Citește Descrierea Oficială

De ce este nevoie?

În calitate de manageri, ne putem simți confortabil în influențarea personalului nostru deoarece simțim că avem autoritate, poziție și putere. Dar, adesea, putem simți un adevărat simț al disconfortului atunci când trebuie să negociem sau să influențăm oameni asupra cărora nu avem putere de poziție - colegi, alți lideri de rang înalt, clienți și alți actori-cheie ai corporației.

Dar adevărul este că nu avem nevoie de statutul sau de puterea pozițională pentru a fi cu adevărat eficace în negocierea sau influențarea jucătorilor critici din viața noastră. Există o cale mult mai bună și mai ușoară.

Prezentare generală

Eficacitatea noastră ca manageri și lideri nu mai depinde numai de cât de bine gestionăm echipele noastre sau oamenii care lucrează pentru noi. Astăzi, majoritatea a ceea ce facem și trebuie să facem se face doar cu cooperarea multor altor părți interesate, asupra cărora nu avem control direct sau prea puțin.

Abordarea acestei nevoi necesită ceea ce oferă acest program - o modalitate cu totul nouă și foarte puternică de a influența și de a influența ceilalți. Aceasta transformă provocarea dificilă de a obține buy-in-ul și de a câștiga angajamentul altora la proiecte și obiective importante într-o experiență plăcută și care garantează rezultate reușite pentru toată lumea implicată.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Maybe International »

Ultima actualizare October 31, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
24 - 32 săptămâni
Price
795 EUR
Deadline
După locații
După dată