Care sunt obiectivele acestui curs?

ITIL® de suport operațional și Cursul Analiza va ajuta pe elevi să stăpânească principiile incluse pentru a analiza mai bine și să pună în aplicare operațiuni pentru a satisface nevoile de afaceri ale utilizatorilor lor de serviciu, fără a afecta în mod negativ alte probleme de afaceri.

  • Planificarea și executarea unui ciclu de acțiuni să se ocupe de sistem și organizare de evenimente.
  • Cu ajutorul răspunsurilor pre-planificate în serviciu incidentelor în vederea reducerii la minimum a efectelor negative și obținerea de rezultate satisfăcătoare.
  • Un proces de management al accesului, care protejează securitatea internă a datelor.
  • Cum de a satisface cerințele utilizatorilor de servicii, fără a compromite alte operațiuni și obținerea de rezultate în funcție de nivelurile de servicii convenite.
  • Service instrumente de management de birou și tehnici folosite pentru a înregistra incidente, cereri și evenimente și să încheie acorduri la nivel de serviciu corespunzătoare.
  • Funcțiile și rolurile necesare pentru a construi un serviciu solid de sprijin și de analiză operațională și pentru a sprijini fiecare dintre procesele definite anterior.
  • Folosirea tehnologiei pentru a ajuta la îmbunătățirea și susținerea cadrelor și a proceselor OSA.

Cine este destinat?

Cursul este pentru oricine care are ITIL® Fundația de calificare și dorește să continue înțelegerea lor a cadrului ITIL®. Cursul este ideal pentru profesioniștii IT care sunt responsabile pentru gestionarea configurației, operațiile și disponibilitate. Rolurile pe care ar cădea în mod obișnuit în această categorie ar fi manageri de configurare, manageri IT sau manageri de operațiuni de disponibilitate.

Cerințe

Pentru a se ține sprijin operațional și Analiză examen, trebuie să fi trecut de Fundația de examinare ITIL®. Nu există nici o pre-rechizite pentru a lua curs, dar vă recomandăm să avem o bună cunoaștere a managementului serviciilor și au luat cursul Fundația ITIL®.

Ce marchează acest curs în afară?

O dată de sprijin și de analiză operațională examenul a fost trecut, va fi capabil să lucreze în mod fiabil în roluri, inclusiv administrator de baze de date, suport de rețea, manager de configurare și manager de disponibilitate. curs contează ca patru din cele necesare 17 credite pentru a trece pe gestionarea dincolo de cursul ciclului de viață, care duce la titlul de "ITIL® Expert".

Ce se întâmplă după solicitarea de informații?

După ce s-au interesat veti fi contactat de unul din carieră specialist noștri consilieri care vor fi în măsură să vă furnizeze orice informații suplimentare de care aveți nevoie.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 173 mai multe cursuri de la E-Careers »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 luni
Part time
Price
395 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date