Gestionarea echipelor

Maybe International

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Gestionarea echipelor

Maybe International

De ce este nevoie?

De ce să petreceți timp și resurse pe echipe și întâlniri? Deoarece munca în echipă, angajamentul, colaborarea sunt esențiale pentru umanitatea noastră și sunt esențiale pentru realizarea viziunii și succesului nostru. Nimic mai putin. Și din 10 ani în orice organizație, vom petrece cel puțin 3 până la 5 din acei ani în cadrul întâlnirilor și că cea mai importantă investiție de timp nu este întotdeauna cea mai productivă sau mai plăcută petrecută.

Prezentare generală

Mai degrabă decât un program despre o echipă mai bună de lucru și de îmbunătățire a relațiilor, scopul acestui program este să arate modul în care grupurile de indivizi pot fi transformate în entități noi și puternice și să devină surse de creativitate reală și energie proaspătă într-o organizație.

Ne concentrăm în mod deosebit pe întâlniri ca pe o modalitate puternică de a realiza această transformare și oferim modalități practice de a face fiecare întâlnire eventuală și cu impact. Cheia pentru a face acest lucru este dezvoltarea înțelegerii, a mentalităților și a aptitudinilor managerilor de a deveni lideri facilitari și creativi.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Duration
Durata
24 - 32 săptămâni
Price
Preţ
795 EUR
Information
Deadline
Locations
Dates