Licență în afaceri

Corban University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licență în afaceri

Corban University

Deveni un sistem eficient de decizie-maker, comunicator calificat și lider de afaceri spiritual matur prin formare în leadership organizațional, abilități de management, oportunități de stagii și alte cursuri de disciplina specifice. Programele din School of Business Hoff sunt concepute pentru persoanele fizice care doresc pregătire și experiență în abilitățile profesionale necesare pentru a fi lideri de succes, manageri, marketing, sau de către specialiști în orice întreprindere. Cele mai bune practici de afaceri sunt predate dintr-o perspectivă biblică, oferindu-vă o experiență educațională profunda pe care le pregătește pentru a face o diferență în lumea de afaceri și pe piața de idei. Hoff School of Business oferă trei concentrații de afaceri distincte pentru a vă dota pentru viitorul tau.

  • Contabilitate: Folosește talentul pentru numere și atenție la detalii, cu o carieră în contabilitate. Fie că sunteți interesat în contabilitate publică, contabilitate corporate sau de gestionare a averii, vei fi echipate pentru a excela în profesia contabilă. Învăța să se pregătească situații financiare, și echilibreze conturile, să gestioneze salarizare, să pregătească declarațiile fiscale și de a construi relații cu clienții. Multe majors contabile merge pe de a câștiga licența lor APC și găsească locuri de muncă într-o varietate de firme și întreprinderi.
  • Leadership și Management: Pregătiți-vă să angajeze lumea afacerilor ca un lider de integritate și compasiune, oameni de gestionare și procese în mod inteligent și eficient. Învăța cele mai bune practici pentru managementul operațiunilor, managementul resurselor umane, fundamentale ale conducerii și vânzarea personală și managementul vânzărilor. Vei avea cursuri de bază de afaceri pentru a dezvolta o înțelegere solidă a principiilor de management și finanțe, și apoi personaliza gradul dvs. prin alegerea electives care îndeplinesc interesele specifice și obiectivelor de carieră.
  • Marketing: domeniul marketingului vă permite să creați și să comunice aspectul, vocea și marca unei companii sau minister. Explora dinamica de comunicare într-o piață, cercetarea nevoile pieței și dorințele, analizând comportamentul consumatorilor și elaborarea unui plan de comunicare a secolului 21, folosind social media. Veți afla cum să ajungă la publicul potrivit cu mesajul potrivit pentru marketing eficient și management de brand.
  • Sport și recreere Managementul: Turn pasiunea pentru sport și recreere într-o carieră interesantă de lucru cu sportivii și recreationists. Această concentrare se concentrează pe sportive și de agrement oportunitățile care sunt în creștere ca oameni urmăresc din ce în ce activități în aer liber și personal de fitness. Un grad sport și agrement de gestionare a vă trenuri în partea de afaceri de programe sportive și vă oferă o gamă largă de abilități de a utiliza după colegiu.

Oportunități de carieră

Hoff School of Business dezvolta lideri de afaceri dedicate, etice și inovatoare, care sunt echipate pentru a excela într-o mare varietate de profesii.

Alumni School of Business Hoff lucrează în întreaga lume, cu organizații, cum ar fi Nike, Zillow, FBI, Nordstrom, KPMG, Dr. Martens, Moss Adams, YMCA, Willamette Valley Bank, AKT CPAs, Country Firme, Industrial Finishes, TeamViewer, Bonaventure Senior Living, Cenex, MAPS Credit Union, SAIA Camioane, Homeland Security, Harry & David, ProFlowers.com și multe altele.

În 2015, pentru al șaselea an consecutiv, Hoff absolvenți a marcat peste media națională pe testul Domeniul major pentru absolvenții școlilor de afaceri. (La nivel național, 31,195 studenți au luat examenul la nivel național.) La Hoff School of Business clasat în percentila 80-lea din cele 489 de școli, folosind examen.

Absolvenții noștri de contabilitate sunt bine pregătiți pentru examenul de CPA, cu 100% din cei care urmăresc examen trecerea. În 2015, 100% din absolvenții noștri de contabilitate a avut, de asemenea, o poziție de contabilitate în termen de o lună de la absolvire.

cerinţe de admitere

  • Profesează credința în Isus Hristos și să trăiască un stil de viață creștin consecvent.
  • Să demonstreze competența de scriere pentru a funcționa cu succes la un nivel de studii de licență.
  • Corban recomanda un GPA colegiu de 2.0 pentru studenți prin introducerea, credite de transfer, sau un GPA de liceu de 2,7.
  • Au un an de viață, de muncă sau experiență de colegiu, deoarece a absolvit liceul.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
29,980 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Salem, Oregon
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Statele Unite ale Americii - Salem, Oregon
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala