Licență de știință în domeniul securității cibernetice

EC Council University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licență de știință în domeniul securității cibernetice

EC Council University

Bachelor of Science în securitatea informatică

Despre Programul

Bachelor of Science în programul Cyber ​​Security pregătește elevii să obțină cunoștințe pentru cariere în domeniul securității cibernetice și a asigurării. Programul este alcătuit din domenii tematice care se ocupă de managementul securității informatice, răspunsul la incidente și evaluarea amenințărilor la adresa securității, care cer elevilor să fie creatori de cunoștințe și inventatori de procese, nu numai utilizatori de informații. În plus, elevii vor primi instruire în conducere și management în pregătirea pentru a deveni manageri și directori.

Obiectivele programului

Dezvoltat dintr-un model de învățare bazat pe Taxonomia de gândire a lui Bloom, obiectivele educaționale ale programului identifică ce elevii ar trebui să învețe, să înțeleagă și să poată face ca urmare a studiilor efectuate cu ECCU. Obiectivele programului sunt:

  1. Aplicarea strategiilor, instrumentelor și tehnicilor tehnice pentru securizarea datelor și informațiilor pentru un client sau client.
  2. Respectarea unui standard ridicat de comportament etic.
  3. Utilizarea cercetării în ambele locații stabilite și aplicații inovatoare pentru a extinde corpul de cunoștințe în asigurarea informațiilor.
  4. Aplicarea principiilor gândirii critice pentru rezolvarea creativă și sistematică a problemelor și pentru a face față provocărilor mediului în continuă schimbare a securității cibernetice.
  5. Stăpânirea abilităților necesare pentru a se transforma în roluri de conducere în companii, agenții, diviziuni sau departamente.

Cerințe de absolvire

În plus față de cerințele specifice de grad, fiecare candidat de absolvire trebuie să îndeplinească următoarele cerințe.

  • Finalizarea a 60 de ore de credit de 300/400 niveluri de cursuri în care candidatul a câștigat o cumulată AAP de 2,0 sau mai bine;
  • Completarea satisfăcătoare a cursului sumativ;
  • Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de patru ani de la data la care studentul se înscrie la universitate și începe programul.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - USA Online
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - USA Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala