Hec paris master online în inovație și antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Impulsionați inovația și dezvoltați o mentalitate antreprenorială

Descoperiți noi oportunități de afaceri și conduceți inovația cu o diplomă de masterat online de la HEC Paris, una dintre școlile de afaceri cu cea mai înaltă clasă din Europa. Acest program vă va permite să identificați și să dezvoltați oportunități comerciale inovatoare și cu potențial ridicat și este deosebit de relevant pentru liderii de afaceri actuali și aspiranți care urmăresc să conducă dezvoltarea afacerilor, să conducă inovația produselor sau să lanseze noi afaceri.

Obiectivele programului

Învață cum să:

 • Dezvoltați oportunități comerciale inovatoare și cu potențial ridicat
 • Conduce inovarea și dezvoltarea afacerilor
 • Creați produse sau servicii într-un context de pornire sau într-o organizație existentă
 • Aplicați tot ceea ce ați învățat lucrand la un proiect de echipă, mentorat de profesori de vârf și de profesioniști cu experiență în domeniu

Beneficii cheie

 • Obțineți o diplomă de masterat de la școala de afaceri clasată # 2 din Europa, fără a fi nevoie să părăsiți casa sau locul de muncă
 • Rețea cu oameni de afaceri respectați, antreprenori de succes și colegii de clasă online
 • Obțineți coaching de la un expert de afaceri experimentat
 • Aplicați abilitățile dvs. unui proiect de echipă pentru a comercializa o idee, un produs, o tehnologie sau o propunere de afaceri

Cine este acest grad pentru:

 • Acest program este conceput pentru profesioniștii responsabili de inovarea produselor și dezvoltarea afacerilor. Întreprinzătorii, antreprenorii aspiranți și întreprinzătorii (profesioniștii care doresc să conducă proiecte antreprenoriale în cadrul organizațiilor existente) vor găsi, de asemenea, acest program extrem de relevant.
 • Acest program vă va ajuta să vă pregătiți pentru o carieră în afaceri ca:
 • Un antreprenor
 • Consultant în managementul inovațiilor

Un factor de decizie pentru lansarea de proiecte inovatoare și pentru realizarea de investiții în cercetare și dezvoltare

Un membru al echipei executive într-o companie

Academicienii

Programul OMIE este compus din două părți distincte. În prima parte, veți completa o serie de cursuri de bază, de bază. Aceste cursuri de bază vă vor ajuta să identificați și să dezvoltați oportunități comerciale inovatoare și cu potențial ridicat, să înțelegeți cum să adunați talentele și capitalul și să gestionați creșterea rapidă și riscurile semnificative folosind abilitățile etice de luare a deciziilor. Perspectiva antreprenorială a programului oferă, de asemenea, o perspectivă asupra modului de abordare a noilor oportunități în companii sociale, guverne și alte proiecte.

În partea a doua, veți completa un curriculum de șase luni bazat pe proiecte, predat de facultatea HEC Paris. Obiectivul principal este de a vă ajuta să vă transformați ideile în realitate de afaceri, culminând într-un pas final. Partea bazată pe proiect vă va permite să aplicați toate teoriile și experiența practică dobândită în timpul programului pentru a dezvolta un nou produs, o marcă sau o organizație. Veți lucra la un proiect de echipă (ideea aleasă de echipă) de la concepția inițială până la comercializare, mentorat de antreprenorii condus și lideri de afaceri.

Experiența de grad este ...

 • 100% ONLINE: Aceleași cursuri pe care le veți găsi în campus, cu flexibilitatea de a afla când și unde vreți.
 • INTERACTIV: Colaborați cu o rețea globală de colegi, instructori și absolvenți din industrie.
 • ANGAJAREA: Cursuri inovatoare cu prelegeri de la cei mai buni instructori și proiecte practice.
 • CAREER-FOCUS: cursuri practice concepute pentru a vă ajuta să stăpânească abilitățile pe care le puteți începe să se aplice la cariera ta imediat.

Când veți absolvi, veți putea:

 • Dezvoltați oportunități comerciale inovatoare și cu potențial ridicat
 • Conduce inovarea și dezvoltarea afacerilor
 • Dezvoltați produse sau servicii într-un context de pornire sau într-o organizație existentă
 • Lucrați eficient în echipe pentru a planifica și executa inițiative complexe de afaceri

Admitere

Cerințe

Solicitanții pentru programul de studii trebuie să aibă:

 • o diplomă de licență
 • minim 5 ani de experiență profesională
 • Competență în limba engleză

Procesul de aplicare

Scopul nostru este de a afla mai multe despre motivația și abilitățile personale pentru a înțelege modul în care acest program vă va ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale.

Solicitanții care nu îndeplinesc criteriile minime de eligibilitate, dar au demonstrat performanțe academice puternice în Certificatul online HEC Paris in Managementul Inovației, vor fi luați în considerare pentru admitere și ar trebui să se aplice.

Selecția finală se bazează pe aplicația dvs. online, inclusiv eseuri scrise, recomandări și o prezentare video online a proiectului și motivațiilor dvs. În unele cazuri, puteți fi invitat la un interviu online cu unul dintre directorii programului.

Deciziile de admitere sunt comunicate în termen de 2-3 săptămâni de la depunerea cererii, în funcție de necesitatea unui interviu suplimentar cu dvs.

Despre HEC

Specializată în educație și cercetare în management, HEC Paris oferă o gamă completă și unică de programe educaționale pentru liderii de mâine.

Fondată în 1881 de Camera de Comerț și Industrie din Paris, HEC Paris este membru fondator al Université Paris-Saclay. Se mândrește cu o facultate de 138 de profesori cu normă întreagă, peste 4.400 de studenți și peste 8.000 de manageri și directori în formare în fiecare an.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Coursera is an education platform that partners with top universities and organizations worldwide, to offer courses online for anyone to take, for free.

Coursera is an education platform that partners with top universities and organizations worldwide, to offer courses online for anyone to take, for free. Citește mai puţin