Experții globali recomandă ca, pentru a agita umanitatea față de durabilitate, trebuie să redesemnăm totul, de la casele noastre la sistemul nostru alimentar, energie, transport și economic. Această transformare trebuie să aibă loc pe o scară largă și să ia în considerare oamenii, planeta și mijloacele de trai pentru a ajunge la un echilibru holistic pe măsură ce ne străduim cu umilință să redesemnăm prezența umană pe Pământ.

Deci, ce înseamnă să re-design totul?

Înrădăcinată în experiența internațională a Gaia Education în domeniul educației în domeniul designului comunității și al sistemelor durabile care se gândesc de peste zece ani, vă oferim acest scurt curs care evidențiază ceea ce este posibil, ce se face și ce trebuie făcut, transformarea societății, abordând în același timp cele mai presante probleme ale timpurilor noastre. Proiectarea pentru sustenabilitate invită la un proces generational de gândire critică, la explorarea soluțiilor inovatoare și la antreprenoriatul social și este inspirat din ceea ce Thich Nhat Hanh numea "intersectarea" - conexiunea pe care o împărtășim cu toate lucrurile vii.

Folosind exemple din ecovillages și comunități durabile din întreaga lume, acest curs vă va prezenta oamenilor care creează comunități care trec mai ușor pe planetă și fac acest lucru într-un mod care recunoaște puterea de colaborare, promisiunea sistemelor regenerative și valoarea diversității.

Veți învăța de la pionieri și vizionari care au îndrăznit să inoveze și să aducă rezistență la durabilitate și gândire sistemică la mediul urban, rural și tradițional din întreaga lume. Studiile noastre de caz variază de la comunitățile experimentale ecovillage până la inovarea transformatoare de către locuitorii principali ai orașelor mari și cartierelor grupate.

Dacă sunteți în căutarea unui curs care să pună durabilitatea în perspectivă, cu cadre și inspirații din viața reală și exemple de design eficient, aceasta este cea mai bună introducere pe care o veți găsi astăzi online. Începeți să înțelegeți imaginea de ansamblu a Proiectării pentru durabilitate și să începeți călătoria dvs. de învățare ca agent global de schimbare la nivel mondial.

Domenii tematice

Acest curs auto-paced va explora conceptele și practica de proiectare pentru durabilitate și regenerare prin următoarele domenii tematice:

Conștientizarea

Provocările și oportunitățile cu care se confruntă omenirea astăzi: sociale, ecologice, economice și culturale.Inovaţie

Introducere în unele grupuri comunitare ecologice și din întreaga lume și ideile lor privind antreprenoriatul social.Creativitate

Studii de caz, povestiri și mărturii din ecovillages, cu accent pe aspectele economice și culturale.Proiecta

Procesul de proiectare și principiile designului holisticCooperare

Îmbunătățirea implicării noastre

Domeniile tematice sunt explorate în profunzime, cu sprijinul următoarelor întrebări reflective:

 • Care sunt provocările majore cu care se confruntă astăzi omenirea și cum se adresează comunitățile durabile acestor provocări?
 • Ce vedem când vizităm o comunitate durabilă și cum se exprimă în practică cele patru dimensiuni ale proiectării pentru durabilitate?
 • Cum poate arta să contribuie la dezvoltarea coeziunii sociale și la transformarea socială și personală în comunități durabile?
 • Ce este designul integrat de sisteme integrale și cum îl putem realiza?
 • Cu ce ​​strategii și acțiuni putem să ne angajăm și să practicăm chiar acum o viață mai conștientă și mai durabilă în comunitate?

Rezultatele învățării

Până la sfârșitul acestui curs introductiv, veți putea:

 • enumerați provocările cu care se confruntă întregul sistem cu care se confruntă omenirea și de ce este important să învățați despre designul regenerativ pentru a trăi mai durabil, abordând în același timp aceste provocări.
 • oferă exemple de diverse inițiative conduse de comunitate pe tot globul, care reunesc oameni care încearcă să trăiască mai sustenabil.
 • explicați de ce proiectarea durabilă a comunității vizează nu numai susținerea comunităților regeneratoare înfloritoare, ci și regenerarea întregii rețele de viață pe care depinde supraviețuirea noastră pe termen lung.
 • gândiți-vă sistemic din punct de vedere al designului, cu scopul de a crea comunități umane înfloritoare, în același timp îmbunătățind sănătatea întregului sistem al Pământului și a comunității vieții.
 • numiți aspectele-cheie ale schimbării sistemelor de valori și ale principiilor etice care stau la baza proiectării unor culturi durabile comunitare și regenerative.
 • să se angajeze cu puterea învățării colaborative, a inteligenței colective și a importanței reflecției, atât individual cât și într-un grup.

Veți fi, de asemenea, pe deplin informat cu privire la beneficiile și angajamentul de timp asociat cu proiectul Gaia Education Design pentru Programul de sustenabilitate, pentru a putea alege în mod informat dacă, după imaginea de ansamblu, ați putea dori să intrați în detaliu în Design for Sustainability . După finalizarea introducerii, vi se va oferi o reducere specială dacă doriți să vă înscrieți în programul certificat on-line online.

Investiția ta

Acest curs a fost extrem de benefic pentru mine. Voi face cu siguranță cursul complet. Îmi place să pot colabora în mod liber cu sufletele care au realizat că viața are nevoie de ajutor pentru a-și vindeca și a-și restabili strălucirea.

Acest curs ma făcut extrem de pozitiv. Este minunat să vedem toate dimensiunile la locul de muncă și că sunt atât de mulți care au învățat și au pus în aplicare un nou orizont pentru noi ca specie.

Perspectiva mea este acum incredibil de pozitivă. Mă simt încântată să învăț de la diverse ființe simțitoare și simt că putem crea o lume mai bună folosind inteligența colectivă. Îmi plac provocările, se pare că ne confruntăm cu cea mai mare provocare încă pentru umanitate. Suntem provocați să iubim și să ne vindecăm astfel încât numai să putem face viața mai bună.

Warren Rothman Curs introductiv pentru proiectarea pentru durabilitate, 2018

Programul începe după ce v-ați înregistrat și ați trimis plata de 47 de lire sterline. Cursul va dura aproximativ 12-15 ore pentru a finaliza, în funcție de propriul ritm și timpul de reflecție. Odată ce ați primit numele de utilizator și parola, puteți vizita platforma așa cum doriți.

Dacă, după finalizare, alegeți să continuați călătoria dvs. de învățare cu întregul program de 10 luni, puteți începe să studiați pe aceeași platformă atunci când începe dimensiunea următoare. Costul acestui curs introductiv poate fi dedus din înscrierea dvs. în întregul program de 10 luni când vă înscrieți pentru cursul pe parcursul întregului an.

Program predat în:
Engleză
Gaia Education

Vezi 5 mai multe cursuri de la Gaia Education »

Ultima actualizare November 27, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 - 15 ore
Part time
Price
47 GBP
După finalizarea introducerii, vi se va oferi o reducere specială dacă doriți să vă înscrieți în programul certificat on-line online.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date