Limitele internaționale din întreaga lume se diminuează rapid odată cu apariția globalizării. Educația este cheia pentru un viitor mai strălucitor, iar cu globul în scădere este imperativ să înțelegem îndeaproape afacerile și oamenii nu numai în mediul nostru geografic, ci și la nivel internațional.

Impactul tehnologiei, care joacă un rol major în înțelegerea schimbărilor exponențiale care se produc în contextul global al afacerilor, este un lucru cu care trebuie să ținem pasul. Așadar, înțelegerea managementului afacerilor din perspectivă internațională este extrem de importantă și o educație de conducere superioară de bună calitate poate umple acest gol de ceea ce face afacerea acum și ce se poate face în viitor pentru a îmbunătăți gestionarea funcțiilor noastre de afaceri.

MBA Internațional este un program foarte atent proiectat pentru a umple decalajul critic al afacerilor exacte cu dorințele companiilor de abilități în forța lor de muncă. Programul cuprinde toate domeniile majore ale funcțiilor de afaceri, care pentru un manager și un lider strategic sunt extrem de importante pentru a înțelege, deoarece pentru a-și asuma în cele din urmă poziții superioare în afaceri, o înțelegere foarte bună a cunoștințelor, competențelor și competențelor în arena tuturor funcțiilor de afaceri este mai mult sau mai puțin o cerință obligatorie.

Programul MBA Internațional face exact acest lucru, te pregătește practic în scara dvs. de progres pentru a-ți asuma poziții mai înalte în organizații și pentru a aduce o contribuție semnificativă la locul de muncă pe care îl faci.

module

miez

  • Managementul internațional de marketing
  • Managementul internațional al resurselor umane
  • De gestionare a operațiunilor
  • Gestionarea strategică a schimbărilor

Specializare

  • Management Strategic și Leadership
  • Contabilitate și finanțe

Proiect de cercetare / Disertație

Evaluarea sistemului european de transfer și acumulare a creditelor (ECTS)

Evaluarea va utiliza metode relevante din punct de vedere profesional, care necesită ca elevii să adopte un rol realist de lucru și să producă muncă în formatele care sunt așteptate în afaceri. Studiile de caz, problemele și exemplele utilizate în evaluări trebuie să fie actuale și să aibă gama necesară de probleme pe care studenții să le aibă în vedere la acest nivel de studiu. Elevii ar putea să își aplice înțelegerea teoriei la investigațiile lor și la soluțiile propuse la probleme.

Criterii de eligibilitate

Solicitanții cursului de mai sus trebuie să îndeplinească următoarele criterii

1. Diplomă de licență de la o universitate recunoscută

2. Competență în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 și mai mult.

3. Vârsta de 20 de ani și mai mult

4. Preferați candidații cu o experiență minimă de 2 ani de muncă

Livrarea și durata cursului

Pedagogia a fost elaborată cu atenție ținând cont de programul ocupat al profesioniștilor care lucrează și solicită o dezangajare minimă din viața lor socială și profesională.

Toate facultățile care oferă sesiuni au o experiență relevantă din industrie, împreună cu experiența academică. Acest lucru se traduce într-o perspectivă holistică de învățare practică, cu relevanță pentru mediul de afaceri dinamic actual.

EBS livrează cursul prin săli de clasă convenționale Onsite, state-of-the-art cursuri Live Live interactiv, sesiuni de învățare combinate și chiar modele de auto-studiu. Biblioteca noastră electronică oferă cursantului acces la o mulțime de cărți, jurnale, albume, articole și prezentări, pentru a spori cunoștințele de ansamblu a cunoștințelor și pentru a-și îmbunătăți experiența în domeniu.

Cursul este structurat pentru a fi finalizat în 12 luni și nu trebuie să depășească durata maximă de 24 de luni. După finalizarea cu succes, studentul va putea participa la ceremonia de convocare la campusul Universității Guglielmo Marconi din Roma, Italia.

O clasă globală.

Învățătorii din mai mult de 40 de țări, din diferite fusuri orare, culturi și medii, se reunesc în cadrul cursurilor Live Live Interactive pentru colaborarea, angajarea, ideea, inspirarea și împărtășirea experiențelor. Ei construiesc rețele și creează prietenii pentru o viață întreagă.

Program predat în:
Engleză
Eaton Business School

Vezi 1 mai multe cursuri de la Eaton Business School »

Ultima actualizare May 18, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 - 24 luni
Part time
La zi
Price
9,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date