Acum, se aplică pentru vara 2017

HRM

Noi oferim o platformă online Managementul Resurselor Umane cursul de formare pentru doar £ 29. Fie că aveți nevoie pentru a se lumina CV-ul, în căutarea pentru o schimbare de cariera sau pur și simplu doresc să învețe ceva nou, on-line curs Managementul Resurselor Umane este ideal pentru oricine care vrea să învețe abilități cheie și cunoștințele necesare pentru a gestiona și conduce o echipă în mod eficient.

Repere de curs

 • Preț: 29.00 Doar £ A fost £ 299.99
 • Tipul cursului: Curs Online
 • Durata: 60 de ore, a recomandat ore
 • Conținutul cursului: 6 module de curs
 • Tutor Suport: Suport complet tutore inclus
 • Examene: Da, sunt incluse taxele de examinare.
 • Începețiînvățați: puteți începe online de învățare 24/7 și să studieze în profunzime la obiectivele.

Imprimare de calitate buna

 • Calificare: Nivelul 3 DPC Acordarea
 • Certificat: Certificat PDF inclus desigur, Hard Copii opțional £ 9.99.
 • Acces: Acces nelimitat 24/7 timp de 12 luni, opțiunea de a prelungi , dacă este necesar.
 • Compatibilitate: Desktop, Mac, laptop, Dispozitive Tablete, Smartphone și inteligente

Cu peste 60 de ore de învățare împărțite în 6 module ușor accesibile, cursul a fost conceput pentru a oferi studenților cu o experiență plăcută de învățare și informative. Cursul Managementul Resurselor Umane este studiat on-line, ceea ce înseamnă că puteți studia în propriul timp, la propriul ritm, pe propriul program. De studiu ori de câte ori vi se potrivește cel mai bine, zi sau noapte. Vei avea acces la cursul de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 12 luni.

Mai mult decât atât, cursul este acreditat de DPC, prin urmare, după finalizarea cu succes a elevilor de curs vor primi certificatul de finalizare, asigurându-se că cursul va fi recunoscut de către angajatori și instituții.

Programa curs

De Resurse Umane la nivel de management 3 Cursul este împărțit în următoarele module:

 • Introducere în Managementul Resurselor Umane
 • CSR si managementul resurselor umane
 • Planificarea resurselor umane
 • Recrutare si selectie
 • O privire de ansamblu: Managementul performanței
 • Principiile de locuri de muncă de proiectare in domeniul HR
 • Evaluare finală

Certificat

Level 3 Cursul Premiul Managementul Resurselor Umane a fost acreditat în mod independent și certificat de către Serviciul de certificare DPC.

La finalizarea cu succes a acestui curs cursanții vor fi premiați cu:

 • Nivelul 3 DPC Premiul în Managementul Resurselor Umane

cpd

Certificatul va arăta clasificarea calificativul acordat și să ofere o dovadă a realizărilor dvs. pentru a lua la orice potentiali angajatori sau de o parte a portofoliului de probe.

Certificatul va fi produs în format PDF, opțional copii ale certificatului va fi disponibil pentru o taxă suplimentară de £ 9.99.

Cerințe de intrare

Nu există cerințe de intrare sau de pre-condiție pentru nostru nivel de curs Managementul Resurselor Umane 3.

Evaluare

Pentru a evalua capacitatea elevilor și cunoștințele pentru a înțelege în mod eficient temele conținute în Managementul Resurselor Umane Nivelul 3 curs, cursul dispune de un număr de sfârșit de întrebări modulului test interactiv.

În plus, la sfârșitul cursului cursanții vor lua, de asemenea, un test de evaluare on-line alegere multiplă. Acest test a mai multe variante de on-line este marcat în mod automat, astfel încât veți primi o notă instant și știu dacă ați trecut de curs.

Tutor Suport

Atunci când studiază un curs este întotdeauna util să știți că aveți ajutor și suportul pe care tutori doresc să reușească în studiile.

Ca parte a Managementul Resurselor Umane Nivelul 3 Cursul veți primi acces la serviciul nostru de suport dedicat tutore. Tutorii academice vor fi în măsură să vă ofere un sprijin de e-mail nelimitat on-line pentru a ajuta la a răspunde la orice întrebări pe care le poate avea în timp ce studiați cursul.

Format curs

Acest curs este livrat on-line prin intermediul eLearning. Cei care învață la curs vor primi acces instantaneu la portalul nostru interactiv de învățare al elevilor, care oferă acces 24/7 la Managementul Resurselor Umane Nivelul 3 curs.

Durata cursului

on-line Cursul de Resurse Umane la nivel de management 3 necesită 60 de ore pentru a finaliza cursul în întregime. Acesta este doar un ghid pentru orele de învățare necesare și depinde de cât de repede un individ poate absorbi informația. Învățarea este online, astfel încât să poată fi dispersate pe mai multe sesiuni sau efectuate într-o singură sesiune.

Elevii vor avea acces la acest curs timp de până la 12 luni de la data aderării. Nu există nici o limită de timp pentru a finaliza cursul în timpul acestei perioade.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Oplex Careers »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
29 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date