Read the Official Description

Vedeți lumea prin obiectivul economiei și dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a realiza o strategie de afaceri de succes

Înțelegerea conceptelor de economie - dorința de a plăti orice preț, costurile fixe versus variabile, economiile de scară - este esențială pentru succesul afacerii. Acest curs începe cu fundamentele ofertei și cererii - de unde provin acestea și de ce ele sunt esențiale pentru înțelegerea afacerii. Veți învăța cum gândesc companiile despre prețuri și producție și despre ideile puternice, precum completarea și efectele de rețea pe care firmele se bazează pentru a genera cerere. Acest curs se scufundă și în funcționarea piețelor, în forța concurenței și în strategiile de diferențiere.

În procesul de explorare a acestor idei, veți învăța cum să dezvoltați începutul unei strategii competitive care va duce la o afacere înfloritoare în timp.

Participarea la Economie pentru Manageri va permite:

 • Analizați impactul modificărilor pieței prin construirea curbelor de cerere și de cerere
 • Determinați o strategie de stabilire a prețurilor care să maximizeze veniturile utilizând conceptul de elasticitate
 • Evaluați tehnicile de învățare sau de creștere a cererii
 • Efectuați o analiză a costurilor relative
 • Examinează peisajul competitiv și rezultatele și forțele pieței
 • Evaluați monopolurile, discriminarea de prețuri și diferențierea

Structura programului

Economia managerilor constă în aproximativ 60 de ore de materiale livrate pe o perioadă de opt săptămâni, cu o structură flexibilă a programului. Nu există timp stabilit pentru a vă conecta. Încheiați cursurile în timpul dvs., respectând termenele limită. Toate materialele cursului sunt livrate prin intermediul platformei noastre inovatoare online.

Modelul nostru de învățare se axează pe metoda cazului Harvard Business School, oferind interviuri cu lideri de afaceri și directori din companii din întreaga lume, care discută cu certitudine provocările cu care s-au confruntat sau obstacolele pe care le-au depășit. Vă rugăm să intrați în pantofi și să vă angajați împreună cu colegii dvs. pentru a lucra prin aceste scenarii de afaceri reale.

Subiectele acoperite includ:

 • Cerere
 • Furnizori
 • Piețele
 • Competiție

Participanții la economie pentru manageri sunt eligibili pentru un certificat de absolvire de la Harvard Business School Online . Pentru a obține certificatul, trebuie să finalizați cu succes toate cursurile până la termenele stabilite, inclusiv performanța satisfăcătoare în chestionare și să contribuiți activ la comunitatea de învățare vibrantă.

Pentru cei care doresc să învețe fundamentele afacerilor pe scară mai largă, programele COR3 cu trei cursuri - analiză de afaceri, economie pentru manageri și contabilitate financiară sunt luate în tandem - este disponibil pentru 2.250 dolari.

Datele de cohortă

Mai 2019

 • Durata: 8 săptămâni
 • Datele programului: 5/29/19 - 7/24/19
 • Cost: 1.500 $
 • Data limită de depunere a cererilor: 20 mai

Cine ar beneficia

Acest curs este pentru oricine caută să câștige încredere în înțelegerea lor de economie pentru a contribui la discuții de afaceri și de luare a deciziilor. Nu există premise pentru program. Economie pentru manageri este destinat persoanelor fizice, în toate stadiile carierelor lor și studenților și absolvenților recenți, cei care consideră un MBA sau alte programe postuniversitare care ar dori să se pregătească pentru clasă, sau profesioniști care doresc să contribuie mai mult la discuțiile de afaceri și luarea deciziilor .

Admitere

Este liberă să se aplice și cererile sunt revizuite și acceptate în mod continuu, astfel încît aplicarea rapidă este încurajată. Toți candidații trebuie să aibă vârsta de 18 ani și să demonstreze competența în limba engleză.

Program taught in:
Engleză
Harvard Business School Online
Last updated January 13, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Mai 30, 2019
Duration
8 săptămâni
Part-time
Price
1,500 USD
Deadline
Mai 21, 2019
for May start
By locations
By date
Start Date
Mai 30, 2019
End Date
Iulie 25, 2019
Application deadline
Mai 21, 2019
for May start

Mai 30, 2019

Location
Application deadline
Mai 21, 2019
for May start
End Date
Iulie 25, 2019