea AKAD - un pionier în digitale, timpul și locul studiului de licență independent

Configurarea studiile la situația dumneavoastră profesională și personală individuală. Obțineți maximum de stilul tău de învățare afară! cu model de studiu AKAD digitale part-time pentru a câștiga o diplomă de licență, reușesc să flexibil, individual și eficientCampusul AKAD este hub-ul central pentru studiul dumneavoastră de licență. În orice moment și utilizarea mobilă acolo online despre muzică. Program scanează flexibilitatea de a întâlni și se amestece cu colegii tăi studenți și profesori de la. Vrei să știi cât de aproape sunt obtinerea deja diplomă de licență dumneavoastră? O privire la suficient Campus AKAD! Cu modelul de studiu AKAD ca un student de lucru burlac cu succes de studii:

 • De învățare la distanță: materiale practice, în timp util și în mod clar structurate de studiu. Oricând, oriunde. Pentru acasă și de călătorie!
 • Distanța de e-learning: învățarea eficientă prin metode digitale de învățare: exerciții online, coaching - ul on - line și de formare bazate pe web. Astfel încât conținutul sunt sigure!
 • Interactive de e-learning: meditații personale și schimbul direct cu colegi. abilități suplimentare pe care le puteți utiliza într-un loc de muncă egal profitabile!
 • Seminarii (opțional): în plus față de învățare virtuală. Învățat se aplică imediat în probleme profesionale concrete!

Cerințele de admitere

Ei au liceu sau colegiu tehnic și un interes la nivel înalt în contexte de tehnologia informației. Dar chiar dacă aveți o pregătire profesională orientată spre punct de vedere tehnic, cu mai mulți ani de experiență profesională, puteți introduce cu ușurință într-un curs de studiu la AKAD. De asemenea, un studiu de examinare fără a lăsa este posibil. În plus, dacă sunteți încă în formă în matematică și fizică și să aibă cunoștințe de bază de aplicație PC, apoi învățarea AKAD-distanță „Engineering Digital“ ideal pentru tine.

Ce anume vă puteți aștepta în procesul de învățare la distanță de licență Inginerie digitală și Aplicată informatică?

Informați-vă în Studiu Scrisoare BA_Technische_Informatik_MCS101 învățământul la distanță de licență "Inginerie digitală și informatică aplicată„Pe“ Bazele sistemelor microcomputer. " Aici este te învață cum funcționează un sistem microcomputer cu privire la proiectarea, la integrarea sistemelor de controler pentru controale și reglementări. Vei învăța conceptele de bază și aplicații de microcalculatoare, aritmetica de calculator, codurile de construire a unui procesor și memorie și dispozitive periferice.

AKAD Lector Prof. Jürgen Plate care în această scrisoare studiu elaborat următoarele cinci teme pentru tine:

 1. concepte de bază
 2. arhitecturi de calculatoare
 3. Reprezentarea numerelor și caractere în microcomputer
 4. construcția internă a unui microcalculator
 5. Memorie și de intrare / ieșire

A se vedea pentru tine: Campusul AKAD cu său flexibil, individual și eficient Modelul de studiu face să vă acces la toate conținutul distanța ușor de învățare. Pentru că înveți unde și când doriți, și aranja studiile de locuri de muncă cel mai bine cu resursele de timp individuale - după cum este necesar.

Oferta noastra pentru tine: test studiile universitare la Universitatea Akad 4 săptămâni de probă. pentru întrebări pe „studiu part-time“ este nostru prietenos și calificat AKAD Academic Avizare prin apel la 0711 81495-400 ca pentru tine personal. Așteptăm cu nerăbdare să dvs. de contact!

Program taught in:
Germană
AKAD University

See 9 more programs offered by AKAD University »

Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
42 - 54 luni
Part time
Price
13,986 EUR
Taxele totale de școlarizare
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date