Executive MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Executive MBA în management general

Complexitatea provocărilor de afaceri din lumea hiper-conectată din prezent necesită organizații care se îndreaptă spre manageri excepționali care pot să-și asume mai multe responsabilități încrucișate și să contribuie la creșterea corporativă la nivel strategic, tactic și operațional. Este, de asemenea, o provocare pentru a ieși din zona de confort / expertiză.

Acest program de Executive MBA este conceput pentru a vă ajuta să accelerați rolul de transformare a conducerii și să vă ajute să jucați un rol mai important în succesul companiei dumneavoastră. Experienta noastra in clasa de suport la locul de munca, precum si cele mai performante clase online Live Interactive, sunt ideale pentru directorii de lucru care sunt ocupati cu profesionistii care lucreaza cu provocari de timp. Modelul de livrare modulară și opțiunile înregistrate ale acestor module îi ajută pe cursant să se concentreze asupra unui singur subiect în același timp, oferindu-le, în același timp, flexibilitatea de a imbibeca conceptele cheie ale afacerii, cu cel mai puțin timp de nefuncționare din viața personală și profesională. Învățați-vă cu facultățile EBS este o investiție de-a lungul vieții și o interacțiune cu un grup de colegi diferiți vă extinde abilitățile sociale, de gândire și de rețea. EBS promite să vă ajute să deveniți un manager și lider pragmatic, cu un plan de dezvoltare profesională și personală pentru a vă duce cariera și compania dumneavoastră la următoarea etapă de performanță și creștere.

Executive MBA în Managementul Sănătății

Sectorul sănătății este în plină creștere și, împreună cu expansiunea rapidă, apar o serie de provocări oneroase, care trebuie depășite prin practici robuste de gestionare a asistenței medicale. Competențele de bază și cele mai bune practici în domeniul asistenței medicale trebuie amalgamate cu abilitate împreună cu operațiunile de asistență medicală. Înțelegerea aspectelor legale și legale de reglementare care afectează organizațiile de gestionare a asistenței medicale este imperativă pentru buna funcționare și eficientizarea unei organizații de gestionare a asistenței medicale.

Administrarea sănătății este la fel de importantă ca și operațiunile de asistență medicală și, prin urmare, buna conducere, supravegherea și controlul în sistemele de asistență medicală adaugă un factor de multiplicare a forței în gestionarea eficientă a tuturor serviciilor de asistență medicală. Scopul administratorului spitalului este întotdeauna să creeze un mediu de lucru favorabil care să trateze pacienții empatic și să asigure că sunt oferite cele mai bune tratamente și facilități. Una dintre cele mai mari provocări critice pentru orice organizație de asistență medicală este furnizarea de asistență medicală de calitate în cea mai eficientă și rentabilă manieră.

Această specializare Executive MBA (EMBA) pedagogie în Managementul sănătății a fost conceput și conceput pentru profesioniștii care lucrează în industria de asistență medicală pentru a gestiona aceste schimbări complexe competent și pentru a ajuta echipele lor de a conduce operațiunile de asistență medicală cu dexteritate și aplomb.

Executive MBA în lanțul de aprovizionare

Cu complexitățile în curs de dezvoltare în managementul afacerilor din întreaga lume în domeniul lanțului de aprovizionare și logistică, cererea de profesioniști talentați și cunoștinți în acest domeniu se află într-o creștere constantă.

Este pur și simplu nu numai despre înțelegerea și operarea unităților de afaceri ale lanțului de aprovizionare și de logistică, ci și despre dezvoltarea, gestionarea și conducerea sistemelor vitale de afaceri, procese către profitabilitate și creștere economică. Managerii de succes sunt cei care iau o abordare universală pentru construirea unei arhitecturi robuste de lanț de aprovizionare pentru rețelele din întreaga lume. Cu acest obiectiv, pedagogia a fost dezvoltată pentru ca profesioniștii să lucreze pentru a dobândi reputația de Executive MBA (EMBA) în acest domeniu foarte important și din ce în ce mai dezvoltat de afaceri al lanțului de aprovizionare și logistică, cu scopul principal de a oferi o perspectivă internațională amestecată cu perspectivele locale în această stăpânire. Ne străduim să oferim liderilor de clasă mondială care își pot conduce cu succes echipele de afaceri în mod eficient și eficient în Managementul Lanțului de Aprovizionare și Logistică.

