Licență în psihologie

Corban University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licență în psihologie

Corban University

Cine suntem este un amestec complex de personalitate, de fundal, cultură, credințe și experiențe, și povestea fiecărei persoane este unic. Stabili o înțelegere solidă a lumii în care trăim, ceea ce ghidează comportamentul uman și cum să se raporteze la cercetarea și investigarea bine. Vei fi bine pregătiți pentru o poziție de conducere în lucrare, psihologie, consiliere sau asistență socială. Maiorul psihologie vă permite să se scufunde în teorii și cercetări relevante pentru a înțelege ceea ce conduce comportamentul uman și cum să interacționeze cu și să servească pe alții. clase interactive, angajarea și practice, combinate cu experiențe mari de practică, să se pregătească pentru școală absolvent și cariera ta. majors psihologie pot alege din trei concentrații în întregime on-line pentru a construi programul de gradul lor pentru a se potrivi cariera lor viitoare.

 • Psihologie generală: Cine suntem este un amestec complex de personalitate, de fundal, cultură, credințe și experiențe, și povestea fiecărei persoane este unică. Maior psihologie general va afunda în lumea teoriei psihologiei, filozofie și de cercetare pentru a intelege ceea ce conduce comportamentul uman. clase interactive, angajarea și practice, combinate cu experiențe mari de practică, să se pregătească pentru școală absolvent și cariera ta. Acest grad este proiectat pentru studenții care sunt interesați în clinică, socială, de dezvoltare, cognitive, biologice și / sau domenii de cercetare în școală absolvent se îndreaptă către un master sau de doctorat, precum și pentru o carieră imediate în setările legate de psihologie.
 • Pre-Consiliere / Psihologie clinică: Fie că se ocupă cu o criză majoră de viață sau care caută înțelepciune și îndrumare pentru viața de zi cu zi, oricine poate beneficia de sprijin și de urechea de ascultare a unui consilier. Pre-consiliere / grad psihologie clinică vă ajută să vă construi abilitățile de a interacționa cu, să servească, să încurajeze și să sprijine pe alții. Corban ofera cursuri de specialitate care nu se găsesc în mod obișnuit în cele mai multe programe de psihologie de licență, cum ar fi terapia traumelor, psihologia organizationala industriale, consiliere agenție comunitară și mai mult. Alege clasele elective care îndeplinesc interesele dvs. specifice și să adaptați gradul dumneavoastră spre obiectivele de carieră. Acest grad este proiectat pentru studenții care sunt interesați în a deveni consilieri autorizați sau căsătorie și familie terapeuti după terminarea absolvent școală, și / sau care lucrează în lucrare, asistență socială și hands-on setările de lucru, precum și pentru o carieră imediate în psihopatologie și slujire setările. Legate

Oportunități și experiențe unice

Internaționale de experiențe, stagii și de studenți oportunitățile de cercetare, care sunt disponibile prin intermediul programului de psihologie Corban combină pentru a crea o educație bine rotunjite pentru tine. Experiențele pe care le alegeți vă poate ajuta să personalizați gradul dvs. pentru a vă dota pentru calea ta cariera aleasă.

Oportunități de carieră

absolvenți de psihologie Corban sunt angajați într-o varietate largă de consiliere, cercetare, minister și asistență socială cariere. Ei lasă Corban echipate pentru a excela în școală absolvent și urmeze o carieră semnificative, cum ar fi:

 • Căsătoria și Terapie Familiala
 • Preoție
 • Psihologie clinică
 • păstorie de tineret
 • Consiliere
 • Practica privata
 • Protecția Copilului
 • Cercetare
 • Asistență socială

cerinţe de admitere

 • Profesează credința în Isus Hristos și să trăiască un stil de viață creștin consecvent.
 • Să demonstreze competența de scriere pentru a funcționa cu succes la un nivel de studii de licență.
 • Corban recomanda un GPA colegiu de 2.0 pentru studenți prin introducerea, credite de transfer, sau un GPA de liceu de 2,7.
 • Au un an de viață, de muncă sau experiență de colegiu, deoarece a absolvit liceul.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
29,980 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Salem, Oregon
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Statele Unite ale Americii - Salem, Oregon
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala