Introducere curs de design educațional în învățământul superior

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Introducere curs de design educațional în învățământul superior

FutureLearn

Central la predarea efectivă oferă studenților cu un design educațional puternic, care oferă oportunități de a explora și de a dobândi cunoștințe în mod independent și în colaborare. Elevii pot aplica apoi ceea ce este învățat în diferite contexte, pentru a demonstra că rezultatele învățării au fost atinse Acest curs vă va prezenta un design educațional eficient - ținând seama de evoluția mediului de învățământ superior și de cercetarea actuală în curriculum, design educațional, evaluare și feedback-ul care sprijină învățarea elevilor.

Explorați ceea ce face un design educațional bun

Dezvoltarea de design educațional presupune o planificare atentă și de gândire structurată pentru învățarea de schele, în scopul de a maximiza potențialul elevilor pentru a avea succes.

În acest curs vă va identifica principiile și etapele cheie profesorii trebuie să ia pentru a proiecta oportunități educaționale eficiente pentru elevii lor.

Cursul se bazează pe recunoașterea faptului că învățarea este cel mai eficient atunci când este ghidat de așteptări clare, standarde academice și un curriculum integrat, în cazul în care diferitele componente ale programului, cursuri, cursuri, excursii pe teren, etc. sunt identificate, aliniate și legate de evaluare.

Aflați cum să aplice un design educațional în propriul context

Elevii învață cel mai bine atunci când sunt implicați activ: atunci când interacționează cu colegii lor, tutori și resurse de curs, atunci când acestea sunt reflectorizante și au posibilitatea de a aplica aceste cunoștințe.

Prin urmare, un design de succes trebuie să se asigure că elevii sunt oferite oportunități de a lua un rol activ, interactiv și reflexiv în studiile lor. Acest curs vă va oferi un cadru educațional și o oportunitate de a proiecta materiale educaționale eficiente le puteți utiliza în propriul context de învățământ superior.

Înțelege experiențe de învățare de la început până la sfârșit

Acest curs explorează relația dintre punctul central al cursului, rezultatelor procesului de învățare, activități și evaluarea de predare și învățare.

Până la sfârșitul cursului veți fi în măsură să: Descrieți curriculum-ul stabilit și principiile de proiectare a învățării care sprijină învățarea elevilor în contextul dvs. Identificați rolul alinierii constructive și principiile de evaluare și le raportați la contextul dvs. Comparați și contrastați modelele de design de învățare Aplicați un model integrat pentru a (re) proiecta componente ale unui curs de studiu aliniat la un program

Ce subiecte vor acoperi ai?

 • Proiectare educațională
 • Factorii care influențează proiectarea
 • Modele de proiectare pentru învățare
 • alinierea constructiva
 • Cadrul curriculum integrat
 • Resurse, activitate, asistență și evaluare (RASE) Model
 • Design universal pentru învățare
 • alinierea curriculum
 • Scrierea rezultatelor învățării
 • Proiectare pentru învățare on-line și se amestecă
 • Integrarea învățării în muncă
 • evaluarea Proiectare

Ce vei obține?

 • Descrieți curriculum-ului și principiile de proiectare de învățare care sprijină învățarea elevilor în contextul dumneavoastră.
 • Identificarea rolului alinierii constructive și principiile de evaluare și le se referă la contextul dumneavoastră
 • Compară și de învățare modele de design
 • Se aplică un model integrat pentru a (re) componentele de proiectare a unui curs de studiu aliniate la un program

Care este cursul de?

Acest curs este potrivit pentru profesori, designeri educaționale și celor care sprijină învățarea și predarea în cadrul învățământului superior.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn

Ultima actualizare November 20, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
2 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala