Gestionarea Mine

Maybe International

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Gestionarea Mine

Maybe International

De ce este nevoie?

Unii oameni cred că sunt vânzători naturali și sunt în totalitate confortabil de vânzare. Unii nu sunt atât de confortabili. Indiferent dacă sau care, există o modalitate nouă și mult mai bună de a vinde și de a descoperi nevoile clienților nesatisfăcătoare, care sunt mai confortabile și mult mai eficiente pentru toată lumea, care provine de la a avea o adevărată încredere în ceea ce avem de oferit și, din cauza entuziasmului din jurul său.

Prezentare generală

Evident că este posibil ca clienții să fie sângele vieții oricărei organizații, este ușor să se ducă să le vadă ca un mijloc pentru un scop, sfârșitul fiind bunăstarea propriei noastre organizații. Acest lucru duce în mod inevitabil la neglijarea treptată a clienților și la consecințele negative asupra organizației.

Acest program dizolvă această dihotomie aparentă și oferă modalități noi, interesante și practice de a transforma fiecare întâlnire de vânzări într-o oportunitate de câștig, câștigă responsabilitatea tuturor clienților și oferă noi modalități de a lucra creativ cu clienții pentru a dezvolta produse și servicii mai bune.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Duration
Durata
24 - 32 săptămâni
Price
Preţ
795 EUR
Information
Deadline
Locations
Dates