International Flex EMBA (i-Flex)

Generalități

12 locații disponibile

Programul de descriere

119685_button.png

Detalii cheie

  • Data începerii: noiembrie 2019
  • Format: învățământ la distanță
  • Durata: 20 luni
  • Taxă de curs: 32.000 €
  • Limba de predare: engleză
  • Locație: Săptămâna internațională de învățare digitală față-în-față, săptămână opțională (printre care Silicon Valley, China, Mexic sau Bootcamp Management la MIP ).
  • Calificare necesară: cel puțin 3 ani de experiență de lucru în mod ideal în medii internaționale.


International Flex EMBA (i-Flex) este un program executiv de MBA de 20 de luni, adresat managerilor care doresc să combine studiul internațional cu angajamentele de muncă, folosind una dintre cele mai avansate platforme de învățare digitală din lume, dezvoltată cu tehnologia Microsoft. Programul se află pe locul 7 în lume și printre primii 4 din Europa, prin QS Distance / Online MBA 2019 .

Candidații pot alege când, unde și cum să participe la lecții, folosind o platformă digitală printre cele mai inovatoare din lume. Elevii au libertate totală în a decide când să acceseze materialul și pot să împletească studiile cu familia și munca lor.

Participanții dobândesc aceleași cunoștințe și abilități care le sunt deschise într-un MBA Executive tradițional și li se va acorda aceeași diplomă, primind-o direct de la una dintre școlile de afaceri de top din Europa. Ei vor avea, de asemenea, șansa de a intra într-o comunitate exclusivă de absolvenți pentru rețele la nivel înalt.

Concentrat pe subiectele inteligenței artificiale și transformarea digitală, i-Flex antrenează studenții atât pe competențele dure, cât și pe soft, pentru a pregăti un manager bine rotunjit, gata să gestioneze schimbarea și complexitatea.


Aplicațiile sunt acum deschise, consultați www.som.polimi.it/iflex pentru detalii.
Pentru mai multe informații și asistență la cerere, vă rugăm să scrieți la adresa imbapt @ MIP .polimi.it

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Citeste mai mult

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Citește mai puţin
Milano , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Bruxelles , Glasgow , Beijing , Munchen , Toulouse-le-Château + 11 Mai mult Mai Puțin