Executive MBA în Management de Proiect

Managementul de proiect este arta de a gestiona toate aspectele unui proiect de la început până la închidere, folosind o metodologie științifică și structurată. Rolul unui manager de proiect este similar cu cel al unui dirijor într-o simfonie. În mod individual, fiecare dintre artiști știe ce trebuie făcut pentru rolul său, dar managerul de proiect este cel care, prin viziunea sa, conduce echipa spre scopul final al livrării / executării la timp a proiectului. El trebuie să-și dezvolte abilitățile de a echilibra cererile concurente și de a determina intervențiile adecvate. Un manager de proiect de succes ar trebui să îmbine știința managementului de proiect cu arta de a gestiona oamenii și procesele, pentru a obține rezultatele optime dorite.

Această specializare este potrivită pentru acele persoane care doresc să se dezvolte profesional, să-și mărească abilitățile de management de proiect, să aplice o abordare structurată bazată pe standarde pentru gestionarea proiectelor și să caute progresul carierei, trecând într-un rol formal de Project Manager. Acest modul în curriculumul Executive MBA (EMBA) a fost conceput în mod ideal pentru directori pentru a-și spori competențele și abilitățile în gestionarea cu succes a tuturor proiectelor cu succes, ceea ce reprezintă o sarcină provocatoare.

Executive MBA în Business Analytics

O revizuire critică a organizațiilor globale care și-au succedat colegii în mediul competitiv are o mare legătură cu ceea ce au făcut cu datele lor de client și organizație. Odată cu apariția unor date importante, companiile solicită managerilor care pot analiza rapid datele disponibile în timp foarte scurt.

Un program de MBA cu specializare în Business Analytics va merge mult în asigurarea unei bune progrese în carieră pentru cel care învață, deoarece odată cu sosirea Inteligenței Artificiale și a datelor mari, următorul deceniu și mai târziu vor vedea o creștere a cererii de afaceri Analistii de date, cu un numar de locuri de munca traditionale moderne devenind redundante in viitorul apropiat. Ceea ce va stabili organizațiile în afară este capacitatea acestora de a avea sisteme în loc să captureze toate datele relevante pentru afaceri și, în același timp, să aibă persoane care pot transforma datele într-o informație / cunoaștere pe care funcțiile afacerii o pot utiliza pentru luarea mai rapidă a deciziilor.

Capacitatea de a excela cu datele nu este o știință a rachetelor, ci o combinație a abilităților de crunching cu numărul de experți funcționali în toate domeniile afacerii, cunoașterea unor instrumente de bază și a unor concepte statistice care permit procesarea mai rapidă a datelor. să fie cheia succesului în afaceri. Aflați mai multe despre o carieră interesantă prin valorificarea abilităților inerente pentru a fi competitivă în lumea de vârstă înaltă a procesului decizional bazat pe analize.

Programul Executive MBA (EMBA) din Business Analytics vă va arăta cea mai bună cale pentru creșterea carierei. Modele de studiu on-line, part-time și la fața locului sunt disponibile pentru acest curs contemporan.

Executive MBA în Managementul Resurselor Umane

Gestionarea strategică eficientă a resurselor este o cerință vitală a unei unități de afaceri de succes. Resursa cea mai vibranta in orice organizatie de afaceri este Resursa Umane (HR). Fiecare organizație încearcă să obțină cea mai bună rentabilitate a investiției (ROI) pentru a face profituri și a face un ocean albastru în lumea globală extrem de competitivă astăzi. Companiile care investesc în resursele lor umane pentru a-și atinge cele mai bune performanțe optime din partea oamenilor lor obțin întotdeauna o rentabilitate mai mare a activelor lor.

