Similar cu programele campusului LACM, LACM Online oferă un program hibrid online în producția și înregistrarea muzicii:

O Programul Associate of Arts în producția și înregistrarea muzicii Este un program de 9 ani de programare profesională part-time. Elevii învață fundalul istoric și tehnic de care au nevoie pentru a concura în lumea producției de muzică și dezvoltă instrumentele și tehnicile necesare pentru a duce ideile la nivelul următor. Cursuri sunt special secvențializate pentru a maximiza potențialul de învățare pe tot parcursul programului. Acest program hibrid online include, de asemenea, 2 vizite pentru programarea intensivă pe campus.

Cerințele de admitere

Juniori, Seniori și Absolvenți de liceu se pot aplica la programele de diplomă și diplomă ale asociatului la LACM Online. Vă rugăm să ne vizitați Pagina de admitere Pentru o descriere detaliată a cerințelor de aplicare. Cerințele vor include o referință muzicală și transcrieri oficiale. Studenții internaționali trebuie să depună un scor TOEFL de 70 sau mai mare.

Cum se aplică pentru admitere

Solicitanții care sunt pregătiți să se adreseze la LACM vor trebui să completeze o aplicație de admitere și să încarce mediile de audiție prin Aplicație acceptată. Solicitanții vor trebui să solicite transmisiunile oficiale de liceu, GED sau de colegiu de la instituția lor de acordare și să le trimită la LACM. Scorurile TOEFL, pentru studenții internaționali, vor trebui, de asemenea, trimise la LACM. Toți solicitanții vor depune o taxă de cerere de 60 USD când cererea este finalizată.

Transfer de Credit

LACM Online nu transferă în mod direct credite de muzică de la o altă instituție, cu excepția colegiilor afiliate care au încheiat acorduri de articulare. Elevii sunt încurajați să facă teste de plasare a competențelor. Elevii care dovedesc competența pentru un curs prin testarea plasamentului vor primi credit pentru curs și pot trece la următorul nivel de instruire.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Los Angeles College of Music »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019