Citește Descrierea Oficială

EMBA - Online Rezumatul programului:

EMBA program on-line UBIS "se bazează pe tendințele educaționale actuale, în colaborare cu probleme din lumea reală și vă oferă acces 24 de ore prin cursuri de la domiciliu sau de birou prin intermediul internetului; promovarea flexibilității și a accesibilității atât profesori și colegii prin camere de chat și discuții filetate pentru toate subiectele de curs. Programul a fost dezvoltat pentru a satisface cererea de pe piața locurilor de muncă, ajutând pentru a avansa carierele absolvenților noștri, și să contribuie la cunoașterea și competența profesională în toate aspectele legate de afaceri.

Rezultatele programului EMBA:

Programul EMBA oferă UBIS studenților posibilitatea de a avea o educație de afaceri aplicat într-un mediu dinamic, multicultural de învățare. Programul nu numai că îmbunătățește capacitățile de luare a deciziilor studenților, prin oferirea unei fundații de afaceri funcțional, de asemenea, îmbunătățește lor analitice, de comunicare, și abilități tehnologice. Un EMBA de la UBIS vă oferă abilitățile necesare pentru a lua la mijlocul anului la nivel de conducere și funcții de conducere în lumea afacerilor. Absolvenții noștri vor avea încredere să urmeze o carieră în poziții de autoritate în sectorul privat, în administrația publică, organizații internaționale sau organizații non-guvernamentale.

Structura programului:

Pentru a primi un Executive Master în Administrarea Online Business (EMBA), studenții trebuie să câștige 48 de ore de credit semestru, care sunt egale cu 16 cursuri, inclusiv o teză, peste 15 luni, pentru studii cu normă întreagă. Studiile includ cursuri preliminare (30 de ore de credit), plus cursuri postuniversitare (48 de ore de credit).

Profilul unora dintre profesorul nostru:

Fost DG la Pommery, LVMH Elveția; Fost vicepreședinte - Orientul Mijlociu și Africa, la International Pepsi-Cola; Fondator si Managing Partner la O plc; Fostul șef al WWF News Service / Communications Manager, WWF International.

Documente necesare pentru Aplicare (CLICK AICI):

1) Completați o cerere (include documente de suport de mai jos)

2) Trimite transcrierea oficială certificate universitare (transcrierea finală a notelor și a cursurilor) , precum și o copie a diplomei universitare oficiale. Aceasta include transcrieri oficiale pentru toate universitățile la care a participat.

3) O copie a CV -ului / CV și / sau certificatul de lucru detaliaza realizarile profesionale

4) TOEFL sau alte rezultate oficiale examen de plasare engleză ( În cazul în care școlarizarea anterioară nu a fost în limba engleză sau non-vorbitori nativi de limba engleza). Toate rezultatele prezentate la biroul nostru direct de la agenția de testare.

5) Plătiți o taxă nerambursabilă de procesare a aplicației 100 CHF

Notă: Copiile de aplicare și de sprijin de documente pot fi trimise prin e-mail la: admissions@ubis-geneva.ch, urmat de originale prin poștă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Acest curs este Online
Start Date
Feb 2020
Duration
15 - 24 luni
Part time
La zi
Price
1,740 CHF
pe curs
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date