HND în Ingineria Instrumentării și Ingineriei prin Invățământ Flexibil Deschis

Generalități

Programul de descriere

Acest curs de instruire la distanță și inginerie de control HND curs este un premiu Teesside University livrate sub licență de la Pearson de Teesside University Open Learning.

Instrumentul de Inginerie Instrumentare și Inginerie Control a Diplomelor Naționale (HND) vă oferă un program de studiu pe o serie de discipline pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de a vă dezvolta cariera prin angajare sau educație continuă la nivel de diplomă.

Cursul este destinat cursanților care doresc să lucreze ca ingineri tehnicieni / tehnicieni în proiectarea, fabricarea, întreținerea, încercarea sau identificarea defecțiunilor în domeniul instrumentelor și controlului sau în industriile de comunicații. Acesta a fost dezvoltat în consultare cu industria locală și combină teoria și munca practică cu accent pe aplicațiile industriale.

Detaliile Cursului

Studiați 16 unități alese pentru a acoperi nevoile industriilor și afacerilor locale și naționale.

GNI oferă o înțelegere solidă a tuturor principiilor cheie, inclusiv modulele principale din Instrumentation and Control Principles, Methods Analytical, Engineering Science și un proiect. Subiectele de specialitate suplimentare pot include instrumente de instrumentație analitică și controlere logice programabile.

Structura cursului

Anul 1

Module de bază

 • Proiectare inginerie
 • Matematică în inginerie
 • Știința ingineriei
 • Instrumente și principii de control (TUOLE)
 • Gestionarea unui proiect de inginerie profesională (TUOLE)

Module opționale

 • Instrumente analitice
 • Aplicații ale pneumatice și hidraulice
 • Principiile electrice și electronice
 • Mașini electrice
 • Sisteme de microprocesoare
 • Controlere logice programabile

Anul 2

Module de bază

 • Principii avansate de control
 • Matematică suplimentară
 • Managementul ingineriei profesionale
 • Proiect

Module opționale

 • Analog Electronics
 • Logică combinată și secvențială
 • Sisteme electrice
 • Amplificatoare operaționale
 • Servicii de plante
 • Tehnica de siguranță
 • Controlul procesului statistic

Modulele oferite pot varia.

Cum învățați

Dvs. aveți la dispoziție un pachet cuprinzător de studiu cuprinzător pentru fiecare dintre module. Fiecare modul este alcătuit dintr-un dosar sau foldere conținând o serie de lecții grupate în subiecte. Fiecare lecție are o introducere, obiectivele, sfaturile de studiu, întrebările de autoevaluare și un rezumat.

Este important să realizați că studiul deschis de învățare necesită un grad considerabil de auto-disciplină. Trebuie să fii pregătit să dedici atât timp, cât și efort pentru a studia, în ciuda altor distrageri care ar putea fi prezente.

Fiecare modul este suportat prin e-learning @ tees.ac.uk

Cum ești evaluat

Rezultatele învățării modulelor sunt evaluate prin intermediul atribuțiilor marcate de tutore (TMA). Unele unități necesită, de asemenea, o muncă practică - oferim software suplimentar și / sau kit practic pentru acest lucru. După ce ați finalizat evaluarea pentru un modul, tutorele dvs. va organiza un interviu de ieșire care îi va permite să vă autentificați munca și să confirmați nota. Aceste interviuri se pot face personal, prin telefon sau prin Skype.

TMA sunt un mijloc de evaluare continuă. Acestea conțin o serie de întrebări care pot fi utilizate pentru a satisface rezultatele învățării modulului. Modulele TMA pentru modul sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe site-ul online de eLearning al modulului.

Toate răspunsurile completate pentru TMA-urile trebuie trimise prin intermediul site-ului online, elearning @ tees. Tutorul dvs. pentru module vă va evalua răspunsurile și vă va oferi feedback prin e-learning @ tees.

Cerințe de intrare

Dacă sunteți deja calificat la nivelul HNC (sau echivalent) într-un subiect adecvat, puteți utiliza linkul „aplicați online” pe HND relevant pentru a solicita un loc.

Dacă adăugați nivelul HNC la nivelul HND, perioada maximă de înregistrare Edexcel pentru a completa acest lucru este de cinci ani. Vi se solicită regulamentele de atribuire să completați cu succes cel puțin două module (30 de credite) în fiecare an.

Dacă nu dețineți deja o calificare HNC relevantă (sau un nivel echivalent), este esențial să vă completați HNC mai întâi înainte de a trece la HND. Acest lucru vă oferă până la cinci ani pentru a completa HNC-ul dvs. și până la încă cinci ani pentru a completa HND. Este posibil să vă completați HNC și HND într-un interval de timp mult mai scurt completând cu succes mai mult de două module pe an.

Dacă decideți să studiați direct HND fără să studiați mai întâi HNC, vă recomandăm cu tărie să studiați unitățile care cuprind HNC înainte de a studia celelalte module.

Modul de punte
Există module de legătură disponibile. Un modul de legătură matematica de nivel 3 Fundația Matematică pentru ingineri.

Referințe
Nu avem nevoie de referințe dacă solicitați să studiați prin învățare deschisă.

Certificate
La solicitare trebuie să includeți certificatele de calificare.

Cerințe de limba engleză
Dacă limba engleză nu este prima ta limbă și nu ai întreprins ultimii doi ani de școlarizare în limba engleză, trebuie să demonstrezi capacitatea în engleză la un standard echivalent cu nivelurile de mai jos:

 • Cadrul european comun de referință pentru limbi B2
 • GCSE limba engleză C grad
 • PTE 51
 • IELTS 5.5 - citirea și scrierea trebuie să fie de 5,5 (sau echivalent).

Oportunități de carieră

Elevii care finalizează acest curs pot avansa la un nivel corespunzător la universitate. Vă rugăm să rețineți că diploma nu este oferită de învățământul la distanță, dar cele mai multe sunt disponibile în comunicatul de zi care participă la universitate săptămânal.

Un premiu HND deschide posibilitatea unei cariere într-o gamă largă de discipline de inginerie, inclusiv proiectare, producție, management de proiect și IT.

Calificarea vă oferă posibilitatea de a căuta dezvoltarea carierei în funcții de conducere în companii naționale și internaționale.

Costurile cursului

Pentru un certificat național superior (HNC), studiați opt module la o valoare de 495 de lire sterline pentru fiecare modul. Pentru diploma națională superioară (HND) studiați maximum 16 module, din nou la câte 495 lire sterline. De obicei plătiți pentru un singur modul la un moment dat. Unele module sunt în funcție de disponibilitate.

Dacă vă alăturați cursului în care nu ați realizat anterior module adecvate HNC anterior, costul total al unui HNC este în prezent £ 3,960 pentru cele opt module necesare și un HND este alt £ 3,960 în plus față de celelalte opt module pe care va trebui să le studiați. Toate plățile pentru module trebuie să fie efectuate prin Magazinul Online. Linkul va fi furnizat în scrisoarea dvs. de ofertă.

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place.

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place. Citește mai puţin