Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Un EMBA on-line de elită? Da.

Executive MBA combină curriculum-ul nostru premiat MBA cu cursuri adăugate destinate profesioniștilor de la mijlocul carierei și antreprenorilor. Cu mai multe proiecte de grup și acces exclusiv la evenimente de rețea globală, EMBA conectează învățarea la absolvenți și oportunități de carieră.

Elevii Smartly

111669_SmartlyEMBA.jpg

Evaluăm solicitanții în ceea ce privește educația, experiența în muncă și atributele de conducere. Candidații noștri EMBA la nivel mondial dețin acreditări academice de top și au demonstrat succesul industriei, managementului sau antreprenoriale.

Curriculum

Maximizați impactul dvs.

Luați-vă abilitățile de leadership la nivelul următor în timp ce construiți conexiuni într-o comunitate globală de colegi de înaltă performanță și absolvenți. Primul nostru program de 12 luni este conceput pentru profesioniștii la mijlocul carierei, care integrează proiectele de grup colaborativ cu curriculumul nostru riguros de MBA, îmbunătățit cu specializări în management, leadership, antreprenoriat și strategie avansată.

Metoda noastră

Smartly este un pionier în design-ul de instruire bazat pe tehnologie. Software-ul nostru interactiv câștigător premiu reprezintă nucleul curriculum-ului Executive MBA. Echipa noastră de scriitori, redactori și dezvoltatori lucrează cu profesori de frunte din școlile de afaceri de vârf pentru a aduce la viață viața tradițională a MBA, cu lecții de mărimea mușcăturii și feedback individualizat la fiecare 8 secunde.

Cohortele urmează o secvență ghidată prin curriculum, colaborând pe studii de caz și pe proiecte de grup în platforma noastră de învățare socială însoțitoare.

Curriculum

Curriculum-ul cuprinde 8 concentrații necesare plus un minim de 3 specializări pe parcursul studiului.

Curriculum de bază

 • Contabilitate (6 cursuri)
 • Piețe și economii (6 cursuri)
 • Date și decizii (8 cursuri)
 • Organizații de conducere (7 cursuri)
 • Marketing și prețuri (7 cursuri)
 • Strategia și inovația (4 cursuri)
 • Finanțe (5 cursuri)
 • Managementul operațiunilor (5 cursuri)

Specializări

 • Specializarea Analiza datelor (4 cursuri)
 • Specializarea dreptului de afaceri american (3 cursuri)
 • Strategia de gândire strategică (3 cursuri)
 • Supply Chain and Operations Specializare (3 cursuri)
 • Specializare în finanțe avansate (3 cursuri)
 • Strategie specializată pentru strategia de nivel corporativ (4 cursuri)
 • Startup Specializare în antreprenoriat (4 cursuri)

Învățarea socială

Ca insotitor al curriculum-ului nostru online interactiv, studentii inscrisi se angajeaza cu colegii lor de clasa din intreaga lume in platforma noastra de invatare sociala. Elevii lucrează împreună la studii de caz și la grupuri de colaborare, culminând cu un proiect Capstone final.

Evenimente

În plus față de întâlnirile frecvente, găzduim trei evenimente de rețea de weekend extinsă în orașe selectate din întreaga lume. Aceste evenimente facultative includ vizite de site-uri corporative, studii de caz de grup și oportunități de rețea. Elevii beneficiază de învățarea și legătura cu colegii lor de excepție și cu personalul Smartly .

grad

Executive MBA este acordat de Institutul Smartly , un institut de studii universitare de licență, licențiat de Oficiul Superior al Învățământului de Stat din Washington, DC. Institutul Smartly se află în anii de lungă durată în procesul de acreditare formală.

Cine se inscrie?

Selectiv în admitere, salutăm un grup internațional diversificat de aproximativ 100 de profesioniști de carieră la jumătatea carierei. Avem valoare, dar nu presupunem o vastă experiență executivă; într-adevăr, salutăm profesioniști și antreprenori realizați dintr-un set divers de medii din industrie.

