Leadership juridic MBA online - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MBA s-a impus ca o calificare postuniversitară foarte apreciată și respectată, care oferă unui candidat o înțelegere profundă a practicilor de afaceri, împreună cu abilități în management operațional, conducerea echipei și planificarea strategică. O astfel de abordare multidisciplinară a aplicării legii ar oferi un avantaj formidabil în relația cu clientul. MBA Legal Leadership urmărește să ofere studenților cunoștințe comerciale și abilități de cunoaștere a afacerilor pentru a conduce o firmă de avocatură modernă sau un departament, prin îmbunătățirea clasicului MBA cu module de finanțe durabile, marketing digital și leadership juridic.

Acest program vă permite să vă revitalizați cariera învățând o serie de concepte practice pe care le puteți aplica imediat pentru a rezolva situații dificile. Un aspect unic al programului este posibilitatea de a învăța prin studii de caz aplicate, reale, care vă vor îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și, prin urmare, vă vor maximiza potențialul în carieră.

Programele de MBA beneficiază foarte mult de internaționalitatea derivată din recrutarea de studenți din întreaga lume și de pe tutorii bine calificați în domeniul lor.

Învață la primul colegiu privat din Elveția și absolve cu studenți din peste 130 de țări diferite și de la Universitatea din Cumbria .

Durată

Minim 12 luni, maximum 5 ani.

metoda de livrare

100% online prin OnlineCampus (un mediu interactiv de învățare online) cu discuții și colaborare intensivă.

Locuri

Numărul de locuri pe termen este strict limitat la 60.

Clasament

Universitatea din Cumbria este clasată pe locul 8 în World for Quality Education de Times Higher Education în 2020.

Într-un studiu comandat de Hitachi Capital Invoice Finance (2020) asupra a peste 9.500.000 de studenți anteriori din Marea Britanie, Universitatea din Cumbria este clasată în primele trei instituții de învățământ superior din nordul Regatului Unit pentru studenții care încep sau încep sau gestionează o afacere.

Termeni

Patru termeni pe an (iarna, primavara, vara si toamna).

Acreditarea și recunoașterea

Programele MBA de la Universitatea din Cumbria oferite online în parteneriat exclusiv cu Robert Kennedy College sunt recunoscute la nivel mondial. După ce îți vei finaliza studiile la Robert Kennedy College , vei primi o diplomă de la Universitatea din Cumbria. Universitatea din Cumbria a primit titlul de universitate și puteri de acordare a gradului de la Consiliul Privatului cel mai onorabil al Majestății Sale. Este complet recunoscut de guvernul britanic și listat în mod corespunzător pe lista Departamentului pentru afaceri, inovație și competențe al Regatului Unit al instituțiilor recunoscute din Marea Britanie.

Obțineți mai multe informații despre Leadershipul juridic MBA online!

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Citeste mai mult

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Citește mai puţin
Zurich , Elveția Online , York , Salford , Marea Britanie online , Orașul Carlisle + 5 Mai mult Mai Puțin