Conducere

Online Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Conducere

Online Business School

Nivelul 4 de licență (Leadership and Team Working) și Nivelul 5 (Diploma extinsă în Management) sunt un curs de creditare 240 conceput pentru a accelera studenții până la ultimul an al unui asociat de licență în Leadership și management, care pot fi fie finalizate într- Universitatea din Marea Britanie în campus sau prin învățământ la distanță.

Modulele de nivel 4 și atribuțiile acestui curs sunt echivalente cu primul an de studii universitare, iar modulele de nivel 5 și alocările sunt echivalente cu cel de-al doilea an de studii universitare.

Acest curs este alcătuit din 10 module de nivel 4 (120 credite) și 10 module de nivel 5 (120 de credite), fiecare nivel cuprinde și 8 sarcini scrise. Dacă un student decide să studieze doar la Nivelul 4, acesta va primi 120 de credite și poate solicita o scutire de la primul an de studii universitare.

Fiecare modul constă în aproximativ 40 de ore de învățare ghidate de material, cu încă 30-50 de ore de material opțional de învățare. Aceste materiale cuprind exerciții recomandate, lecturi recomandate și resurse de internet.

Taxe de curs

Taxa pentru înscrierea la cursurile Level 4 și Level 5 este de 1600 £. Alternativ, elevii se pot înscrie la un singur nivel (nivel 4 sau 5) pentru fiecare £ 1200.

Elevii pot efectua plata utilizând una din următoarele metode:

 • Card de credit sau debit
 • Transfer bancar
 • Dobânzile gratuite lunare
 • Paypal
 • Western Union

Suplimentul universitar

Dacă vă decideți să completați o diplomă completă prin intermediul unei universități acreditate din Marea Britanie, costurile sunt prezentate mai jos. Rețineți că costurile de mai jos sunt destinate exclusiv studiilor la distanță / online. Aveți opțiunea de a finaliza campusul. Costurile vor varia în funcție de universitatea pe care ați ales să o finalizați la sfârșitul anului.

Universitatea Northampton

 • BA (Hons) în afaceri și management Topul - 3800 £
 • BSC (Hons) în contabilitate internațională Top Up - £ 3800

Universitatea din Derby

 • Studii superioare până la BA - £ 4400

Universitatea din Worcester

 • BA (Hons) Administrarea afacerilor Anul final de finalizare - £ 4000

Universitatea din Sunderland - Campus

 • BA (Hons) Afaceri și Management (Anul 3) - £ 9250

Universitatea din Coventry

BA (Hons) Top-up - progresie de la ATHE Level 5 Diploma extinsă în Management, taxa £ 9,560

Universitatea din Bolton

BA (Hons) Top-up, taxa £ 10,250, durata 2 semestre

Universitatea Southern Cross

Licențiat în Afaceri.
Bachelor of Business Administration.
Licențiat în Afaceri și Managementul Evenimentelor.
Licențiat în Afaceri în Management Hotel.
Licențiat în afaceri în turism și managementul ospitalității.

Vă rugăm să întrebați prețurile de actualizare pentru Universitatea Southern Cross.

Universitatea din Nicosia, Cipru

Studii superioare până la BA - 6000 €

NOTĂ: studenții din Marea Britanie / UE pot fi eligibili pentru împrumuturi pentru studenții pentru partea superioară a studiilor. Vizitați www.slc.co.uk pentru mai multe informații.

Sunt eligibil pentru acest program?

Pentru a vă înscrie la cursul de nivel 4, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să aveți o educație secundară completă. Înainte de înscrierea pe cursul Nivel 5, trebuie să fi obținut un nivel 4 sau echivalent.

Modulul 4 de listare

Gestionarea persoanelor în organizații

Gestionarea eficientă a persoanelor în cadrul unei organizații este esențială pentru atingerea obiectivelor organizației. Oamenii reprezintă singura resursă cea mai importantă a organizației și nevoile lor trebuie înțelese și respectate.

Cultura și organizația

Ce este cultura? Ce asociați cu cultura? Poate arta și muzica, poate valori și credințe, limbă și comunicare, comportament - de fapt, cultura este o colecție a tuturor acestor lucruri. Terpstra și David (1991) definesc cultura ca " un set de simboluri învățate, împărtășite și interdependente, care unesc și identifică membrii unei societăți" .

Dezvoltarea abilităților personale

Managerul care lucrează într-o organizație modernă are nevoie de o gamă largă de abilități. Managerul trebuie să poată lucra cu oamenii. Aceasta poate implica o gamă foarte largă de abilități în comunicare, leadership, încurajarea muncii în echipă, ascultare și așa mai departe.

Comunicare efectiva

În timpul unei zile obișnuite, un manager este de natură să încurajeze membrii echipei, să le spună despre o schimbare a activității sau condițiilor viitoare, să ia parte la o întâlnire formală, să aibă o conversație informală la răcitorul de apă sau mașina de cafea, să studieze o strategie planificată de către senior gestionați, trimiteți e-mailuri clienților sau furnizorilor și căutați pe Web.

