Manager internațional BIM Master

Generalități

Programul de descriere

Despre Wiki

Referința Master în informația despre clădiri se bazează pe domeniul instrumentelor BIM de vârf ale pieței pentru gestionarea și documentarea informațiilor de-a lungul ciclului de viață al unui proiect. În plus, se dobândesc abilitățile de modelare, coordonare, interoperabilitate, implementare și management a metodologiei BIM în proiectele de construcții mari, medii și mici.

Siguranța, viteza, criteriile și rentabilitatea proiectelor.

Specializarea în BIM este online și concentrată pe vorbitorii portughezi din toate părțile lumii, oferind astfel schimbul de experiență și crearea de rețele între profesori și profesioniști la nivel național și internațional. În plus, metodologia de e-învățare permite elevilor să urmeze cursul cu o mai mare flexibilitate și să adapteze formarea la viața personală de rutină și profesională.

Proiecție în carieră

Eficiența metodologiei BIM, împreună cu competitivitatea sectorului AECO, sporesc cererea pentru profesioniștii cu calificări tehnologice și capacitatea de a lucra într-un mod multidisciplinar și colaborativ. Prin urmare, profilul BIM Manager este necesar și evaluat în industrie.

Dezvoltarea studentului în timpul Masteratului este în creștere și treptată, oferind posibilitatea de a ajunge la profilurile BIM Specialist, Coordonator BIM, Expert BIM și Manager BIM. După finalizare, studenții ajung la noi înălțimi în carieră.

  • 78% Studenți angajați în sectorul AECO
  • 23% Creșterea salariului
  • 36% Mai multe oportunități profesionale
  • 96% Studenții ar recomanda

Conținut academic

BLOC 1: Specialist BIM

BLOCK 2: Expert BIM

BLOCK 3: Management BIM

BLOCK 4: Implementarea BIM

BLOCK 5: Aplicații specifice

Caz de succes

Leonardo Acquarone este arhitect și urbanist. Managerul BIM a absolvit prima ediție a masterului internațional BIM Manager al companiei Zigurat. Și-a început cariera cu proiecte de arhitectură comercială efemeră și astăzi este manager BIM la AECOM.

Aceasta este doar una dintre mai multe povesti de succes printre studentii Zigurat. Mulți dintre studenții noștri încep să lucreze în companii recunoscute pe plan internațional în sectorul AECO.

Metoda noastră unică de învățare

De la înființare, Zigurat a oferit cursuri / specializări care leagă cunoștințele academice de cerințele profesionale. Din acest motiv, este alături de organizații industriale și profesioniști influenți și respectați pentru a oferi o experiență imersivă în industria AECO.

  • Proiecte reale care schimbă lumea
  • Ghid pentru acțiune sau învățare prin practică
  • Utilizarea și impactul tehnologiei în inginerie civilă și arhitectură
  • Colaborarea între colegii
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Zigurat is a Global Business School focused on Innovation and Technology. We offer a range of programs, including masters, corporate training and events, tailored to professionals and businesses needs ... Citeste mai mult

Zigurat is a Global Business School focused on Innovation and Technology. We offer a range of programs, including masters, corporate training and events, tailored to professionals and businesses needs. Zigurat’s programs are dynamic and based on the experience and knowledge share of a faculty board, that are digital industry leaders. Driven by a multicultural and talented team, looking to change the educational sector, contribute to the development of society, through disruptive training and digital transformation. Citește mai puţin