Gestionarea în mod competent a grupurilor și extragerea celor mai bune dintre ele conduce la o echipă motivată, care duce în cele din urmă la creșterea și rentabilitatea unei organizații. Managementul de succes și conducerea bună promovează dezvoltarea angajaților și implicarea angajaților. Managerii și profesioniștii care muncesc necesită o expertiză specială pentru a gestiona cu pricepere resursele umane pentru a contribui la atingerea scopurilor și obiectivelor organizaționale.

Specializarea Managementului Resurselor Umane în cadrul programului de Executive MBA (EMBA) a fost conceput ideal pentru directori pentru a-și spori competențele și abilitățile în gestionarea cu adevărat a celui mai valoros mijloc de organizare, a resurselor umane.

Evaluarea sistemului european de transfer și acumulare a creditelor (ECTS)

Evaluarea va utiliza metode relevante din punct de vedere profesional, care necesită ca elevii să adopte un rol realist de lucru și să producă muncă în formatele care sunt așteptate în afaceri. Studiile de caz, problemele și exemplele utilizate în evaluări trebuie să fie actuale și să aibă gama necesară de probleme pe care studenții să le aibă în vedere la acest nivel de studiu. Elevii ar putea să își aplice înțelegerea teoriei la investigațiile lor și la soluțiile propuse la probleme.

Criterii de eligibilitate

Solicitanții cursului de mai sus trebuie să îndeplinească următoarele criterii

1. Diplomă de licență de la o universitate recunoscută

2. Competență în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 și mai mult.

3. Vârsta de 20 de ani și mai mult

4. Preferați candidații cu o experiență minimă de 2 ani de muncă

Livrarea și durata cursului

Pedagogia a fost elaborată cu atenție ținând cont de programul ocupat al profesioniștilor care lucrează și solicită o dezangajare minimă din viața lor socială și profesională.

Toate facultățile care oferă sesiuni au o experiență relevantă din industrie, împreună cu experiența academică. Acest lucru se traduce într-o perspectivă holistică de învățare practică, cu relevanță pentru mediul de afaceri dinamic actual.

EBS livrează cursul prin săli de clasă convenționale Onsite, state-of-the-art cursuri Live Live interactiv, sesiuni de învățare combinate și chiar modele de auto-studiu. Biblioteca noastră electronică oferă cursantului acces la o mulțime de cărți, jurnale, albume, articole și prezentări, pentru a spori cunoștințele de ansamblu a cunoștințelor și pentru a-și îmbunătăți experiența în domeniu.

Cursul este structurat pentru a fi finalizat în 12 luni și nu trebuie să depășească durata maximă de 24 de luni. După finalizarea cu succes, studentul va putea participa la ceremonia de convocare la campusul Universității Guglielmo Marconi din Roma, Italia.

O clasă globală.

Învățătorii din mai mult de 40 de țări, din diferite fusuri orare, culturi și medii, se reunesc în cadrul cursurilor Live Live Interactive pentru colaborarea, angajarea, ideea, inspirarea și împărtășirea experiențelor. Ei construiesc rețele și creează prietenii pentru o viață întreagă.

Ultima actualizare Martie 2019

Despre facultate

Established in 2013, Eaton Business School Limited (EBS) (registration number 08671317) is incorporated as per the laws of England and Wales. Eaton Business School is accredited by the British Accredi ... Citeste mai mult

Established in 2013, Eaton Business School Limited (EBS) (registration number 08671317) is incorporated as per the laws of England and Wales. Eaton Business School is accredited by the British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education. Citește mai puţin
Leicester , Sharjah + 1 Mai mult Mai Puțin