Reţea

Rețeaua Smartly

Dincolo de educația premiată, rețeaua noastră de absolvenți excepționali și partenerii corporativi vă va extinde opțiunile de carieră. Suntem selectivi atât în admitere cât și în rețeaua noastră de carieră, oferind studenților noștri cele mai bune legături personale și oportunități profesionale.

Studenți

În timp ce sunteți student, veți conecta practic la proiecte de grup și studii de caz, cu opțiunea de a vă întâlni la cele 3 weekend-uri exclusive EMBA, găzduite în Washington DC, Dublin și Singapore. Chiar înainte de absolvire, veți obține toată puterea rețelei noastre de absolvenți, conectându-vă cu mii de minți strălucite din întreaga lume.

111671_talent.png

Smartly Talent

Rețeaua noastră de carieră învine modelul educației tradiționale. În loc de taxe mari de școlarizare pentru studenți, taxăm companiile atunci când recrutează și angajează studenții și absolvenții noștri excepționali. Bine ați venit la școala de afaceri a viitorului.

Admitere

Admiterea deciziilor

Evaluăm candidații pe fundalul lor academic, realizările carierei și grija și onestitatea în cadrul aplicării lor. În cele din urmă, căutăm profesioniști, profesioniști și întreprinzători cu experiență în industrie, management sau leadership.

Criterii de admitere

Programul este adaptat pentru profesioniștii de la mijlocul carierei dintr-un set divers de medii din industrie și este foarte selectiv. Valorizează, dar nu își asumă, managementul anterior și experiența executivă și are următoarele cerințe minime:

Diplomă de licență / licență *

* cu realizări de carieră excepționale, această cerință poate fi renunțată. Rezultatele GRE și GMAT sunt acceptate, dar nu sunt necesare

Interviuri

Poți fi selectat pentru un scurt interviu cu echipa noastră de Admitere. Asta e o veste bună! Este o oportunitate pentru noi să aflăm mai multe despre dvs. și să vă stabiliți potrivirile pentru program. Acestea sunt interviuri opționale, dar sunt foarte recomandate.

amânările

Dacă este acceptat, vă puteți referi la o clasă viitoare. Trebuie doar să vă înregistrați pentru clasa curentă și să ne anunțați înainte de începerea orelor. Dacă nu vă înregistrați sau amânați, oferta de acceptare va expira. Nu există nici o garanție de admitere viitoare, și nici nu se acordă niciun transfer de burse, dacă este cazul.

Taxe de școlarizare

Cu un model de școlarizare răsturnat, care obligă companiile să recruteze absolvenții noștri, școlarizarea este o mică parte din programele tradiționale. Suma totală de școlarizare este de doar 9600 USD pentru ciclul curent, mai puțin bursa acordată în timpul procesului de înscriere. Oferim opțiuni de plată unice și lunare pentru programul de 12 luni.

Ajutor financiar

Ne-am angajat să democratizăm educația, aducând accesibilitatea și accesibilitatea educației de afaceri de elită. Reducerile de scolarizare sunt posibile prin burse de merit și bazate pe nevoi, acordate la momentul deciziilor de admitere.

Termenele de aplicare

Cohorturile sunt difuzate la fiecare 7 săptămâni, iar fiecare cohortă are două runde de aplicare. Termen limită de depunere a candidaturii:

- Termenul de rundă 2 28 martie

- Termenul de rundă 1 18 aprilie

Ultima actualizare Martie 2019

Despre facultate

From our elite, free MBA to our radically affordable Executive MBA & business certificates, our courses & career network give graduates marketable skills to accelerate their career fast.

From our elite, free MBA to our radically affordable Executive MBA & business certificates, our courses & career network give graduates marketable skills to accelerate their career fast. Citește mai puţin