Gradul de asociat în performanțele de chitară

Generalități

Programul de descriere

Similar cu programele campusului LACM, LACM Online oferă un program hibrid online în chitara Performanță:

O Programul asociat de arte în spectacole de chitară Este un program de 9 ani de programare profesională part-time. Elevii învață abilități fundamentale și avansate de performanță, încurajând în același timp studenții să își exprime vocea unică. Curriculumul nostru de performanță pentru chitări scoate în evidență o combinație dificilă de armonie, lectură, joc de ritm, solo, abilități de însoțire, precum și acces la o gamă largă de vocabular stilistic. Facultatea include câțiva dintre cei mai eminenți profesioniști chitariști de lucru din întreaga lume, iar scopul lor comun este de a ajuta elevii să dezvolte abilități profesionale de joacă la nivel înalt pentru a le folosi în studio și pe scenă. Cursuri sunt special secvențializate pentru a maximiza potențialul de învățare pe tot parcursul programului. Acest program hibrid online include, de asemenea, 2 vizite pentru programarea intensivă pe campus.

Cerințele de admitere

Juniori, Seniori și Absolvenți de liceu se pot aplica la programele de diplomă și diplomă ale asociatului la LACM Online. Vă rugăm să ne vizitați Pagina de admitere Pentru o descriere detaliată a cerințelor de aplicare. Cerințele vor include o referință muzicală și transcrieri oficiale. Studenții internaționali trebuie să depună un scor TOEFL de 70 sau mai mare.

Cum se aplică pentru admitere

Solicitanții care sunt pregătiți să se adreseze la LACM vor trebui să completeze o aplicație de admitere și să încarce mediile de audiție prin Aplicație acceptată. Solicitanții vor trebui să solicite transmisiunile oficiale de liceu, GED sau de colegiu de la instituția lor de acordare și să le trimită la LACM. Scorurile TOEFL, pentru studenții internaționali, vor trebui, de asemenea, trimise la LACM. Toți solicitanții vor depune o taxă de cerere de 60 USD când cererea este finalizată.

Transfer de Credit

LACM Online nu transferă în mod direct credite de muzică de la o altă instituție, cu excepția colegiilor afiliate care au încheiat acorduri de articulare. Elevii sunt încurajați să facă teste de plasare a competențelor. Elevii care dovedesc competența pentru un curs prin testarea plasamentului vor primi credit pentru curs și pot trece la următorul nivel de instruire.

Ultima actualizare Iul 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Citeste mai mult

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Citește mai puţin