Gestionarea etic

Din nefericire, nu este întotdeauna ușor să se decidă ce înțelegem prin "acțiunea potrivită". De exemplu, gândiți-vă la compania care produce cantități excesive de deșeuri în fabrică. Închiderea fabricii va dăuna angajaților și acționarilor și va reduce cantitatea de bani disponibilă în comunitatea locală. Menținerea acestuia fără a reduce cantitatea de deșeuri va afecta mediul înconjurător pentru populația locală și pentru generațiile viitoare.

Managementul performantei

Oamenii dintr-o organizație stabilesc dacă organizația are succes sau nu. Gândește-te pentru o clipă despre orice organizație - făcând asta, te vei gândi și la oameni. Fiecare organizație are oameni în cadrul acesteia, iar succesul organizației se datorează în mare măsură acelor oameni.

Management strategic al resurselor umane

Managementul Resurselor Umane este managementul unei resurse cheie în organizație - oameni. Fără oameni există o limită a ceea ce poate realiza organizația. Mașinile nu pot funcționa fără ca oamenii să le poată lucra (chiar dacă sunt mașini automate, trebuie să fie o persoană care le programează). Materiile prime trebuie transformate în ceva care poate fi vândut: acest lucru necesită oameni. Computerele au nevoie de oameni să le folosească.

Echipe de înaltă performanță

Într-o lume a schimbării, incertitudinii și complexității, performanța ridicată într-o organizație necesită un amestec de abilități și experiențe diverse. Organizațiile recunosc că acest amestec este cel mai bine realizat prin munca în echipă.

Abilități de conducere

Conducerea bună este esențială pentru succes în orice organizație, fie ea privată sau publică. Astăzi, schimbările rapide, sub forma unui mediu competitiv în continuă schimbare, a inovațiilor tehnologice și a condițiilor economice în schimbare, au dus la conștientizarea faptului că conducerea este o abilitate care trebuie dezvoltată.

Motivarea și influențarea oamenilor

Gândiți-vă la două echipe care desfășoară aceeași activitate. Managerul lor poate întreba cum va fi finalizată o serie de sarcini pentru a crea un produs sau un serviciu. Managerul poate să planifice modul de lucru, să se asigure că echipele au toate materialele potrivite, să explice sarcinile și termenele fiecăruia și să măsoare progresul după ce au început. Cu toate acestea, cele două echipe aproape sigur nu vor lucra la aceeași viteză, nu vor crea o producție de aceeași calitate și nici nu vor arăta aceeași atitudine față de munca lor.

Modul de listare de nivel 5

Managerul antreprenorial

Ce este un antreprenor? Examinați abilitățile și calitățile antreprenoriatului.

Structuri organizatorice

De ce organizațiile sunt structurate așa cum sunt ele? Ce determină structura optimă și cum diferă aceasta între organizații? În acest modul, cursanții vor examina numeroasele modele și teorii care alcătuiesc structura organizațională.

Analiza practică a contabilității

Învățătorii vor completa exerciții în conturile din cadrul acestui modul pentru a înțelege ce ne spun și acțiunile pe care le pot genera analizele.

Planificarea afacerii și stabilirea obiectivelor

Care este afacerea care încearcă să se realizeze? Ce va face? Cum o va face? Acest modul se concentrează asupra creării unor obiective clare și a unor planuri clare de realizare a unui obiectiv clar.

Politică și afaceri

Impactul politicii asupra afacerilor și cum poate ajuta sau împiedica afacerea. Acest modul va educa elevii cu privire la impactul economic, exporturile și sprijinul guvernamental.

Dreptul afacerilor

Explorați responsabilitățile statutare ale managerilor, în timp ce elevii studiază legile directorilor de afaceri și de afaceri.

Gestionarea în lumea de astăzi

Afaceri în lumea modernă. Acest modul se concentrează pe guvernare și egalitate ca pe un mijloc de a face bine în afaceri.

Managementul performantei

Înțelegerea modului în care oamenii și afacerea dvs. pot îmbunătăți în mod continuu împreună, elevii vor examina structurile de recompensare, CPD, formare și dezvoltare pentru a asigura performanțe ridicate în afaceri.

Planificarea marketingului și vânzărilor

Elevii vor analiza modul în care piețele, clienții, concurenții și produsele se pot uni într-un plan coerent.

Abilități cantitative

La finalizarea cu succes a acestui modul, elevii vor cunoaște exercițiile numerice și vor înțelege utilizarea lor în contextul afacerii.

Carieră

Completarea cu succes a Nivelului 4 de licență (Leadership and Team Working) și nivelul 5 (Diploma extinsă în Management) și ultimul an al unui program de licență acreditat va oferi studenților acreditările necesare pentru a continua și de a aplica pentru un loc de muncă în Management, Resurse Umane , management sau consultanță de afaceri.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 25, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,600 GBP
Taxa pentru înscrierea la cursurile Level 4 și Level 5 este de 1600 £. Alternativ, elevii se pot înscrie la un singur nivel (nivel 4 sau 5) pentru fiecare £ 1200.
Locations
Regatul Unit - Coventry, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Coventry, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala